Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Scaning Bios Harddisk" hatası alan yok mu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantine3

Selamlar herkese GA-P35C DS3R anakartımla ilgili bir ddr3 ram sorunum var. Anakart 2.0 revizyonlu ayrıca f12 bios güncellemesi yapıldı. Kendimce tespitimi yazıyorum ne kadar doğru bilmem.

Anakart 1333 ram destekliyor fakat memory support listesinde 2gb Tek 1333 Kingstone yazmıyor.
    Anakart 1600 FSB malum işlemcim c2d 6750 333x8 de ram de 1333 mhz ta çalıştığında sistem biosa kadar açılıyor işletim sistemini açmıyor.
    Şu anda kullanıyorum ramı fakat 1200mhz da, işlemcinin çarpanını düşürünce sorun kalmıyor(290x8). Sorun FSB demi FSB yi artırmanın bir yolu yokmudur.
    Ram ın bozuk olma ihitmalini çok azımsıyorum. Böyle bir ihitmalde ramde değişebilir.

Ülvi bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar...

1gb 1333 2adet kulanılabir bende aynı sorun oldu 2 gb 1333 almıstım iade ettım pc ye olmadı destek lıstesınde yazmıyo zaten .& e8400 ile 2 adet 1 gblik 1333 ram lerle eniyi perfonmans elde edilir. Sorunsuz calıscagına inaniyorum. Bu anakartın son hızı 1333 mhz dır & Ben p35c-ds3r rev 2.0 ,f12 bıos kullanmaktayım

• Arkdaşlar bu ana karttan bende var ve bu sorun başıma geldi modem ile bilgisayar bağlanmıyor ağ kablosu takılığı değil diyor. Aynı kabloyu başka pcye taktım çalıştı. Fakat yeni sürümü yükledim ethernetin yine ne yapmam lazım ??
  • geçen hafta 4 GB DDR3 1333MHz CL9 Dual KIT Ram (KVR1333D3N9K2/4G)
    ram aldım xp ve w7 sorunsuz çalışıyo..
  • bende geçen gün f12 bios kurdum

kartım rev 2.0 f4 bios du

sistemi açarken

verifiyng dma pool data ......succes update
    yazısı çıkıyo
    fakat bir sorun yok çalışıyo...

f 6 7 8 9 10 hangisini yüklediysem bu yazı sistemi açarken çıktı..
    yeniden f4 döndüm normale döndü

bu sorunla karşılaşan varmı?
  • Gigabyte P35C-DS3R, Hİ-LEVEL 2* DDR2 800 Mhz , E6550 2.33 MHZ ,WİN FAST PX8600GTHD 256 GDDR3,Seagate 250GB sata2 16mb cache HDD,SKY STAR 2,LG DVD,200 W

merhaba arkdaşlar ben bu pc nin işlemcisini 2.33 den yükseltme yapmak istiyorum ama biostan ayar yapınca tekrar eskiye dönüyor yanlış bişeylermi yapıyorum anlamadım bana bir yol göstere bilirmisiniz
  • merhaba arkadaşlar,
    benim de bir sorum olacak
    anakartın ram destek belgesinde şu anda satışta olan bellekler yok.
    ikinci el ram bakıyorum.
    yanlız bir sorum olacak
    desteklenen ramlar listesinde KHX6400D2LLK2/2GN var ancak ben KHX6400D2LLK2/2G buldum.
    şu anda sistemimde 2 adet KVR800D2N5/1G DDR2 800 CL5 var.
    KHX6400D2LLK2/2G yi alsam. sorunsuz çalışırmı.
    yardımlarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanjan

bende geçen gün f12 bios kurdum

kartım rev 2.0 f4 bios du

sistemi açarken

verifiyng dma pool data ......succes update
    yazısı çıkıyo
    fakat bir sorun yok çalışıyo...

f 6 7 8 9 10 hangisini yüklediysem bu yazı sistemi açarken çıktı..
    yeniden f4 döndüm normale döndü

bu sorunla karşılaşan varmı?

Bios ekranında bir şık vardı.Şimdi hatırlamıyorum.Bios update yaparken o şıkkı işaretledikten sonra çıkmıştı bende.İlk resette çıktı sonrakilerde çıkmadı.Yani bios update i yaptım sonra reset attım.O yazdığınız yazı çıktı yanlış hatırlamıyorsam o yazıydı, sonraki açılışlarda böyle bi yazı çıkmadı.
  • Sorun çözüldü. Meğer uyarı anakarttan değil kasanın göstergesinden geliyormuş.

