Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen hocam. devamlı değişik sorunlar ortaya çıkıyor. son firmware yükledim oda işe yaramadı. biosa giremiyorum. girsemde hareket ettiremiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duna

aynen hocam. devamlı değişik sorunlar ortaya çıkıyor. son firmware yükledim oda işe yaramadı. biosa giremiyorum. girsemde hareket ettiremiyorum :)

Valla bir kere daha donsun bilgisayarcıya vereceğim orada ne yaparlarsa yapsınlar.Yalnız şu windows 7 bir çıksın onu da bir deneyeyim diyorum çünkü garantinin bitmesine daha var.
  • arkadaşlar anakartım gigabyte s series ep35c-ds3r

sorularım şunlar

1-bios sürümünü nasıl görebilirim
    2-bios güncel değilse nasıl güncelleyebilirim
    3-ankarta ait lan,audio,chipset sürücülerini nasıl yükleyebilirim

şimdeiden herkese teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaman39

arkadaşlar anakartım gigabyte s series ep35c-ds3r

sorularım şunlar

@BIOS diye bir program var onunla mevcut bios sürümüne bakabilir ve Windows'tan da bios güncellemesi yapabilirsiniz.@BIOS programını lan,chipset vs. hepsini anakartın sitesine girerek bakabilirsin.Yalnız dikkatli olun elektrik giderse kötü sonuçları olabilir.Şu ana kadar ben bir sürü bios güncellemesi yaptım bir problem olmadı gerçi de zaten en fazla 1 dakika sürüyor belki o kadar bile sürmüyordur.Buyur buradan dediklerime bakabilirsin.
    http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ep35-ds3r_21.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Temmuz 2009; 23:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

sorularım şunlar

@BIOS diye bir program var onunla mevcut bios sürümüne bakabilir ve Windows'tan da bios güncellemesi yapabilirsiniz.@BIOS programını lan,chipset vs. hepsini anakartın sitesine girerek bakabilirsin.Yalnız dikkatli olun elektrik giderse kötü sonuçları olabilir.Şu ana kadar ben bir sürü bios güncellemesi yaptım bir problem olmadı gerçi de zaten en fazla 1 dakika sürüyor belki o kadar bile sürmüyordur.Buyur buradan dediklerime bakabilirsin.

arkadaşım bilgilerin için teşekkürler ama bios programını nerden bulacağım anakartın cd si içinde varmı yoksa nerden bulabilirim birde programın kullanımı nasıl önceki anakartım asus idi onun kendi programı vardı nette arayıp kendi buluyordu ve indiriyordu yine program sayesinde biosu update yapabiliyordum tekrar teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

sorularım şunlar

arkadaşım bilgilerin için teşekkürler ama bios programını nerden bulacağım anakartın cd si içinde varmı yoksa nerden bulabilirim birde programın kullanımı nasıl önceki anakartım asus idi onun kendi programı vardı nette arayıp kendi buluyordu ve indiriyordu yine program sayesinde biosu update yapabiliyordum tekrar teşekkürler

Buyrun burada ilk program...
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_List.aspx

Ayrıca kullanımı çok basit Update BIOS from Gigabyte Server yazısına tıkladıktan sonra server seçip daha sonra da eğer güncel bir bios varsa tıklayıp yükleyebilirsiniz.

• Merhaba arkdaşlar ;

OCZ Reaper 2 GB (2*1) 1333 MHz DDR3 CL6

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd53094

Bu bellekleri anakartta deneyen var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sorularım şunlar

Buyrun burada ilk program...
    http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Utility_List.aspx

Ayrıca kullanımı çok basit Update BIOS from Gigabyte Server yazısına tıkladıktan sonra server seçip daha sonra da eğer güncel bir bios varsa tıklayıp yükleyebilirsiniz.

arkadaşım teşekkürler verdiğin linkten programı indirdim ve arattım bir güncelleme buldu ve yaptı şuan biosum güncel tekrar teşekkürler

• Rica ederim @karaman39.İyi günler...

quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Merhaba arkdaşlar ;

Bellek listesinde yok ben uzak durun derim.Bellek listesinde olan bir ram almaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 28 Temmuz 2009; 0:15:14 >
  • arkadaşlar sadece gigabyte anakartlarda durum böyle bilmiyorum ama neden cpu voltajı 1.60v tan direk 1.80v a geçiyor.neden aradaki değerler yok takmini olan arkadaş var mı?

mesela asus max.lardada durum böylemi acaba?

nerden geldi aklına bu soru diye sorarsanız.q6600e 1,6v veriyorum ve 3900mhz de rahat çalıştırıyorum ama daha yüksek hızlara çımak istediğimde voltaj istiyor bende mecburen 1,8v verince bu seferde ortaya ısı sorunu çıkıyor.çünkü 1,8v işlemciler çok ısınmaya başlıyor.

