Şimdi Ara

GİTAR BAŞLANGIÇ TAVSİYE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez gitar alacam hangi gitarları başlangıç için tavsiye edersiniz

• klasik elektro akustik neyden başlayacaksın ona göre konuşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarımsaklıyoğurt S kullanıcısına yanıt
    Klasik hocam

• Esoes12 kullanıcısına yanıt
    valencia cg160 iyidir, başlayalı 1.5, 2 yıl oldu hala bende duruyor. ikinci el almama rağmen sıfır gibi :)

tavsiyem benim gibi ikinci el almanız , başlangıç için çokça tavsiye edilen bir model olduğundan bulmama şansınız yok, 100-150 civarına kapatabilirsiniz

Peki 2. El nereden bulabilirim temiz var midir bir tavsiye birde bi sorum olacaktı sizce elecktrodan mi yoksa klasikten mi baslamak daha mantıklı ben klasik yapip sonra elektroya gecmeyi düşünüyorum

hangisine istiyorsanız ondan başlayın, birini diğerine aşama olarak görmek mantıklı değil. ikinci ek için de letgo, sahibinden kullanabilirsin.

Usta araştırdım biraz da Toledo Lc3900 iyi gibi duruyor var mı bi fikrin acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    klasik gitar yardım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam elektro olsa hadi bir nebze de klasik gitar markalarını pek bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Esoes12

Peki 2. El nereden bulabilirim temiz var midir bir tavsiye birde bi sorum olacaktı sizce elecktrodan mi yoksa klasikten mi baslamak daha mantıklı ben klasik yapip sonra elektroya gecmeyi düşünüyorum

Bu, önce Facebook hesabınızı olsun sonra Twitter e geçersin gibi bişey. Elektro calacaksan elektro Alman lazım. İkiside gitar ama öyle göründüğü gibi değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.