Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son F12E(beta) sürüm var.Ne zaman stabil sürüm çıkacak acaba uzun süredir bios betadan kurtulamadı bir türlü?
    Not:Bu arada ben de bu anakarttan kullanıyorum.İlk başta bellek read olamadı diye bir hata çıktı.Ramlerden dolayı mı anakarttan dolayı mı bilmiyorum.Ondan başka da problem yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 12 Nisan 2009; 17:44:18 >
  • Artık bios güncellemesi gelmez bence bu anakarta...
  • OCZ PLATINUM 4GB 1066 MHz DDR2 KİT (2x2GB) – OCZ2P10664GK bu kiti bu anakart GA-EP35C-DS3R ve intel quad core 6600 işlemci ile kullanabilir miyim arkadaşlar?
  • Ben

OCZ Reaper 1066mhz 2X1 gb modelini kullandım, sorun yok, kesinlikle kullanabilirsin.......
  • Merhaba arkadaşlar garantiye bugün anakartımı yolluyacam.arızası ise donma yapıyordu ve kendi kendine reset atıyordu hatta 2 hard diskkimi yedi bad sektör oluşturdu, 15 gün önce aldıgım hardisikim bile garantiye gitti .şimdi yeni anakart aldım g31 chip setli onda bir sorun görünmüyor şuanda benim sorum anakartımı garantiye gönderecegim tamir edilirmi yoksa yenisimi gelir..bazı kişiler hiç bişey yapılmadan gelme ihtimali % 50 li diyorlar,kimiside ep 35 ds 3r ler sorunlu yenisi ve hatta üst modeli gelir diyolar aklım çok karıştı..yardım edin...gıgbayte garanti servisi nasıldır gönderen arkadaşlar nasıl sorunla karşılaştılar ve ne gibi çözüm üretiler?teşşekür ederim .
  • Ayıplı bi ürün firma tarafından birebir değiştirilir modelin üretimi durmuşsa bir üst modeli verilir, ama kullanıcı hatası yüzünden oluşan arızalarda malesef yapılacak bişey yok...
  • kullanıcı hatası derken kesinlikle oc yapılmamıştır nasıl bir kullanıcı hatası daha olabilriki benim fazla bilgisayar bilgim yoktur...
  • Senin durumda kullanıcı hatası yoktur anlattığın olaylara istinaden, ama kullanıcı montaj hatası kaynaklı, sıvı içecek dökülmesi, gibi nedenler ilk aklıma gelen kullanıcı hatalarıdır, böyle durumlarda garanti dışıdır zaten kullanım kılavuzunda yaza garanti şartları diye...
  • ELİXİR 2*2 DDR3 1600MHZ Ankart bu rami destekledimi yaff..
    Bende OCZ PLATİNUM 1333MHz 4GB DDR3 KİT sipraşi verdim ama hala bi tedirginlik wardı deskteklermi die senin bu ramlari destekliosa bendede bi sorun çıkmaz sanırım..

quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

e8600 450 fsb x10 4.5 ghz yaptı fena değil bu anakarttan 1800fsb beklemezdim

https://store.donanimhaber.com/69/35/3a/69353a4c088c77c38bbc06f6bda96103.jpg

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA

• Selam beyler takas yapmayı düşündüğüm SLI anakartım var.
    Düşünen olursa pm atabilir.

ASUS P5N-E SLI(nforce 650i)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 30 Mayıs 2009; 14:30:07 >
  • Arkadaslar bende uzun süredir bu karttan kullanıyorum, bu sabah bilgisayarı actıgımda ekrana görüntü gelmediğini farkettim baya ugrastım ve kendimce (%90 Hata) sorunun ekran kartında oldugunu düşünerek yeni bir kart alıp bilgisayara taktım. Tabiki problem halen devam ediyor. İşin enteresanı makineme remote connection ile baglanabiliyorum yani bilgisayar normal bir şekilde açılıyor. Hatta yeni taktıgım ekran kartını bile gördü driverini yükledim fakat ekrana görüntü gelmiyor. Sizce neden kaynaklanabilir bu problem. Bilgisayarı actıgımda ekran görüntüsü olmadığı için bios'ada giremiyorum. Bu arada ekran kartı aynı zamanda TV'yede baglı onada görüntü gitmiyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Not: Daha da enteresan olanı generic tv ve monitör olarak 2 ekranıda görüyor fakat görüntü yok bu arada yeni aldıgım kart 4830. Biosu F2 ye dondürdüm gigabytein kendi programı ile ama nafile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkelleci -- 29 Mayıs 2009; 18:19:00 >

• NORMALDIR REMLERDE 800 MHZLIK remleri 400 gorur cpu -z pr ilede bakabirirsin 1066 lık remıde 533 gorur
  • slm arkadaşlar bu anakartta 1600mhz lik ddr3 bellek kullanabilirmiyim yada 1333lük ddr3 ü o.c yapabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TURK-ŞAD

Artık bios güncellemesi gelmez bence bu anakarta...

Gelmiş bile.F12 gelmiş.19 Haziran'da sanırım.Ben yükledim gigabyte'ın @Bios programıyla.Bir de bu bellek listesinden başka hangi ramlerle sorun yaşamıyor acaba bu anakart.Bende düz kingston ram var.Ddr2 800mhzlik.Yeni ram alsam hiç fena olmaz ama bunlarla idare ediyoruz.
  • Ben bu pazar baktım hala F4 gözüküyo sen F12 den bahsediyosun, eminmisin bu kart olduğuna.....arada 8 bios var bizim mi haberimiz yok her ay bakarım ......
  • quote:

Ben bu pazar baktım hala F4 gözüküyo sen F12 den bahsediyosun, eminmisin bu kart olduğuna.....arada 8 bios var bizim mi haberimiz yok her ay bakarım ......

Valla sizde hâlâ daha F4 gösteriyorsa sizin internet sizle dalga geçiyor galiba.
    http://img3.imageshack.us/i/biosb.jpg/

Resmi ayarlayamadım en iyisi bu şekilde ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 30 Haziran 2009; 14:02:41 >

• benim model bu farklı seninkinden

• quote:

benim model bu farklı seninkinden

Konu benim anakartın konusu olunca karışıklık olmuş neyse F12 betaydı kaç zamandır nihayet kararlı sürüm çıktı.Sanki vista puanları yükseldi gibi geldi bana bu biosla.5.1di ocsiz işlemci puanı şimdi ocsiz 5.5 olmuş.İlginç bu puanlara pek takılmamak gerek aslında da neyse hayırlı olsun bu bios.

• Neticede kardeş sayılırlar .. onun için sorun yok bu anakartlar.......
  • Arkadaşlar merhaba bu soruları daha önce de sormuştum aslında ama cevap gelmemişti. Ben de bu karttan kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. Kart ilk geldiğinde yaklaşık 40. sefer denememde Xp kurabilmiştim. Hep mavi ekran vermişti. Sonra bir seferinde hiç problemsiz kuruldu ve 6 aydır da problemsiz olarak kullanıyorum. Ne mavi ekran ne birşey. Şimdi Windows 7 ye geçmek istiyorum ama yine aynı mavi ekran hatalarını vermeye başladı. Hata şu: "Page fault in none paged area". Ahci modlarla uğraştım bios güncellemelerini yaptım herşeyi denedim ama bir sonuca ulaşamaddım. Bir fikri olan varsa çok hora geçer. Çok teşekkürler şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.