1,6 ile 1,8 arasındaki değerler olsa nekadar hoş olacakmış yaw

anakartım p35c-s3
  • quote:

Rica ederim @karaman39.İyi günler...

quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Merhaba arkdaşlar ;

Bellek listesinde yok ben uzak durun derim.Bellek listesinde olan bir ram almaya çalışın.

Hocam bellek listesinde çok az ürün var olan ddr3 ramlerde türkiyede satışı yoks sanırım

• OCZ Reaper 2 GB (2*1) 1333 MHz DDR3 CL6 arkdaşlar bu bellekleri aldım f12 güncel bios yüklü hiç bir sıkıntı çıkartmadı 6-6-6-20 gecikme süreleriyle çalışıyor.
  • Anakart CD sini bulamadım varsa elinde olan veya nerden indirebilirim

Yaklaşık bir haftadır bu hatayı alıyorum sorun neyden kaynaklanıyor sizce?

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA
  • Selamlar herkese GA-P35C DS3R anakartımla ilgili bir ddr3 ram sorunum var. Anakart 2.0 revizyonlu ayrıca f12 bios güncellemesi yapıldı. Kendimce tespitimi yazıyorum ne kadar doğru bilmem.

Anakart 1333 ram destekliyor fakat memory support listesinde 2gb Tek 1333 Kingstone yazmıyor.
    Anakart 1600 FSB malum işlemcim c2d 6750 333x8 de ram de 1333 mhz ta çalıştığında sistem biosa kadar açılıyor işletim sistemini açmıyor.
    Şu anda kullanıyorum ramı fakat 1200mhz da, işlemcinin çarpanını düşürünce sorun kalmıyor(290x8). Sorun FSB demi FSB yi artırmanın bir yolu yokmudur.
    Ram ın bozuk olma ihitmalini çok azımsıyorum. Böyle bir ihitmalde ramde değişebilir.

Ülvi bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunol

Anakart CD sini bulamadım varsa elinde olan veya nerden indirebilirim

Yaklaşık bir haftadır bu hatayı alıyorum sorun neyden kaynaklanıyor sizce?

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA

Energy Saver'ın çalışabilmesi için Biostan EIST ve c1E özelliklerini açmanız gerektiğinden bahsediyor .
  • Yaşadığım donma ramlerden olabilir arkadaşlar.Ramlerden birini çıkardım hep onda donma yaptı ben de keçeli kalemle ona ufak bi nokta koydum diğeriyle karıştırmayayım diye.Şimdi bozuk rami deniyorum tekrar ne zaman donacak diye.Bayramda yeni ram almak istiyorum ddr 3 olacak büyük ihtimal şu anda kullandığınız sorunsuz ddr 3 ram var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.Bellek listesindeki ramlerden bulamıyorum nette Türkiye'de satılmıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 16 Eylül 2009; 19:00:27 >
  • merhaba.

windows xp sp3 modsuz işletim sistemiyle birlikte anakartın ve diğer bileşenlerin en güncel sürümleri ile kullanıyorum. Kulaklıkla film izlerken veya müzik dinlerken ses çok kısık. ekolayzerı en yükek yaparsam ancak filmdeki sesler duyulabiliyor. kulaklıkta sorun yok eminim. çünkü samsung r522 laptopım var. ona taktıgımda kulaklıgı 10 metre oteden sarkıyı rahatlıkla duyabılıyorum ki son seste ddeğil. acaba nedne kaynaklanabilir?

yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Bende de Ep35C-DS3R Rev 2.1 var, bir yıldır hiç bir sorun çıkarmıyordu. Durduk yere bir gün bilgisayarı açtım,uzun tek bip sesi geldi,açılmadı,kendini 1-2 kapattı açtı, "Scaning Bios Harddisk" yazısı çıktı,1-2 kaç resetten sonra açıldı windows.

Reset attım tekrar,biosa girdim her şey normal. Bilgisayarı kullandım saatlerce her şey normal. Öbür gün tekrar açtım yine aynı şey "Scaning Bios Harddisk". Aynı şekilde 3-4 kendini kapatıp açıp bilgisayar açılıyor. Bios en son versiyonuydu,tekrar aynı biosuda yazdım sorun düzelmiyor. Bios bozuksa, yazılıyorum tekrar veya dual bios var bu alette, niye düzelmiyor ? ne biçim sorun bu ? :)
  • slm... geçen gün anakartın bios unu güncelledim fakat gigabyte ın sitesinde en son F4 olarak geçiyor... burdan okuduğuma göre bios F12 falan varmış anlamadım ben şimdi anakartım EP35C DS3R rev 2.1 birde anakarttan fan hızını nasıl kontrol edicem anlatırsanız sevinirim...
  • bios olayını çözdüm yinede teşekkürler şu fan kontrol olayını anlatırsanız sevinirim:)
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.