Selamlar. Bu anakartı yeni aldım. Her açışışta 3 uzun beep sesi veriyor. Ayrıca windows kullanımı sırasında da bu sesi veriyor zaman zaman.
    Ramları ve ekran kartını değiştim yine aynı.
    Ekran kartını, hdd leri çıkardım gene aynı. Neden dolayı olabilir bilgisi olan var mı? Anakart mı arızalı yoksa donanımla ilgili bir sorun mu var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 12 Haziran 2010; 11:27:46 >
  • arkadaşlar bana bu anakartta sorunsuz çalışan drr3 ram önerisi yapabilirmisiniz?
  • Arkadaşlar bende bir sorun var bilgisayarla genellikle oyun oynarken aradada masaüstünde çalışırken klavye ve fare kilitleniyor ama usb klavye ve farede bu sorunu yapmıyor acaba neden böyle bir soru var ancak bilgisayarı kapatıp sistemdeki statik elektriği boşaltıp açtığımda düzeliyor.Bunun sebebi nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: violancesk

arkadaşlar bana bu anakartta sorunsuz çalışan drr3 ram önerisi yapabilirmisiniz?

kvr1333d3n9/4g tavsıye ederim bende kulanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagg1sch

merhaba.

windows xp sp3 modsuz işletim sistemiyle birlikte anakartın ve diğer bileşenlerin en güncel sürümleri ile kullanıyorum. Kulaklıkla film izlerken veya müzik dinlerken ses çok kısık. ekolayzerı en yükek yaparsam ancak filmdeki sesler duyulabiliyor. kulaklıkta sorun yok eminim. çünkü samsung r522 laptopım var. ona taktıgımda kulaklıgı 10 metre oteden sarkıyı rahatlıkla duyabılıyorum ki son seste ddeğil. acaba nedne kaynaklanabilir?

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

realtek surucunu güncelle benim gecti
  • Rev. 2.0 olanların da Dual Bios mu acaba ?
  • p35 ds3r rev 2.1 mainboardumda en sağdaki bir ram slotu calısmıyor sürekli restart atıyor fiziksel olarak bişey göremedim bozulmuş olabilir mi yoksa biosla ilgil ibir sorun olabilir mi? 4 tane ram denedim hepsinde restart atıyor sürekli. bir de gigabyte anakartların garanti süresi kac yıl 2 yıl mı 3 yıl mı gold bilgisayardan almıstım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagg1sch
    p35 ds3r rev 2.1 mainboardumda en sağdaki bir ram slotu calısmıyor sürekli restart atıyor fiziksel olarak bişey göremedim bozulmuş olabilir mi yoksa biosla ilgil ibir sorun olabilir mi? 4 tane ram denedim hepsinde restart atıyor sürekli. bir de gigabyte anakartların garanti süresi kac yıl 2 yıl mı 3 yıl mı gold bilgisayardan almıstım.

Eğer biosa kadar gelebiliyorsan ram voltajını +0.2 V yapıpta bir dene.
  • Arkadaşlar DDR3 RAM' e geçmeyi düşünüyorum. Anakartın web sitesinde verilen listede 2gb veya 4gb 'lık bir kit yok ve o listede gözüken ramleri satan bir site bulamadım. MNC78 kvr1333d3n9/4g ram kitini önermiş. Acaba bu kit anakartın tüm reviizyonlarında çalışıyor mu?

Aşağıda linki bulunan RAM kiti anakart ile sorunsuz çalışır mı, daha önce deneyen oldu mu? Sanırım bu sorular için en net cevabı Kingston gibi RAM üreticilerinden alabiliriz?

"http://www.hepsiburada.com/Liste/kingston-4gb-2x2gb-1333mhz-ddr3-hyperx-ram-kvr1333d3n9k24g/ProductDetails.aspx?productId=bd53049&categoryId=47"

Bir de aşağıdaki sitede anakarta uygun tüm ramleri sıralamış. Ne kadar güvenilirdir bilmiyorum. Bana faydalı ve doğru gibi geldi...

"http://www.ramcitystore.co.uk/system/38089.htm"

Tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneme -- 20 Kasım 2010; 15:24:46 >
  • arkadaşlar
    P35C DS3R anakart
    2 gb ddr2 800mhz ram
    x1950 pro ekran kartı
    E6750 işlemci sahibiyim

benim sorunum bilgisayarı ilk açtığımda kasadan uzun uzun bip sesleri geliyor yani windows açılana kadar, açılış yapıldıktan sonra pc'de herhangi bir restart olayı vaya kilitlenme yok,ayrıca bilgisayarı restart yaptığım zaman böyle sesleri duymuyorum yani sadece ilk açılışta meydana geliyor.
    kasanın kapağını açıp çalıştırdığım zaman cpu fanının power'a basar basmaz dönmediğini farkettim yani bir süre sonra tam devirde dönüyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı bıos dan veya başka bir şekilde???
  • @someoneme,
    ben de ram arttırımına gitmeyi planlıyorum, siz eğer ram alıp taktıysanız deneyimlerinizden faydalanmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopark

@someoneme,
    ben de ram arttırımına gitmeyi planlıyorum, siz eğer ram alıp taktıysanız deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

Hocam aynı karttan var ben şuan Team'ın elite serisi var 2*2 GB DDR3 1333 CL9 Tak kullan... Veya Kingston 2 GB 1333 al CL fark etmez tak kullan
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.