Şimdi Ara

Gigabyte G41M-Combo Ram Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Özelliklerihttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g41m-comborev_20/specs/ )

Suan sistemde 2 gb Kingston ddr3 1333mhz ve 2gb elixir ddr3 1333mhz var sorunsuz açılıyor ama Kingstonu çıkartıp Elixir 4gb ddr3 1333mhz ram takıyorum toplam 6gb oluyor ve pc açılmıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor oysa bildiğim kadarıyla anakartım bu özellikleri destekliyor Bunun sebebi ne hangi ramı destekliyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz

Sistem özellikleri

Windows 8.1

İntel Pentium Dual Core E6700 3.20Ghz

Sapphire Hd5830 Extreme 1GB GDDR5

Gigabyte GA-G41M-Combo DDR2+DDR3 1333Mhz 16x Lga775

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en basiti olarak, sadece o rami tek basina denediniz mi ? slotlari degisip denediniz mi ?
  • Eve dediklerini denedim gene olmadı kingston 4gb takım çalıştı heralde ram bozuk veya uyumsuzdu sağolasın

• DDR3 soketlerine taktığınızdan eminmisiniz bende şuan aynı anakartı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

DDR3 soketlerine taktığınızdan eminmisiniz bende şuan aynı anakartı kullanıyorum.

Hocam diger slota takma ihtimaliniz yok zaten. Ddr2 ve ddr3 farklidir. O bosluk varya ramin ortasinda, onun yeri farkli yani ddr3 istesende ddr2 slota girmez veya tersi

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

DDR3 soketlerine taktığınızdan eminmisiniz bende şuan aynı anakartı kullanıyorum.

Hocam diger slota takma ihtimaliniz yok zaten. Ddr2 ve ddr3 farklidir. O bosluk varya ramin ortasinda, onun yeri farkli yani ddr3 istesende ddr2 slota girmez veya tersi

Benim kafa gitti(klavyeyi yıkadım ve çalışmıyor) afedersin, evet soketin orta tırnaklarından dolayı oturmaz.
  • Dediğim gibi kingston 4gb ddr3 ram taktım şimdi bi sorun yok diğer ramde uyumlu değilmiş sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elindeki anakart bellek seçiyor malesef 16chipli 4gb bellek kullanmak zorundasın 8gb bellek takabiliyorsun 4+4 şeklinde ama tek taraflı 8chipli 4gb bellek kullanılmıyor sorun bu yüzden büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Elindeki anakart bellek seçiyor malesef 16chipli 4gb bellek kullanmak zorundasın 8gb bellek takabiliyorsun 4+4 şeklinde ama tek taraflı 8chipli 4gb bellek kullanılmıyor sorun bu yüzden büyük ihtimalle

Merhaba,
    bende remleri değiştirmek istiyorum ama hangisini alacağım hala çözmüş değilim. linkte eklemiş olduklarımı desteklerse 1 adet almak istiyorum.
    lütfen yardım.
    teşekkürler..

link :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-kingston-4-gb-1333-mhz-ddr3-ram-kutusunda-2-yil-garantili-245966617/detay

• tozdemir05 T kullanıcısına yanıt
    http://www.webdenal.com/hi-level-hlv-pc10600d3-4g-sogutuculu_588193.html

g41 chipset boardun varsa bunu öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXerciusTR

(Özelliklerihttp://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g41m-comborev_20/specs/ )

Suan sistemde 2 gb Kingston ddr3 1333mhz ve 2gb elixir ddr3 1333mhz var sorunsuz açılıyor ama Kingstonu çıkartıp Elixir 4gb ddr3 1333mhz ram takıyorum toplam 6gb oluyor ve pc açılmıyor ekrana hiç görüntü gelmiyor oysa bildiğim kadarıyla anakartım bu özellikleri destekliyor Bunun sebebi ne hangi ramı destekliyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz

Sistem özellikleri

Windows 8.1

İntel Pentium Dual Core E6700 3.20Ghz

Sapphire Hd5830 Extreme 1GB GDDR5

Gigabyte GA-G41M-Combo DDR2+DDR3 1333Mhz 16x Lga775

geçende satmıştım aynı anakarttan. ilk geldiğinde tek slot 4gb 1333 kingston ram vardı üzerinde.onu söküp 2x2gb 1066 ile satmıştım.Ram duruyor bi fotosunu ekliyeyim.eğer ram alıcaksan bunun aynısından bi tane al.Bios'un güncel olsun mutlaka...

http://forum.donanimhaber.com/m_111775631/f_//tm.htm#111775631

Gigabyte G41M-Combo Ram Desteği

• @uzmanbiyolog a teşekkür ediyorum. Gigabyte G41M Combo Rev(2.0) Anakartım için bugün bu Kingston KVR1333D3N9/4G 4 GB DDR3 ramden aldım ve uyum sağladı. Uzun zaman geçmiş net bilgi yok hiçbiryerde haberiniz olsun bu ramden alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Elindeki anakart bellek seçiyor malesef 16chipli 4gb bellek kullanmak zorundasın 8gb bellek takabiliyorsun 4+4 şeklinde ama tek taraflı 8chipli 4gb bellek kullanılmıyor sorun bu yüzden büyük ihtimalle

aha tam benim diyeceğim yorum.

bu anakartlar core 2 işlemci diye dense de aslında temelde gene o kıytırık p4 kontrolcüler üzerine bina edilmiş p3 işlemcilerden başka şey değillerdi ve nerde ise asla uğraştırmadan çalışmamışlardır. arıyacaksın arkadaşım. uygun rami bulamazsan da idare edeceksinb ne yazık ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.