Şimdi Ara

Girdiğiniz bilgilere ait öğrenci bulunamadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
48.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler e okula nakile bakmak için giricektim " Girdiğiniz bilgilere ait öğrenci bulunamadı." diyor önceki okuldan kayıt silindi sanırım yeni okul numaramı 147 yi arayıp öğrenebilirmiyim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Girdiğiniz Bilgilere Ait Öğrenci Bulunamadı

"e-Okul'a giremiyorum. Böyle bir öğrenci yok diyor." gibi hata mesajlarıyla karşılaşabilirsin. Bu, e-Okul sisteminde kayıtlı bir öğrenci olmadığın anlamına gelebilir.

Bu hatayı almak, aşağıdakilerden kaynaklanabilir:

• Yanlış bilgi girmiş olabilirsin.
    • Öğrenci kayıtlı olmayabilir.
    • e-Okul sisteminde bir teknik sorun yaşanıyor olabilir.

Bu sorunu çözmek için yapman gerekenler:

• Bilgilerini kontrol et ve hataları düzelt.
    • Öğrencinin kayıtlı olup olmadığını okul idaresine sor.
    • e-Okul sistemini daha sonra tekrar dene.

Hala hata alıyorsan, okul idaresine veya e-Okul destek birimine başvurman gerekebilir.

E-Okul Kayıtlı Öğrenci Bulunamadı Ne Demek?

"e-Okul kayıtlı öğrenci bulunamamıştır" hatası, e-Okul sisteminde aradığın öğrencinin kayıtlı olmadığı anlamına gelir. Bu, öğrencinin okuldan mezun olmuş, nakil olmuş veya kaydının silinmiş olması gibi nedenlerden kaynaklanabilir.

Bu hatayı aldıysan, öğrencinin kayıt durumunu okul idaresine sorman gerekir.

Diğer İpuçları:

• E-Okul uygulamasında öğrenci bulunamadı hatası alıyorsan, uygulamayı yeniden yüklemeyi veya güncellemeyi dene.
    • "Velisi olduğunuz bir öğrenci bulunmamaktadır" hatası alıyorsan, öğrencinin velisi olmadığın anlamına gelebilir. Bu durumda, velinin e-Okul hesabına erişmesi gerekecektir.
    • e-Okul sisteminde genel bir sorun yaşanıyorsa, resmi duyuruları takip et veya e-Okul destek birimine ulaş.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende de aynı durum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski okulunuzdan kaydınız silinmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Velinizin e-devlet şifresi varsa ordan öğrenebilirsiniz.
  • kazandığınız okula gidip yeni numaranızı öğreneceksiniz.

sonra e-okula gireceksiniz. biz öyle yaptık..
  • arkadaşlar bende nakil başvurusna bakmak için e okula girdiğimde öğrenciye ait bilgi bulunamadı dio galiba nakil yaptığım liseyi kazandım ne yapmalıyım
  • veliniz turkiye.gov.tr adresine e devlet şifresi ile giriş yapacak , e okul sayfanızı açacak ve buradan yeni okul numaranızı öğrendikten sonra normal şekilde giriş yapmaya devam edebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aoo.meb.gov.tr giriş şifresini degiştim o şifrey ile giriş için deniyorum giremiyorum şifremi unuttum yapıncada böyle bir kayıt bununamadı hatası alıyorum ...helpp yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuperVisör -- 5 Aralık 2021; 16:59:39 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.