Bildirim
GİF'li avatar yapma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Dünyanın en iyi programcısı Lord Citizen 6 ayda çozemedi biraz daha bekleyiniz seneye hallolur umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuya çağıralım bari -
Resim ile yazı arasında boşluk var bu nedenle maksimum satır sayısını geçiyor imzanız. Boşluğu silerseniz sıkıntı kalmayacaktır.
Ek: 20 Kb sınırınıda geçmekte imzanız, bence baştan düzenlerseniz daha sağlıklı olacaktır.
@Vinewood
Gif'lerde problem var, programcıların bilgisi dahilinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 23 Ağustos 2015; 23:36:01 > -
Up. Ben de muzdaripim bu sorundan -
Up -
lütfen -
Avatarda Indila'mı bende oynatamıyorum. Aylardır mevcut bu sorun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Up -
ilk mesajda 6 ay olmuş demişim haha 2015 in başından beri olan hataya adminlerin bilmiyormuş gibi davranmasının nedeni nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Constantine
Resim ile yazı arasında boşluk var bu nedenle maksimum satır sayısını geçiyor imzanız. Boşluğu silerseniz sıkıntı kalmayacaktır.
Ek: 20 Kb sınırınıda geçmekte imzanız, bence baştan düzenlerseniz daha sağlıklı olacaktır.
@Vinewood
Gif'lerde problem var, programcıların bilgisi dahilinde.
emin misin bilgileri dahilinde olduğuna? -
Eminim.
quote:
Orijinalden alıntı: Constantine
Eminim.
Peki neden hala duzeltilmedi
Programcı arkadaşlar daha detaylı bilgi verir, düzeltilmemesinin özel bir sebebi var mı bilmiyorum.
sene 2018
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X