Şimdi Ara

GİGABYTE G1 GAMİNG GTX 1060 6GB Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11 den aldığım bu ekran kartı aldığım günden bu yana internetteki videolarda (işlemci aynı Gpu aynı ram aynı)
    Gözüken değerlerin altında kaldı. Mesela Overwatch da Epic ayarda 60 FPS alınırken ben 30-40 alıyorum. Dün servise gönderdim ama GİGABYTE servisi kötü diyorlar. Satın aldığım yer daha önce başka bir GTX1060 da ses sorunu olduğu için GİGABYTE a gönderdiklerini gerekli testleri kendileri de yapmış olup video kayıtlarıyla gönderdiklerini ancak GİGABYTE için bu ses dB'si normal olduğu söylenmiş. Bu yüzden aldığım yer GİGABYTE ürünlerine ambargo uygulama kararı almış. Acaba benim ekran kartım da bozuk değil denip geri mı gönderilir?
    Denediklerim:
    Farklı PSU denendi
    Farklı SSD Denendi
    Farklı Ram denendi
    Windows 10 64Bit ve En güncel driverlar (anakart dahil) yüklendi
    Sistemin:
    İ5 6400
    Asus B150M Pro Gaming ANAKART
    8GB CORSAİR cl16 2400MHZ Ram (X.m.p aktif)
    XİGMATEK XCALİBRE X-Cap 600w 80+ PSU
    1TB Toshiba 7200Rpm 32MB HDD
    OCZ TL100 Serisi 120GB SSD
    Monitör 1080p videodaki testler de 1080p
    Ayrıca böyle bir sorun yaşayan varsa takip ettiği adımları paylaşabilir mı?

• Up
  • Hocam İşe Yaramayabilir Ama Benim Windows 10da Oynamakta Güçlük Çektiğim Oyunlar Windows 7de Yağ Gibi Açıkçası. Açılış Kapanış Olarak Bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kimine göre haklısınız kimine göre haksızsınız.GTX1060 Gibi Üst seviye bir kartın DX12 sinden yararlanmamak bana saçma geliyor. Bu arada belirtmemişim Xbox DVR da kapalıydı. Servisten cevap bekliyorum umarım hüsran olmaz.
  • Msı afterburner kurup gpu kullanım yuzdesıne cpu kullanımına baksaydınız.Gtx 1060 cok guclu bır kart 1080p ıcın.Owerwatch hıc oynamadım bu yuzden en dogrusu kullanım yuzdelerıne bakmanız lazımdı gondermeden once.
  • Hocam 6400+1060 overwatch testlerine baktım YouTube dan
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Msi afterburner ile degerleri bir paylasir misiniz ?
  • Hatırladığım kadarıyla CPU kullanımı %90 civarlarında GPU kullanımı 98-97 gibiydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.