Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sistem:

p35c ds3r
    2x1024 hyperx1200
    e6300+zalman 9700led

Maksimum stabil overclock

işlemci : 480*7:3360mhz 1.40(bios)
    ram: 960mhz 4-4-4-12 (+0.4)
    mch voltage: +0.2
    fsb voltage:+0.3

sıcaklıklar

anakart: 48

işlemci idle:48 load:68 (anakartın cpu ısı göstergesi 10 derece düşük gösteriyo)

daha üst fsb lere veya ram hızlarına çıkan varsa sölesin nası yaptığını...

anakartın eksi yönleri:

1- ide portu çok dandik yerde

2- vdroop çok fazla

3- kuzey köprüsü çok sıcak

4- raid yapınca açılırken iki saat raid sürücülerini kontrol ediyo

yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 6 Temmuz 2007; 13:17:14 >

• kadir hocam hayırlı olsun yeni anakartın. gigabyte funyasına hosgeldin
    bence işlemci biraz daha cıkar gibi görünüyor. gecikmeleri yukseltip fsbyi arttırabilirsin biraz daha(daha fazla cıkmıyorsa). ama bu havalarda fazla yuklenmemek lazım. gunluk kullanım için ideal bence...kolay gele...
  • sağolasın

denedim timingleri yükseltmeyide bu ramlerden bişe anlamadım ben timing,voltaj ne yaparsan yap 1200 hayal gibi.
  • Bu anakartı DS3 ile karşılaştırdığımızda + ve - leri nelerdir?
  • kardeş ds3 üm hiç olmadı bilmiyom ama en büyük farkı chipset farkı

ds3 965 p35c p35 chipset ve ddr2 ile ddr3 slotu var
  • bişey sormak istiyorum bir daha seçme hakkın olsaydı msinin p35 platium modelini mi seçerdin bu mdelimi hangisi sence daha iyi birbirlereine göre + ve - leri nelerdir baktımda bir kısım hala gigabyte daha iyi diyor bu dorumu sizce birde ramlerden memmun musun yani şimdi veritech çıktı ve çookk büyük fiyat farkı var sence değer mi sonuçta bununda ömür boyu garantisi var fakat çok fazla bunla o/ca gidilmiyo diyolar
  • güle güle kullan...

RAID performansından memnun musun? ve Samsunglardan??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    6 yıl önce açıldı
    MSI Z77A-GD55 Kullananlar Klübü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bu intel chipleri nasıl yapıyorsa acılıs sürecini 8 e katladı sinir bastı p5b de de öyle bi saat kontrol
  • raid performansı gayet iyi.........

1-- bu intel matrix raid her açılışta 10 sn den fazla kontrol yapıyo

2- vista ile intel raid problemli bazen açılırken mavi ekran geliyo. kesinlikle yazılımsal

3- msı a hiç içim ısınmadığı için uzak durdum. o.c. sabıkalı. ayrıca şu bi gercek öle afilli soğtucular gösterişten başka bişe değil. benim kartta dandik bi alüminyum var kuzey köprüsünün üstünde mch +0.2 fsb +0.3 ile 47-48 derece ve 480 fsb full stabil. bir diğer kanıt da düz p5b vardı bende 460 basıyodu p5b deluxe ise 490 dan öte gitmiyodu. yani o alengirli soğutucuların performansa pek bi etkisi yok.

4- tek eksi yanı 0.075 vdroop oluyo load da
  • bende bu moboyu almayı düşünüyorum ama 6750'nin TR'ye gelmesini bekliyorum,
    herhalde daha yüksek çarpanla (6-8) daha yüksek hızlara çıkabilir
  • vdrop sorunu için anakartı modlamaya çabalıyorlar belki bir sonuç çıkar takip edin isterseniz.
    www.xtremesystems.org
    p35c-ds3r -ISL6327 -vcore &vdrop tech question
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=147781

yeni revizyon p35c kartında da düzeltilebilir gigabyte tarafından gelirse tabi yeni rev.
    benim gözüm de bu anakartta.

• kadir_metallica,

Öncelikle yeni sisteminiz hayırlı olsun. Özellikle anakart tercihiniz çok iyi.
    Benim bir sorum olacak; Zalman 9700'ü anakarta takarken bir sıkıntı yaşadınız mı, kuzey koprusu sogutucusu cpu soketine baya yakın gibi duruyor. Ben de aynı anakart ve soğutucudan alacağım da.
  • hiçbir sorun yaşamadım.. o yönden bi endişen olmasın
  • BU anakartı Antec Power Supply ile çalıştıramadım (500 watts) Kafayı yemek üzereyim. Board resmen power seçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

4- tek eksi yanı 0.075 vdroop oluyo load da

O da neki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgboy

BU anakartı Antec Power Supply ile çalıştıramadım (500 watts) Kafayı yemek üzereyim. Board resmen power seçiyor.

Bence psu board seçiyor
  • konunun açıldığı iyi olmuş.eline sağlık.bende 20 gün içinde bundan almayı düşünüyorum.o.c yapmayacagım.45nm işlemci ve ddr3 destegi oldugu için ileride sistem yükseltmeme izin verecegi için almayı düşünüyorum.
  • Raid performasnın hddtune ile ölçebilirmisin? Bende ortalama 68 MB çıkıyor veri transfer hızı. Beklediğimden çok daha düşük.
  • hdtach ile average 99mb
    okuma dalgası da 298mb

yane gayet iyi
    intel matrix storage raid 0 2 samsung 250 8mb ncq
  • ben bu anakartı alcaktım dun firewire yoq dimi arkadalar ben arastırdım yoq cok uzuldum benım için firewire
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.