Şimdi Ara

--Ghost X--(yardım ve rehber paylaşım noktası) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna girdim,ama maşallah ara vidyoların hepsinde hata verdi kapandı oyun.Çözümünü bilen varsa yazsın.
  • Bİlmiyorum.

Dün yeni bi nanobot yapayım dedim görevden (10lv) bi kutu verdi acaip.1000 gold harcadım yandı :D leimdekinn 5 lvlini verdi sonra bende dedim bu 5 lv le dier swoerdu birleştiriim birleştirdim en azından bu işe yaradı :D
  • isimlerinizi yazarsanız friende eklerim benim Leronia...
  • goldfalcon bu bpleri arenadanmı kazanıyoruz won war alış satış için bide bp war
  • galiba pvpden bnm 8 bp pointim var :)

nick : ByAlfA

bu arada Crew kurabiliyorum galiba 10 kişi falan olursak kurayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 31 Ağustos 2009; 1:03:18 >
  • pvpde kaybedince ne kaybediyoruz peki gene bpmi zor işyaf o saman onu kasmak ya bu arada trade ile nanobot werilebiliyomu acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 31 Ağustos 2009; 1:55:07 >
  • verilmez galiba ama cure miydi neydi ismi onlar verilir bence :)
  • Beyler bı kac ss koyarmısınız oyuna bakalım ?
  • bir görev var yapamadım kesiyorum çıkmıyor mission 4 te hiç oynayasım yok :) 13 te kalırım gibi gelio uzun bir zaman :P

Edit: Yaptım görevi son bossmuş o diyorum bende resimdekileri kesiyorum çıkmıyor :)

Devam bakalım...

edit2: Lv Up to 14 lv...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 31 Ağustos 2009; 16:59:01 >
  • ben 10lvl mapında takıldım kaldım çift boss war ensonda tek başına olcak iş deil yhaa 11 tane kırmızı top hepa ettim gene mort gelcek warmı benle haritaya çıldırcam wonmonda kalmadı tükettik iki kişi bi parti ile girdim cırt pırt nanoyu takıp cıkarıom heal için.....adamda bi süre sonra cıkarmaa basladı hani oledemi atak yapıo dei hepten gidiyoduk...
  • ben yardım ederim ByAlfA pm at
  • nick:Rain Hearth cumartesiye kadar ders çalışıcam sınavım var eğerki sınavı geçersem takılırız geçemessem düşünmek bile istemiyorum
  • ya bu harita iki kiişilik iş deil yokmu baska geleeenn
  • Gene bir nanobot denemsi yapotım varıı yoğumu sattım gene fail -_-'
    param kalmadı ya
  • arkadaşlar selam ben de oyuna katılmayı düşünüyorum şu an download ediyorum max birkaç saat içinde oyunda olurum.. bana yardım edebilecek yol gösterebilecek birileri varsa pm'den msn adresini yollasın konuşalım.. hangi karakter ihtiyacınız varsa onu açarım birlikte takılırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kogane

arkadaşlar selam ben de oyuna katılmayı düşünüyorum şu an download ediyorum max birkaç saat içinde oyunda olurum.. bana yardım edebilecek yol gösterebilecek birileri varsa pm'den msn adresini yollasın konuşalım.. hangi karakter ihtiyacınız varsa onu açarım birlikte takılırız

genelde butun swordlar dengede gunnlar biraz farklı karakter açmak gibi bi sorunun olmucak merak etme :D
  • İniyor hadi bakalım
  • geliyorum iniyo şuan geliyorum demem bişi ifade etmicek muhtemelen yine yalnız kalıcam Averthelar die bi nick görürseniz selam werin lütfen
  • Ben de dün gece oynamaya başladım kendim 7 oldum nanobotumda 7;
    Oyunda ilk olarak temel teknikleri örenmeniz için tutorial kısmına atıyor.Oradan Mission 1'e yolluyor ve 7 questten oluşuyor bunu bitirdikten sonra kendinizi Shopping Townda buluyorsunuz.Bundan sonrası görev yapmakla yeni haritaları açmakla geçiyor sıkıldığınız zaman pvp yapabilirsiniz oyuna girdiğinizde hemen sağ alt köşede çift kılıç işaretine tıklarsanız bir pencere açılır 1v1 2v2 4v4 seçeneklerinden birine tıklayarak girebilirsiniz. BP Point oyuna girdiğiniz zaman göreceksiniz npclerdeki eşyalar hem para ile hemde BP Point ile alınır peki nereden gelir bu bp point, Pvpyi kazandığınızda +36 kaybettiğinizde +8 olarak gelir bunla npclerden alışveriş yapabilirsiniz.Birde Ranking Point gelir tam olarak hatırlayamıyorum kaybettğinizde düşüyor kazandığınızda ise +127 idi sanırım artıyor.Buda sıralamanızı belirler.Nanobotlar ilk olarak 5 levelde gelişir nanabotunuz 5 oldugunda resmi yeşil olarak parlamaya başlayacak ve tıkladığınızda bir animasyon giriyor ve gelişiy
    or birsonraki gelişme ise 8 de, burdanda ilerideki tüm gelişmeleri görebilirsiniz; http://ghostx.gamengame.com/bbs/ArticleView.jce?gotoPage=1&bbsidx=7&search=0&keyword=&filter=-1&contentIdx=1975

İsteyen olursa imzamdaki msn adresimi ekliyebilir haberleşip beraber oynayabiliriz.

Ve buarada oyuna yakında crew savaşları eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 2 Eylül 2009; 18:07:52 >

• ben 13 oldum gatling için nanobot kasıyorum arada charda gidio görevler vs komple duruyo bi ara onnarada baslamam lazım...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.