Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadir sürücüleri nasıl kurdun? raid sürücülerini? Bir de hdd ler hangi portlara takılı? sata0-sata1 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 17 Temmuz 2007; 11:53:35 >
  • yya su boardın bios ekranını overclock menusunu koyarmısın lutfen
  • Beyler siz hangi bios sürümünü kullanıyorsunuz? Bende F2 var yalnız demin gezinirken F4b'yi gördüm. Oysa gigabyte'ın sitesinde f3 bile çıkmamış. Bu f3a'y veya f4b'yi kullanan var mı?
  • Ayrıca birşey daha sorağım. Intel TAT-Speedfan-Everest gibi programlarda işlemci sıcaklığı hep normalden 20derece falan yüksek görünüyor.(Örn. İşlemci 35derece ise TATda 60 falan gösteriyor) Bu o programların tam destek vermemesiyle mi ilgili?
  • ben f3a kullanıyorum. f4b biraz problemliydi. ısı olayı biraz garip normal cpu ısısı ile çekirdek ısıları arasında fark çok
  • Benn şimdi f4b yükledim bir sorun olursa geri dönerim artık.

Bu arada bios ekranını isteyen arkadaş için bir örnek. (bir forumda buldum.)http://i64.photobucket.com/albums/h184/Mir96ta/BIOS-1.jpg
    Ayrıca bu resimde işlemci çarpanını 10 yapmışlar. Lakin normalde max 7 gösteriyor. Çarpanı arttırma işini nasıl yapacağız? Biraz araştırdım da kurşun kalem olayı var lakin hala kesin bir bilgim yok. Yardımcı olan olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuco -- 17 Temmuz 2007; 17:09:30 >
  • Ya arkadaslar bunun içinden cıkan easytune adlı programla ram lere o\c yapabilir miyim?
  • Tabiki yapabilirsin. Ama biosdan daha iyi olur. Daha nauel ayarlar yapabilirsin.
  • Ya ben bios a hiç girmeden yapıyım sonra yanlıs bisi felan yaparım yakarım sonra al basına belayı

Ben ocz nin ramlerinden alcam 2*1gb 800mhz pek anlamam o\c den ama voltaj felan bir sürü is var hepsini gosteriyor dmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 17 Temmuz 2007; 22:36:33 >
  • Yanmaz yanmaz.
  • bu anakart verdiğim linkteki dimi

www.mavibilgisayar.com
    HugeDomains.com - mavibilgisayar.com is for sale (mavibilgisayar)
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4296

bunda P35 yazio p35c yazmio. gigabyte nin internet sitesine baktım. p35 ve ds3 için bi sürü farklı anakart var. biri P li biri L li biri Rli

mavibilgisayarın sayfasında ddr3 desteği yazmiyor.

bende yavaştan pc toplama işine giriyorum. şu emektarı değiştirmek için babadan onayı aldık. artık araştırmaya başladım...

sonra yine anakart için inventusun sitesine girdim

orda 3tane model var ds3 için

daha çok kafam karıştı

GIGABYTE GA-P35-DS3 Core2 Duo, Core 2 Quad INTEL; LGA775; PCI-E16X; INTEL P35; DDR2-800/1066(OC)Mhz; 8xSes; GLan; SATA RAID; USB; ATX; Kutulu

GIGABYTE GA-P35C-DS3R Core2 Duo, Core 2 Quad INTEL; LGA775; PCI-E16X; INTEL P35; DDR2-800/1066(OC)Mhz - DDR3-1333MHz; 8xSes; GLan; SATA RAID; USB; ATX; Kutulu

GIGABYTE GA-P35-DS3P Core2 Duo, Core 2 Quad INTEL; LGA775; 2xPCI-E16X; INTEL P35; DDR2-800/1066(OC)Mhz; 8xSes; GLan; SATA RAID; USB; Firewire; ATX; Kutulu

bunlardan hangisi tercih etmek gerekir. yada ana farkları nelerdir.
    benim için ddr3 desteği o kadar önemli değil... yeterki sorunsuz,kaliteli,uzun ömürlü bi anakart olsun.... o/c flnda yapmicam.

birde aklıma gelmişken başka birşeye değiniyim... sony handcam video kamerayı pc ye bağlamak için sanırım IEEE 1394 girişine gerek var dimi? yanlış bilmiom yani.

• ne kadar zor bu anakart seçmek...
  • evet raid de cok bekliyoruz acilirken
    bendede ds3p var
  • arkadaslar p35c ds3r alıcam da oc potansiyeli nasıl deneyen varmı?

ekleme: konuyu baslatan arkadas haric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 26 Temmuz 2007; 20:55:05 >
  • okuman varsa yazının başına bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

okuman varsa yazının başına bak

dostum konuyu sen baslatmıssın ve sadece sen yorum yapmıssın.okudum yazdıklarını zaten.senden baska varmı demek istedim.bu kadar sinirlenmenin manası yok.biz de aptal değiliz herhalde yukarıdakileri okumadan soru soracak
  • P35C DS3R KULLANICILARININ DİKKATİNE

arkadaşlar eğer bu anakartı kullanıyosanız adresinden mutlaka F4g beta biosu yükleyin.pişman olmayacaksınız. bu biosla sonunda ramlerim 600 de cart diye açtı full stabil. ayrıca performance enhance option da yaptığınız değişiklikte artık gerçekten işe yarıyo bu biosla.(standart,turbo, extreme) performance level değişiyior. şu anda ram latency everestte 52.7sn

biliyosunuz P35 chipsetlerde perfomance level denen bişe var. memory timinglerinin ince ayarı gibi bişe. memset 3.3 ile hangi performance levelda olduğunuzu görebilir ve değiştirebilirsiniz. 1-11 arası değerler var. 5 ve aşağısında çalıştırabilen dünyada henüz yokmuş. 7 veya 8 de sorunsuz çalıştırabilirsiniz iyi demektir. orda yapcağınız değişikliklerin etkilerini everest memory benchmarklarla hemen görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 28 Temmuz 2007; 9:28:13 >

• P35C DS3R anakartı aldım e6850 işlemci daha sistemi açmak nasip olmadı gelen ekran kartında sorun çıktı bügün geliyor yenisi,şimdi ben gigabyte ın sitesinden f2 biosunu indirdim çünkü destekliyen işlemciler listesinin karşısında f2 yazıyor yanlışım yok demi arkdaşlar?
  • ben p35c-ds3r kullanıyorum hayatımda görmediğim ilginçliği gördüm format atıığınızda sistem 1,5 çizgide boot ediyor anakart driver yükleyince 9 çizgiye kadar çıkıyor boot süresi inanılmaz berbat

oc değerlerim

e6750 1.4 volt 462 fsb 2,66ghz@3.7 ghz dahada gider ama kuzey köprüsü yanıyor yük altında 53 dereceye kadar çıkıyor
  • Ben 2 gündür Gigabyte P35-DQ6 anakartıma doğru dürüst Vista kuramadım.
    2 X 74gb Raptor raid i önce Intel kontrolcüsüne bağladım. Vista kurdum ama mavi ekran hatası.

Sonra Gigabyte kontrolcüsüne kurdum yine mavi ekran hatası.
    Sonra eski 2 X 250GB WD SATA II 16MB Cache HDD lerim ile denedim. Onlar da mavi ekran verdi.
    Sonra hepsini birleştirip RAID10 yaptım (2X74GB RAPTOR + 2X250GB WD). Yine mavi ekran.

Çıldıracağım bune ne ya.
    Eski Intel 975X anakartımı ara oldum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.