Şimdi Ara

GIGABYTE RTX 2060 OC 6 Gb 192 Bit 2799 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Super olmayan baz versiyon ama fiyat uygun gibi. Depopark.com'dan daha önce alışveriş yapmadım. Site hakkında yorum yapamam. Bilenler yazsın.

www.depopark.com
    GIGABYTE 6GB RTX2060 OC GV-N2060OC-6GD GDDR6 192bit HDMI DP PCIe 16X v3.0
    https://www.depopark.com/GIGABYTE-6GB-RTX2060-OC-GV-N2060OC-6GD-GDDR6-192bit-HDMI-DP-PCIe-16X-v3-0-purn-1798

• Bugünlerde ekran kartlarının fiyatları yüksek seyrediyor. Bu ay perakende ve bankalar her zamanki gibi başlamadı. Bi gariplik var. Bence bugün için güzel fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depopark'tan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Benim hem kendi sitelerinden, hemde N11 aracılığıyla 3-4 kere alışverişim oldu hiçbirinde bir sorunla karşılaşmadım.
  • Site uçmuş muhtemelen domainin süresi doldu ve yenilemediler haberleri var mı o da meçhul bu nedenle bu tarz amatör iş yapan firmalardan ürün alınması taraftarı değilim.

• 2800 iyimis aslinda 8 gb versiyonu 3000 olaa gusel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Site uçmuş muhtemelen domainin süresi doldu ve yenilemediler haberleri var mı o da meçhul bu nedenle bu tarz amatör iş yapan firmalardan ürün alınması taraftarı değilim.

Şu an site ve link çalışıyor.

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    O mesajı 4 gün önce yazdım zaten o zaman çalışmıyordu ertesi gün düzelttiler şuan çalışıyor evet ama ben yinede önermiyorum bu tarz amatörce iş yapan siteleri sitenin 1 gün bile kapalı kalması müşteri ve ciro kaybına neden olur tercih sizin elbette.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.