Şimdi Ara

Gereksiz cezalar.(CHAT BANI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuya bi açıklık getirmek istiyorum madem fikirlerimizi sunmamızı istiyorlar aha işte söylüyorum.

Konuşma Yasağı gibi gereksiz bi şey ortaya koyarak oyunun iyiye doğru gidiceğine , aksine türkiye serverında dahada kötüye sürüklediler. Bence bu genel olarak tüm lol'de böyle.
    Sebebini sorucak olursan
    1-) Adamın konuşma yasağı var diye konuşmuyor konuşmayı unutuyor. TAKIMLA ILETIŞIME GEÇEMIYOR. GEÇMIYOR.
    2-) Adamın konuşma yasağı var diye sırf konuşma cezası olan maçı azalsın diye hiç durmadan oyun oynuyor. Buda oyunlarda adamın performansını düşüyor yani Ben şimdi günde 10 maç atıyorsam ilk maç alışma 2. 3. 4. maçlarda gerçek performansımı geri kalan maçlarda ise ekran mal mal bakarak hiç bişey düşünemeden ezbere oynuyorum. Yani bunun aksini iddia eden insan olamaz bu böyle insanın doğasında var. Ayrıca ben sırf yasak azalsın diye oyuna girip arada afk olup arada gelen bi zihniyete şahit oldum.
    3-) Adamın konuşma yasağı var diye maçlarda verilen o 5 konuşma hakkını küfür ederek geçiriyor adam zaten 300 maç ceza yemiş bilemedin 90 maç. Diyor 'ben zaten yemişim yediğim kadar daha ne kadar yiyebilirimki. .s.s.s DEVAM MK :)'

BENCE ESKI SISTEM GERI DONSUN. BEN ŞAHSEN BIRISI BANA HAKARET ETTIĞINDE KONUŞMA YASAĞI DEĞIL 1-2 GUNLUK BAN YEMESINI ISTERIM. O BANIN AÇILMASI ICIN DE BENDEN OZUR DILEMESI LAZIM. YANI BANA KUFUR ETTI ANAMA SOVDU BABAMA SOVDU KONUSMA YASAĞI GELİYOR GELEN 5 KONUŞMA HAKKIYLADA BAŞKALARINA SOVMEYE DEVAM EDIYOR. ADAMIN HIÇ BISEYI ENGELLENMIYOR SADECE ISINE AGIR BI SEKILDE DEVAM EDIYOR.

BU SISTEM NASIL ÇALIŞACAK DIYE SORUCAK OLURSANIZ BAN YENDIĞINDE ACCOUNT ILE GIRIS YAPILDIĞINDA ÇIKAN EKRAN DA OZUR DILEME KUTUSU OLSUN :D:D BISEYLER YAZSIN REPORTLAYAN OYUNCULARA GITSIN 1 KISI BILE AFFETSE BANI AÇILSIN BU IS TURKIYEDE GECERLI OLMAZ DIYEN INSANLAR ICIN SOYLUYORUM TURK MILLETI OZUR DILEMEYI BILMIYOR. GURUR MESELESI HALINE GETIRIYORLAR. HEPINIZE SOYLEMIYORUM KENDIM DE ÖYLEYIM :D

OZET OLARAK : HAKARET SONUCU KONUŞMA CEZASI DEĞIL 1-2 GUNLUK BAN

YORUMLARINIZI BEKLIYORUM...

• Tr serverinde oyuncu sayısı az kardeşim yönetim de böyle bi çözüm bulmuş doğru mu dersen tartışılır
  • bence kesinlikle gerekli yöntem ergenler ancak öyle durdurulur. yazdıklarının hepsini okudum.
  • Çözüm yöntemi olarak yazdığın özür dileme sistemi iş yapmaz. Küfür et sonra özür dile bir daha et olur yani saçma bir öneride bulunmuşsun.
    Ama genel olarak chat banı ile ilgili yazdığın şeyler doğru. Riot serverı batırdı. Durduk yere chat banı yiyorum oyun içinden konuşmayan birisiyim 5 kişi oynuyoruz hep arkadaşlarla TS de konusuyoruz zaten.
    İlk başlarda 1 kere chat banı yedim o günden beri konuşmadığım halde seriye bağladı sürekli geliyor. Chat banı yemiyenler sövüyor ana avrat karı kız reportladığın halde ilk seferde chat banı yemiyorlar. Ama chat banı yediysen tek bir report yüzünden bir daha yiyorsun.

Paranızla rezil olmaya gerek yok. West ya da başka sunucuya geçin. TR deki rezillikleri çekmeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IBlackRose

Çözüm yöntemi olarak yazdığın özür dileme sistemi iş yapmaz. Küfür et sonra özür dile bir daha et olur yani saçma bir öneride bulunmuşsun.
    Ama genel olarak chat banı ile ilgili yazdığın şeyler doğru. Riot serverı batırdı. Durduk yere chat banı yiyorum oyun içinden konuşmayan birisiyim 5 kişi oynuyoruz hep arkadaşlarla TS de konusuyoruz zaten.
    İlk başlarda 1 kere chat banı yedim o günden beri konuşmadığım halde seriye bağladı sürekli geliyor. Chat banı yemiyenler sövüyor ana avrat karı kız reportladığın halde ilk seferde chat banı yemiyorlar. Ama chat banı yediysen tek bir report yüzünden bir daha yiyorsun.

Paranızla rezil olmaya gerek yok. West ya da başka sunucuya geçin. TR deki rezillikleri çekmeye değmez.

Başka bi oyunda görmüştüm böyle bişeyi ama yani ban kesinlikle gerekli. uyarsınlar nasıl oyundan çıktığın zaman ilk başta nasıl uyarıyorlar sonra 1 gün sonra 3 gün galiba ban atıyorlar aynı sistem bundada vardı değiştirdiler saçma bi sistem çıkardılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugruly -- 3 Temmuz 2013; 4:24:35 >

• küfür için ban gerekli riot bunu uygulamalı ama şöyle bir risk var kısıtlamalar gibi sürekli uzaya bilir
  • Ertugruly kullanıcısına yanıt
    Saçma olan su. Chat banı yemeyen kişiler ilk defa reportlandığı hakaretten dolayı ceza almıyor.
    Chat banı yedikten sonra bu değişiyor. 1 kelime etsen bile direk ban yiyorsun. Etmesende yiyorsun. Saçma olan sistem bu zaten.
    Dediğim gibi paranıza , emeğinize , hayatınızdan giden vakte yazık. TR serverı pişmanlık bırakın başka sunucuya geçin. Düzeleceği falan yok bu bozuk chat banının.
    Ticketlara bile 1 hafta cevap gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Haksız Yere Ban.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya küfür eden banlansa sorun olmayacak işte, işin komik tarafı hakaret ettiğinde değil ''hakaret'' başlığı altında rapor edildiğinde bu banı yemen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.