Şimdi Ara

Gitmeli Miyim Kalmalı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftaya kadar Almanya'dan teyzem gelecek ve bende onunla beraber Almanya'ya giderek bundan sonraki tahsilimi orda tamamlayacağım diye hazırlıklara başladım. Şu anda bir üniversitenin Makina Müh. 4 sınıfında okuyorum ama okulum 2 yıl uzamış durumda şu halde...

Kız arkadaşımla hep gitmekten, hatta beraber gitmekten bahseder dururduk, beraber gideriz daha özgür ve daha başka insanların gözlerinden uzak bir ülkede yaşarız ne varsa birbirimize dair sevgi adına diyerek... Kız arkadaşım şu anda aynı unv. de başka bir bölümün 3.cü sınıfına geçti. Geçen gün oturduk deniz kenarına ve söyledim 2 hafta sonra gideceğimi... Sonra inanılmaz üzüldüğünü gördüm, ancak bende en az onun kadar üzgün ve içim kan ağlayarak gidiyorum inanın...

Sabahlara kadar uyuyamıyoruz ikimizde, gitmemi istemediğini söylüyor sürekli... Galiba bir arkadaşının erkek arkadaşı da yurtdışına gitmiş ve 2 yıl sonra çocuk gelip herşeyin bittiğini falan söylemiş kıza. Şimdi kız arkadaşım da bundan korkuyor, eminim ki bana da sonuna kadar güveniyor diğer yandan...

Onu çok seviyorum ve inanın gitmemdeki tek sebep daha iyi bir eğitim alıp daha iyi bir gelecek sağlayabilmek herikimizede...Gidersem de 4-5 yıl falan sadece telefon, internet vasıtasıyla görüşebileceğiz çünkü vatandaşlık başvurusu yapacağım... Bunu kendisine de söyledim ancak o burda kalırsamda iyi bir geleceğimiz olacağını, o kadar çok parayla ne yapacağımızı, ikimizinde çalışacağını ve yeterince para kazanacağımızı falan söyledi gözlerime bakarak... İçimden birşey koptu sanki o an, tutamadım kendimi işte...

Sizce kalmalı mıyım yoksa gitmeli miyim n'olur birşeyler söyleyin, sabahlara kadar uyuyamıyoruz ikimizde, ne zaman telefon açsam sesi puslu geliyor, beni sevdiğine dair mesajlar atıp duruyor... Tavsiyelerinize inanın çok ihtiyacım var...

• okumadım ne oldugunu ama git bence deişiklik olur :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

okumadım ne oldugunu ama git bence deişiklik olur :D

Adam bişey sormuş senin verdiğin cevaba bak
  • abi kızı gercekten cok sevıyorsan ve her ıkınızde evlılıgı dusunuyorsanız bence kalmalısın..... ikinizde muh olacanız ve muhtelemelen bir yere gırer calısırsınız...ve gayet de guzel bi yasam standardınız olur..bu devırde mıllet amelelık yaparak gecımını saglıyo kaldı ki ikiniz birden calısıyorsanız o oooooooo....gidip de nolcak ki.....neyse daha yazacaktım da sımdı cıkmam lazım...ha bu arada GİTME
  • yaaa bak gelecek herşeyden önemlidir eğer gitmeezde keşke gitseydim diceksen arkana bakmadan git hayatında keşkelere yer werme ama keşke gitmeseydin kalsaydımda diyebilirsin..
    ama sakın unutma hayatta hiç bişi para deil yüsek tahsil deill huzurdurr eğer huzurlu bir hayatın warsa herşey sana ii gelirrr....
    karar senin hayatını istedin gibi mahwedebilir bi o kadarda güzelleştire bilirsinn.............
  • kısa ve net kal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kremini -- 13 Haziran 2005, 9:32:26 >
  • kal boşver, ikinizde mühendissiniz iyi para kazanırsınız,bence asla değmez,sakın gitme

vatan özlemi bi yandan sevgili özlemi bi yandan çekilmez, benden söylemesi!
  • Yemin

Kolay değildi elbet
    Senin için yıldızları tek tek toplamak gökyüzünden
    Sonra geceyi uğurlayıp yüküyle
    Selam durmak yeni güne.

Kolay değildi elbet
    Senin için yaşadıklarım
    Hiç gitme, kal diye yanımda.
    Hiç değildi…
    Hiç kolay değildi…
    Şimdi sen yoksun.
    Ve ben anlıyorum ki,
    Asıl zor olan, yokluğuna alışmakmış.
    Asıl zor olan, yokluğunda hatıralarınla avunmakmış.

Çok şikayet ettiysem Tanrım!
    Beni bağışla.
    Duy sesimi, onu geri ver bana.
    Yemin. Bin defa yemin.
    Bir daha hiç…
    Hiç ama, hiç gocunmayacağım.

Bütün yıldızları takacağım yerine tek tek.
    Geceyi aydınlatsın diye,
    Bitmesin gece ve o hep yanımda olsun diye.
    Doğan güne sırtımı döneceğim.
    Yüz bulmasın benden.
    Oyalansın başka coğrafyalarda.

Kal diyeceğim geceye, gitme!

• bence git. İlerde yaptığın bişeyden dolayı değilde yapmadığın bişeyden insan daha çok pişman oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maydanoz

bence git. İlerde yaptığın bişeyden dolayı değilde yapmadığın bişeyden insan daha çok pişman oluyor.

pekı bu yapmadıgı sey ya kalmak olursa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe

quote:

Orjinalden alıntı: maydanoz

bence git. İlerde yaptığın bişeyden dolayı değilde yapmadığın bişeyden insan daha çok pişman oluyor.

pekı bu yapmadıgı sey ya kalmak olursa

Bence de yapamadığın şey kalmak olursa hepsinden fena kor adama... Bak kardeşim, sevmek-sevilmek zor iş, hele bunu adam gibi yapmak deme gitsin... Eğer Almanya'da okuyacağın okulun duvarlarına dokunduğunda, okul bittikten sonra yalnız ve sevgisiz kazanacağın paralara dokunduğunda hissedeceklerini sevgilinin ellerine dokunup, saçlarını koklamaya yeğliyorsan git... Ama mutlu olacağın için değil, o kız senden daha iyisini hakettiği için git...

• Git ya bir sey olmaz vatandasliga yine bas vurursun ne de olsa muh de okuorsun eline para gectikce xtradan alirsin ucak biletini 1 hafta kacamak yapip gidersin almanya ya Tr de is bulaman Kolaylasir ayrica adamlar Hangi univ olduguna bakmadan Yurtdisi die direk alior...

Git Diorum zaten nette saglam her gun video call yaparsin Msn den alisirisiniz bisi Olmaz 2 yil hic gelmeyecek degilsin ya elbette gelecen

benim Kanky de cek te yasior (La_Brea nickli vatandas) ama her dakka beraberiz bisi olmaz alisirsin hem daha ii biras ayrilik tuz biber olur ozlersiniz birinizi...
  • www.gitme.net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.