Şimdi Ara

GIGABYTEB P35C DS3R KULLANANLAR BURAYA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
5
Favori
76.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaslar gecenin körü oldu.kafam pörtledi.ama biraz ögrendim bu işi.son durum;

460x8 voltaj 1.35.her ne kadar cpuz 1.3 göstersede
    552x2 mhz de ramler.timingleride 5-7-7-21.

ögrendigim kadarı ile timinglerin düşük olması gerekiyormus.bu degere cıktıktan sonra 4-4-4-15 i denedim sistem acılmadı.acaba freq. düşürüp timingle freq. arasında orta yolu mu bulmalıyım?nasıl bir yol izleyeyim?

mch +0.2
    ram +0.2
    fsb +0.2 şeklinde.

bende yatıyorum artık umarım yardımlarınızla yarın bu işi bi halledebiliriz.
  • Performance enhance (turbo) arkadaşlar load op. ayarları secince bu turbo da açılıyor normalmi siz ne şekilde kullanıyorsunuz bunu?
  • Bu arada yeni aldığım anakartın(P35-DQ6) neden herhafta saati 5 dakika geri kalır.
    Bunların pili bu kadar çabuk mu bitiyor?
  • arkadaşlar ben ram timing ayarlarını bulamadım, nedendir acaba . burda verilen resimlere göre olması gereken yerde yok. bios f4g yüklü.
  • biosda iken ctrl ve f1 aynı anda bas ekstra özellikleri açıyor. ctrl+f1 yüzünden göremiyorsun ram timinglerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 7 Ağustos 2007; 1:58:28 >
  • Arkdaşlar bu P35C-DS3R PCI 2.0 ı destekliyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: engintunbel

Arkdaşlar bu P35C-DS3R PCI 2.0 ı destekliyor mu ?

o kadar da değil arkadaşım... x38 chipsetliler destekleyecek pcı-e 2.0 ı....
  • tmam anladım dostum teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafil arn

biosda iken ctrl ve f1 aynı anda bas ekstra özellikleri açıyor. ctrl+f1 yüzünden göremiyorsun ram timinglerini

eyvallah arkadaşım çok sağol
  • rica ederim.
    arkadaşlar soru sormadan önce lütfen anakartının KULLANIM KILAVUZU kitapçığını bi gözden geçirin. güzelce açıklanmış herşey karmaşık değil. sizin için daha kolay olacaktır 2 dakkikalık işler için burada soru sorup cevabı için beklemezsiniz.
  • GİGABYTE P35 DS3R anakartım bugun itibariyle bozuldu,windows boot ederken kilitlendi ve bir daha açmadı,2-3 saniye fanlar dönüyor sonra kapatıyor,sonra kendiliğinden tekrar açıyor 2-3 saniye sonra kapatıyor,daha yepyeni anakart bu nasıl iş
  • Kısa devre yapan bir bağlantı olabilir. Yada bozulan bir başka parça.

Benim güç kaynağım yanmıştı. Yenisini taktım açtığımda çalışır çalışmaz kapanıyordu. Sonra bir koku.Baktımki harddisk yanmış. Yeni harddisk taktım bilgisayar çalıştı..
  • Konu 2. sayfaya kaymış arkadaşlar anakart ısısı ne alemde yazarmısınız ben everesten bakıyorum açıkcası pek güvenmüyorum verdiği değerlere çünkü işlemci fanını son devire alınca anakart işlemci 30 derecelere düşüyor,devri düşürünce anakart 40-45 derece arası 'işlemcide aynı' gidip geliyor sizde değerlerinizi yazarsanız sevinirim
  • slm arkadaşlar bende de aynı karttan var windows xp yüklü yalnız bir türlü ses kartını yükleyemiyoruz sorun ne olabilir?
  • Arkadaşlar kartlarınızın revizyonunu yazarmısınız..Benimki REV 1.1
    Gigabyte sitesinde REV 2.0 gösterioda acaba bana rev.1.1 mi ittirdiler..
    Gerçi canawargibi işliyo kart ama niye 2.0 çıkarmışalar kafama takıldı...
  • arkadaşlar bi sorum olacak ben bu anakartı 3 gün sonra alacam Gigabyte P35T-DQ6 Bearlake ICH9R 3PCI-Ex16 FSB 1333 mhz DDR3-1333 Anakart bu anakart PCI 2.0 destekliyomu yoksa başka hangi markanın modelleri destekliyor bilginize duyurulur
  • şuan anakart değişime gönderildi arena bilgisayara,muhtmelen benim şansızlığım seri üretimde bu tarz sonuçlar çıkabiliyor aynı problemi epox nforce4 ultrada da yaşamıştım,ama sonuç olarak GIGABYTE - P35C-DS3R iyi bir anakart ddr3 desteklemesi ve o/c potansiyeli gayet iyi .
    Gigatek bilgisayara teşekkürler...

• Arkadaşlar bu anakrtta şu anda hangi bios sürümünü önerirsiniz.

Son çıkan beta f4g nasıl.
  • ben aldığım ilk günden beri f4g kullanıyorum. bir problem yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teacher

Arkadaşlar bu anakrtta şu anda hangi bios sürümünü önerirsiniz.

Son çıkan beta f4g nasıl.

F4g beta olması lazım ben f2 biosu kullanıyorum beta kullanmanızı tavsiye etmem olmadık sorunlar çıkarabilir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.