Şimdi Ara

Gidebileceğiniz en uzak mesafe nedir.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli araba ilanlarını takip ederim bazen yok ya oraya da gidilmesi derim ama beğendiğim ve fiyatı uygun olsa sanırım fiZana da giderim. Siz ne kadari göze alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an favorilerimde bir otomobil var ve bulunduğum şehirden 1100 km kadar uzakta gidip oradan alabilirim.

• Düne kadar aynı durumdaydim ama fiyatta anlaşamadik.

• ben de her yere giderim. Özellikle araç alım satım işlerini pazartesiye getirmeye çalışırım. Cumadan yola çıkar haftasonunda gezer arabaya baktırır pazartesı devır ıslemını yaparım.

taa kalkıp evcilere gittikten sonra ısparta burdur hep gezdi. arabayla ısparta burdur gezi diye konu da açmıştım.

Gidebileceğiniz en uzak mesafe nedir.?

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Şu an favorilerimde bir otomobil var ve bulunduğum şehirden 1100 km kadar uzakta gidip oradan alabilirim.

2 hafta once bi çift taa antalyadan urfaya geldiler benim aracı almak için. Harika birgün geçirdik, ilk defa doğu bölgesine gelmişler, eşimle gezdirdim , çok da beğendiler, arkadaş olduk, hala görüşüyoruz :)

• Vladivostok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brezilyaya kadar giderim festivâl zamanı olursa

• Araç bakarken şu illeri filtrelerim: Kocaeli, Sakarya, Ankara, Bursa, Balıkesir.
  • Bende antepden bir araba getirecektim ama kısmet işte ama geçen yıl Urfa'ya bir araç verdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Araç bakarken şu illeri filtrelerim: Kocaeli, Sakarya, Ankara, Bursa, Balıkesir.

Neden merak ettim

• livam L kullanıcısına yanıt
    Hem yakın, hem bu illerin araçları kısmen daha temiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Şu an favorilerimde bir otomobil var ve bulunduğum şehirden 1100 km kadar uzakta gidip oradan alabilirim.

2 hafta once bi çift taa antalyadan urfaya geldiler benim aracı almak için. Harika birgün geçirdik, ilk defa doğu bölgesine gelmişler, eşimle gezdirdim , çok da beğendiler, arkadaş olduk, hala görüşüyoruz :)

Tabi bu noktada satıcının vereceği güven çok önemli. Benim sözünü ettiğim araç ilk sahibinden (ikinci sahibi veya 3. sahibide olabilir) ve adamla konuşurken güven veriyor yoksa karşıdaki kişiye güvenmesem kesinlikle 100 km bile gitmem. Sizin aracınızı alan kişiler de sizden aldıkları güvenle gelmişlerdir, aracınızdan memnun kalmışlardır ki bu ilerisi içinde güzel bir anı olmuş. Ancak insanlar çok bozulmuş durumda bu yüzden yazdıklarımızı okuyacak arkadaşlara da baştan herşeyi konuşup sağlama almadan uzak yerlere gitmemelerini tavsiye edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 30 Mayıs 2015; 23:12:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.