Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biosdan SATA modunu achi yapin kuruluma başlamadan önce. Karti artik kullanmadigim için hatirlamiyorum ama SATA destei vardi sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler p35c-ds3r anakart ile ati hd 6850 serisinden bir ekran kartı ile kullanan oldu mu ? Pembe ekran sorunu yaşadım da ?
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Sürücü sıkıntısı olmasın. Farklı sürücü yüklemeyi denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Sürücü sıkıntısı olmasın. Farklı sürücü yüklemeyi denediniz mi?

Sürücüden değil çünkü pc ilk açıldığı andan itibaren pembe görüntü veriyor. Bios a girince beyaz olan yazıların hepsi pembe. Masaüstü pembe.
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt
    Anladım. Benim HD 3850'de eski bir sürücü yükleyince ekran kenarları pembe oluyordu. Acaba ona benzer bir sıkıntı mı var dediydim. Umarım sorunu çözersiniz.
  • Merhaba

Elimde P35 DS3r v 2.0 anakart var.

Buna

Xenon X5460
    128 GB SSD
    Ve ram iyileştirmesi yapmak istiyorum.

Ama anakart kitapçığında DDR3 için Max 2+2 4 GB Max destek yazıyor.
    Ama YouTube da bulduğum videoda 4+4 8 GB ram takıldığını gördüm.

ismailTPC_Hastanesiyoutube
    XEON E5450 @4.20GHz. OVERCLOCKING Gigabyte GA-P35C DS3R
    https://www.youtube.com/watch?v=aokREtMWR1U&feature=youtu.be

Ama videoda frekansı 532 MHz olarak görülüyor.

Arkadaşlar 4+4 8 GB olarak kullandığınız DDR3 ram var mıdır? Mümkün müdür?

Eğer kullanan ve kesin sonuç alan varsa bana marka model yazabilir mı?

Eğer olursa çok mutlu olurum.

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MNC78

quote:

Orijinalden alıntı: violancesk

arkadaşlar bana bu anakartta sorunsuz çalışan drr3 ram önerisi yapabilirmisiniz?

kvr1333d3n9/4g tavsıye ederim bende kulanıyorum
    4+4 8 gb olarak mı kullanmıştınız ? ve 1333 mhz olarak tam verimli frekansta mı çalışıyordu ? yoksa performans kısıyor muydu ? Baya eski bir konu olacak sizin için biliyorum ama hatırlarsanız beni çok sevindirirsiniz :)
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim.

14 yıllık bilgisayarımı malum piyasa koşulları sebebiyle yenisini alamadığım için bütçem dahilinde yeniliyorum.

Kullanım amacım İnternet de dolaşma, video izleme, office programları kullanımı olacak. Şu hali bile yeterli biliyorum . Elimde PS4 Pro var çok güncel oyun olursa oradan oynuyorum .

Ama bunu da Steam yada benzeri marketlerde zaman zaman bedava, zaman zaman çok uygun oyunlar olabiliyor. Örneğin bu ay bedava verilen GTA 5 örneğindeki gibi. Onları makul akıcılıkta ama çok ayar kasmadan oynamak. 36 yaşındayım, eski çocukluğumun oyunlarını oynamak .

Bütçem 300-350 TL sına ikinci el bir ekran kartı almak . Ama işin uzmanı bir arkadaşım derse ki 350 TL sı vereceğine 400-500 TL sına çık zorla kendini şu ekran kartını al derse . Değecek fark varsa bu ay olmadı sonraki aylarda zorlar o kartı almaya çalışırım.

Anakartım : Gigabayt P35C DS3R v. 2.0

İşlemci : İntel Xenon 5460

Ram : 4+4 8 GB DDR3 kingston 1333 mhz

Harddisk : 120 GB Sandisk ssd ve şimdilik 250 gb sata disk ( belki elimdeki harici 1 TB disk ile arttırmayı düşünebilirim.

Güç Kaynağım : High power 500 A12s 500 Watt

Ekranım : Şimdilik Led 19 inch hd eski bir monitör ama belki 5-6 ay sonra uygun 21-23 inch ikinci el yada sıfır maximum 1080p bir ekran olur .

