Şimdi Ara

(SATILDI) Gigabyte RTX 2080 SUPER OC 8GB (GV-N208SWF3OC-8GD) Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 (SATILDI) Gigabyte RTX 2080 SUPER OC 8GB (GV-N208SWF3OC-8GD) Ekran Kartı
    10 Mart 2023 tarihine kadar garantisi bulunan Gigabyte marka RTX 2080 Super OC edition kartımı satıyorum. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Bu kartla mining yapılmamıştır. Kartla beraber gelen bütün parçaları da teslim edeceğim. Kartı evimde görüp elden teslim alabilirsiniz ya da önceden parasını göndermek şartı ile kartı istediğiniz yere kargolayabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Mart 2023 Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Kart temiz duruyor, durumu iyiyse fiyatı da çok iyi, 1 ay kadar takip edeyim, alınmazsa talip olabilirim maaş alınca ahaha, hayırlı satışlar hocam

• Teşekkür ederim. Bilgisayarıma evimden daha iyi bakıyorum gerçekten. Eğer alan olmazsa beklerim (SATILDI) Gigabyte RTX 2080 SUPER OC 8GB (GV-N208SWF3OC-8GD) Ekran Kartı 

• Bir de Mamak'ta oturuyorum hocam, gelip görmem de rahat olur, elden teslim her zaman daha iç rahatlatıcı oluyor malum, takipteyim satılmazsa (SATILDI) Gigabyte RTX 2080 SUPER OC 8GB (GV-N208SWF3OC-8GD) Ekran Kartı 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.