Şimdi Ara

Gitarımı boyatmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gitarımı boyatmak (veya) Boyamak istiyorum ama ne tip boya kullanmamı onerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum.

• BOYANIN TÜRÜNÜ BILMIYORUM AMA (ŞUAN NE RENK ONUDA BILMIYORUM)
    PATLICAN MORU GÜZEL OLUR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Evet gitarımı boyatmak (veya) Boyamak istiyorum ama ne tip boya kullanmamı onerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum.

valla ahşap boyalarından alman gerekiyo ama gitarın cilası varsa o iş biras zor!!
  • BNCE ŞUAN LACİWERT DİLSE ONA BOYA CİDDEN ÇOK CİKS OLUR AMA YİNEDE SEN BİLİN
  • Vallahi gitar cilalı.Rengide siyah ben soyle ustune kırmızı boya damlatmayı dusundum o zaman aynen kan gibi gorunuyo ama sizce olur mu gitar cilalı o bakımdan bi terslik olur mu bak simdi icime kurt dustu.
  • Bilimsel bi açıklama yapmak gerekiyorsa bence ilk önce verniğin çıkması lazım iyice kazındıktan sonra o anki psikolojin hangi rengi çekiyosa ona boya nasıl olsa bi bo.. benzemicek e doğal olarakta satmaya kalkıcaksın bu seferde kimse almicak sonra ki haliyle yeni gitar almaya kalkıcaksın......Ya boşuna kafa ağrıtma bence bırak renkli bi gitar al hiç zahmet çekmezsin.....

• pempeye boya.. cok severımde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitarın üstünde remk değiştirtmek istiyorsan bunun en sağlıklısı için ilk önce üstündeki Polyester Verniği kaldırman lazım. Sonra boyayı kazıttıktan sonra astar boya veyahut anilin ile renklendirme yapabilirsin. Asidik alkol bazlı anilinler daha iyi sonuç veriyorlar. Ya da ham ağaca eriştikten sonra potasyum bikromat eriyiği ile patine renklendirme uygulayıp bir süre güneşte tutarak kızıl - siyah arası koyu bir renk de elde edebilirsin.

(yalnız bikromat biraz zehirlidir dikkatli kullanmak mümkünse solumamak lazım)

Bu arada akustik gitar ise sesten feragat edilmesi sözkonusu.. Özellikle ses tablosunun da ağır zımpara darbeleri yemesi sözkonusu çünkü. (Önce 40 sonra 60 sonra 220 ve 400)

Bu arada elektro ise sorunun daha az olur. En azından ses için kaygın olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 14 Mayıs 2005, 21:28:09 >
  • acharad su ana akadar dh 'de gördugum en yuksek rutbeli kişisin bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

acharad su ana akadar dh 'de gördugum en yuksek rutbeli kişisin bravo

ee o yıldızları kahvede pişpirik oynarken takmadılar herhalde
  • böö
  • Kahvede pişpirik oynayanların canı yokmu gardaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaoyun

Evet gitarımı boyatmak (veya) Boyamak istiyorum ama ne tip boya kullanmamı onerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum.

öncelikle gitarın ne tür gitar elektro mu, klasik mi, akustil mi ?...

eğer elektroysa korkmana gerek yok bi stüdyo gibi müzik işi yapan biyere git onlar sana gitara göre hangi boyayı kullanıcağını nası boyıycağını söylerler

ama gitar eğer akustikse veya klasikse boyama derim çünkü onların belli bir kalınlığı oluyor eğer o kalınlığı aşarsan seste bi sorun yaşayabilirsin en iyisi fabrikadan çıktığı gibi kalması
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.