Şimdi Ara

Gigabyte B550M S2H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Gigabyte Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Gigabyte B550M S2H

Ürün temiz. Garantisi devam ediyor. 12.02.2021 Vatan Bilgisayar faturalı. Pazarlık yok.

Fiyat : 675 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Şubat 2024 Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Karalama falan yapmıyorum. Sadece, kendini uyanık sanıp karşısındakini enayi sanan insanlara tahammül edemiyorum. Bir insan ilan açarken neden sıfır fiyatına veya daha yüksek fiyatla açar anlamıyorum. Hayır, düşünemiyormu acaba sıfır ürün bu fiyatlara varken ben nasil satarim diye? Sıfırları bu fiyatlara varken kim neden senden alsın? Fiyat cazip olacak ki adam senin ürünü tercih etsin

• Fiyat cazip değil... kargo ücretiyle beraber 800e geliyor.

Sıfır adımıza faturalı garantili 899lira

Gigabyte B550M S2Hwww.hepsiburada.com
    Gigabyte B550M-S2H AMD B550 AM4 DDR4 5000MHz Micro ATX Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gigabyte-b550m-s2h-amd-b550-am4-ddr4-5000mhz-micro-atx-anakart-p-HBV00000Y7G61
  • fre4k kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşın forum katılım tarihi 01 Şubat 2022 ve geçmiş mesajlarına bakarsanız göreceksiniz tek yaptığı ikinci el forum kısmındaki satış yapan kişilerin fiyatlarına müdahale ve karalama.

• darkdevil666 D kullanıcısına yanıt

Karalama falan yapmıyorum. Sadece, kendini uyanık sanıp karşısındakini enayi sanan insanlara tahammül edemiyorum. Bir insan ilan açarken neden sıfır fiyatına veya daha yüksek fiyatla açar anlamıyorum. Hayır, düşünemiyormu acaba sıfır ürün bu fiyatlara varken ben nasil satarim diye? Sıfırları bu fiyatlara varken kim neden senden alsın? Fiyat cazip olacak ki adam senin ürünü tercih etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca garanti süresinden de bir sene geçmiş :) hiç mi hiç cazip değil bu fiyata.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Silinebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabyte (B450M S2H) Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.