Şimdi Ara

Gidecekler Listesi Yapıyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir zamanlar galatasarayın iskelet kadrosu denilen kadrodan çoğu kişi gönderiliyor.
  • MUSLERA
    DROGBA
    EBOUE
    BURDİSSO

Miçuyu alın lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba
    Selçuk
    Yekta
    Hajrovic(Eğer Türk statüsünde oynayamayacaksa gitmeli)
    Chedjou(Verdiğimiz paraya bakarsak ve yabancı olduğunuda göz önünde bulundurursak daha iyi bir stoper alınmalı)
    Umut Bulut
    Eboue
    Salih
    Burdisso
    ++++
    Mancini

Ayrıca hoca şu Umut Gündoğan'ı özellikle Selçuk'un formsuzluğunda oynatmıyor ya, adam resmen harcanıyor.
  • Bence sabri ve muslera disinda hepsi gitsin

• Burak ve Seçuk'a laf eden Gs'li taş olur.Formsuz dönemleri diye hemen sattınız.Şuan için en değerli 2türk futbolcular ligimizde ve biz bunları gönderiyoruz.
  • Emre colak umut koray bruma lucas ceyhun bu adamlara ozel fizyoterapistler kondisyonerler tutup hepsini dana gibi yaparsak seneye tozunu attiririz ligin

Selcuk burak a2'ye burakin sozlesmesini feshetsekte olur. Drogba ve eboue gitsin

• Yabancılardan tabi ki sneijder ayrıca bruma, ontivero, telles, melo ,muslera kalsın gerisi gitsin.
  • Ulan tüm dünyaya Rezil ettiniz lan bizi. Bu nasıl ruhsuz bir oyundur, yenilmemize bir şey demiyorum rakip Chelsea keza burada belli futbolculara laf edenler de öyle. Şunu kabul etmeniz lazım futbolcular hiçbir şey yapmadılar. Galatasaray Chelsea'den daha güçsüz bir takım bunu hep söylüyoruz/söyledik ama bu kadar pasif olacak, ezilecek bir takım değildir. Kaleyi bulan şutumuz yok! ki zaten 1 şut atmışız. Bu maçta beni veya diğer arkadaşları sinir eden de budur. Mancini kenarda uzatmış ayaklarını güneşleniyor stad ışıklarıyla, dakika olmuş 80 topçular hâlâ kendi alanımızda pas yapıyor. Düşünmek dahi istemiyorum o dakikaları.

Gidecekler belli zaten Eboue, Drogba artık misyonunu tamamladı.
    Selçuk, Burak elbette gitmez yabancı sınırı olduğu sürece ama kesinlikle ama kesinlikle önümüzdeki 2-3 hafta yedek bırakılmalıdır. Ligde yenilmemiz, yenmemiz önemli değil şu vakit benim için o ontivero, hayro, umut, ibrahim, koray oynayacak.

• Salih,Dany,Amrabat,Drogba,Selçuk,Eboue,Chedjou

Kiralık Gönderilecek:Hajrovic

Kadro

Burak
    Bruma-Sneijder-Ontivero
    Melo-Yekta(Umut)
    Telles-Semih-Koray-Veysel
    Muslera

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.