Biliyorum çok eski konu , hortlattık ama eldeki imkanlar ve bütçem bu soruya yönlendiriyor beni. Anlayışınızı rica ederim . :)

• Baxı kullanıcısına yanıt
    O anakart en fazla 2+2gb ddr3 destekliyor yazıyo özelliklerde, siz ayrı bir bios filan mı yüklediniz nasıl 4+4gb ddr3 takabildiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Evet normalde bu şekilde ama internette aramalarında bir kaç yerde kullanıldığı yazılmıştı.
    Bende ikinci el DDR3 aldım denedim oldu 👍😃

Tam olarak model kvr1333d3n9/4g

Bir kişi 1600 mhz G skill ramle denedim oldu yazmıştı ama onu ben denemedim bilmiyorum. Ama Kingston da sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 18 Mayıs 2020; 4:15:4 >
  • p35c-ds3r 4+4 ddr3 1600mhz ye kadar destekleyebilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

p35c-ds3r 4+4 ddr3 1600mhz ye kadar destekleyebilmektedir.
    Ekran kartı konusunda tavsiyeniz var mıdır ?

Yada ben let go da yazıcıoğlunda yada sahibinden de ararken neye göre filtre yapmalıyım ne kriter önemli benim için . Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

Ekran kartı konusunda tavsiyeniz var mıdır ?

Yada ben let go da yazıcıoğlunda yada sahibinden de ararken neye göre filtre yapmalıyım ne kriter önemli benim için . Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    e5460 ın ölçeği belli ve işlemci darboğazı açısından en verimli besleyebileceği ekran kartları muhtemelen 1050ti, rx560 falan olacaktır bütçeye göre bir tık üzeri 1060 veya rx570 de düşünebilirsin.

ilgini çekerse söylemiş olduğum alt ve üst karttan 2 sini aynı anda karşılaştırma videosunu buldum dx12 oyunlarda ve kısmen güncel oyunlarda rx570 in farkı hissedilebiliyor rx570 veya 1060 olarakta düşünebilirsin.

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 300-350tl demiş bence bu sisteme bu fiyat skalasında en iyi oem rx460 gider.
    Zaten lga775 çi tayfa oem rx460 çıkınca baya kapışmıştı yok satmıştı.

• İlginize teşekkür ederim.

Şimdi let go da GTX 750 kart gördüm 300 TL pazarlıkla 25-275 e verirse almayı düşünüyorum.
    Gerçi ilana yazdım 6-7 saat oldu cevap vermedi. Olmazsa GTX 750 veya 750 ti kovalayacagim.
    Yada RX 470 vb şeyler
    Sayenizde aç çok neyi aramam gerektiğini anladım. Teşekkürler.

• Baxı kullanıcısına yanıt
    natıve ddr3 ram bulacaksın.bı cok ram oyledır zaten cogu kısıde bılme.

corsaır xms3
    ballıstıx sport
    snıper x ddr3

soguucusuz hynıx samsung mıcron adata teem lerın 1066 1600mhz arası ramlrın cogu lga 771 775 uyumludur..

en kesın sonuc denemek..

• yerinde olsam 750ti ya bulaşmam yılların hd7870 bile ondan katkat iyi coronadan önce 300-350 lere bulunabiliyordu gerçi artık bu tarz kartlar yıllandı ama temiz birşey bulabilirsen o da işini görür makul bir fiyata.

rx460/rx560/hd7870/750ti karşılaştırma videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 18 Mayıs 2020; 18:54:49 >
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxı -- 29 Mayıs 2020; 1:30:28 >

• SanDisk SSD Plus SDSSDA-120G-G27 Bu değerler normal midir ?

Sata 2 portlarında daha iyi bir performans almak için herhangi bir bios ayarı var mıdır ?

Bu arada yardımlarınızla 13 yıllık ana karta xenon 5460 işlemci 4+4 8 gd ddr3 ram amd rx 470 ekran kartı ve sandisk 120 gb ssd ve eski 250 gb seagate mekanik harddisk ile bence canavara dönüştürdüm :) Eğer bozulmazsa 4-5 sene daha beni idare eder. Şu pahalılıkta ikinci elden çok şükür işimizi halletim . Sagolun

• Bugün tam anakartin ortasında işlemci altı ekran kartı şoketi üstünde yer alan istinde gigabayte yazan parçayı yerinden oynattım . Galiba orada anakartin isoencisi var. Onu bozdum yada kırdım.
    İstanbul'da olup elinde hala p35c ds3r anakarti olup hayrına vermek isteyen yada makul bir fiyata satmak isteyen olur mu?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.