Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR 150 TL HEDİYE ÇEKİ KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
4.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi axessle alışveriş yapsam faydalanabilecekmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl yüklenmişti hesabıma kullanmadım. zaten şartlar açık. çek kullanılınca çek kazanılamıyor. daha önce avantajixe de iade vermiyordu çek kullanıldığı zaman. gg bu konularda çok katı malesef. hb gözünü seveyim
  • merok M kullanıcısına yanıt
    ödeme yaptığın kartın hiçbir önemi yok hocam, faydalanırsın tabiki. O maddede anlatılmak istenen bu kampanya sadece banka kampanyası (bonus) ile birleşir başka kampanya ile birleşmez
  • ALışveriş yapmayın yaptırmayın arkadaşlar, 50 TL puan nedir? 150 TL çek vermenin anlamı yok anında indirim yapmadığın sürece.
  • 5-7-9% ne zamandır yok. yapılmayacak galiba. 2 aydan fazla oldu ve bir türlü gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 2 Temmuz 2015; 18:18:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shooter13

5-7-9% ne zamandır yok. yapılmayacak galiba. 2 aydan fazla oldu ve bir türlü gelmedi.

Adamlar yoklama çekiyor. Ve başarılı olursa bu 150 çek olayı tabii ki %5-10 olaylarına geri dönmezler. Ama aksi takdirde mecbur dönüş yapmak zorunda kalacaklar..

Tamamen ciro yapıp yapmamalarına bağlı. O nedenle mümkün mertebe başka siteleri kullanmakta fayda var....Hele 9. ay ve 12 ayda ne indirimler yapmak zorunda kalacaklar aklınız durur.

Yıl sonu bilanço hedefini tutturamayan bankalar ve e ticaret şirketleri Aralık da bu yaptıkları cimrileri kusmak zorunda kalıcaklar.

Bakınız ARALIK 2014 İNDİRİM FIRSATLARI
  • Bende şöyle bir soru sorayım,
    Daha önceki kampanyadan bir çek kazandım ve o çeki dün kullandım.
    Eğer bugün 1000 TL üzeri yeni bir alişveriş yapsam bu kampanyadan faydalanabiliriyim.
    Mantık çerçevesinde faydalanmam gerekiyor ama emin olamadım.
    g.g ye sorup emin mi olsak

• quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

Bende şöyle bir soru sorayım,
    Eğer bugün 1000 TL üzeri yeni bir alişveriş yapsam bu kampanyadan faydalanabiliriyim.

ben sordum ama 7,5 saattir cevap yok. zaten müşteri hizmetleri numaraları da yok. gittigidiyor pintilikten sonra kalitesini de kaybetmeye başladı. bir de zaten çek kazanılmıyorsa zor alırız
  • 50 tl çek 30 temmuzda bitiyor 150 tl çek ise 1-5 ağustosta kullanıyor nasıl olcak bu iş

playstation 4 alıcam siteye yazdım hala cevap yok
  • 2 gundur 150 tl cekim tanimanmadi. 8 temmuza kadar yatar bekleyin diyolar.. ne bicim is bu yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

quote:

Orijinalden alıntı: lowermad

Bende şöyle bir soru sorayım,

ben sordum ama 7,5 saattir cevap yok. zaten müşteri hizmetleri numaraları da yok. gittigidiyor pintilikten sonra kalitesini de kaybetmeye başladı. bir de zaten çek kazanılmıyorsa zor alırız

Hocam o zaman benim sormama gerek yok.
    g.g'den gelen cevabı burada paylaşırsan sevinirim.

• lowermad kullanıcısına yanıt
    Numaraları yok, yazdık bi gün gecti gece cevap vermişler ilk iş gunu içerisinde cevap verecegim diye.sanki ne sorduysak

• arkadaşlar bu çekler ile ne alabilirim ? 2 adet çek var elimde 1000 tl ve üstü bir malzemeyi 2 ye böldürmeyi düşünüyorum ?????
  • Arkadaşlar ben 3 temmuzda G3 aldım, Satıcı 7 temmuzda kargoluyacak diye girip tekrardan sayfaya bakmadım, şimdi gg ye girince Ürünün hemen altında kart bilgilerimi doğrulama mı istedi sonrada provizyon çekip tutarı girip onaylama mı istediler yanlız parayı 3 temmuzda çekmiş gg. Şimdi ben çekten yararlanabilir miyim ?

• Bende mevcut 500/150 ihtiyaci olan pm atsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_10

Bende mevcut 500/150 ihtiyaci olan pm atsin

P.m. gönderildi

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

quote:

Orijinalden alıntı: Kadir_10

Bende mevcut 500/150 ihtiyaci olan pm atsin

P.m. gönderildi

Gece saat 4 te göndermiştim ama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çeke ihtiyacım var satmicam alışveriş yapıcam

• Hediye çeki yatan var mı arkadaşlar ?

• Hala yaptmamış. Varsa yazar misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diler100 -- 31 Temmuz 2015; 16:05:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.