Şimdi Ara

gittigidiyor 250 tl üstü %7 indirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
4
Favori
6.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canciger

yaşayan birç olarak şöyle söyleyebilirim.....

alışverişi n11 den yapmışsanız bir sıkıntı varsa vay halinize.... satıcının insafına kaldınız.

alışverişi gg den yapmışsanız bir sıkıntı varsa rahat olun asla mağdur olmazsınız gg da alıcı her zaman haklıdır.

Arkadaş haklı. N11 den birşey alınca iadeyi unutun. Arçelik çay semaveri aldım. Ancak aldıktan sonra öğrendim ki cam değilmiş. Paketi açmadan iade etmek istedim. Satıcı kabul etmedi. Gönderirseniz kargodan almam haberin ola dedi. N11 de kılını kıpırdatmadı. Alet hala evde paketinde duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jonathanlivinston kullanıcısına yanıt
    Sabredin gelir. daha önce de bana hiç gelmedi ama bugün iki hesabıma da gelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

alışverişi n11 den yapmışsanız bir sıkıntı varsa vay halinize.... satıcının insafına kaldınız.

alışverişi gg den yapmışsanız bir sıkıntı varsa rahat olun asla mağdur olmazsınız gg da alıcı her zaman haklıdır.

Arkadaş haklı. N11 den birşey alınca iadeyi unutun. Arçelik çay semaveri aldım. Ancak aldıktan sonra öğrendim ki cam değilmiş. Paketi açmadan iade etmek istedim. Satıcı kabul etmedi. Gönderirseniz kargodan almam haberin ola dedi. N11 de kılını kıpırdatmadı. Alet hala evde paketinde duruyor.

Hocam k.bakmayın ama gönderseydiniz almak zorunda, süresi bittiği an para hesabınıza yatardı. Satıcı sizi korkutmuş biraz

• N11, son zamanlarda ödeme sayfasında işkence çektiriyor. ödeme hataları.. vs sanki zorla para kazandıracagız.
    Müş. memnuniyetini sağlamalı önce. kafasına göre ürünü iptal eden magazacıları var.. insan oyalıyor.
    GG daha iyi gibi ona nazaran.
  • telefona gelen mesajlardan baktım.
    13 kasım-11 aralık-4 mart %10 indirim
    %7 ve %5 leri sayamadım.
  • arakadaşlar %7 e razıyım yakın zamanda gelirmi acaba tekrar 31 ne kadar.....? 1000 üstü için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutis

telefona gelen mesajlardan baktım.
    %7 ve %5 leri sayamadım.

Bravooo. Konuyu hortlatmışsınız. Bizde üst sıralarda konuyu görünce gerçekten bu gün indirim var sandık. Telefonunuzdaki sayamadığınız indirim tarihlerini de yazarsanız çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

arakadaşlar %7 e razıyım yakın zamanda gelirmi acaba tekrar 31 ne kadar.....? 1000 üstü için..

GG yetkilisi varmı burda?
  • N11 gittigidiyorun eline su dökemez. Gittigidiyorun %10 u da n11in tüm indirimlerine bedeldir. Gittigidiyorun müşteri memnuniyeti de çok daha iyidir n11inkinden. N11 e fake hesaplar yaraşır bir tek.
  • quote:

%7 ve %5 leri sayamadım.

YA ARKADAŞ HORTLATMAYIN ŞU KONUYU.
    İNDİRİM VAR DİYE GELDİK

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

o demek almadılar hocam ya 14 gün için de kullanılsa bile kargoda onlardan olmak üzere iade hakkın var afedersiniz tike tike alacak almıyorum demek gibi hakları yok kapı gibi sözlesmen elinde orda maddede yazıyor..ilgilenmezlersehemen git tüketici mah..sadece fom dolduruyorsun o kadar birde yorum yazarsın bu satıcıdan almayın diye ..n 11 de sikayet de kötülersin oldu bitti

• ödüm koptu.

• harbı ındırım var sandım heveslendım
  • içime birden titreme girdi
  • hepimiz dertliyiz arkadaşlar. %10 bekliyorum
  • Bu tip konuların başlığına mutlaka tarih aralığı yazılması kuralı getirilmeli
  • quote:

%7 ve %5 leri sayamadım.

Anlat Anlat heyecanlı oluyor.
  • ii oldu işte biten kampanyalar açıldı ne mutlu bana. gittigidiyor %5 %7 %10 indirimleri ne zaman diye aratanlar beni bulsun.
    %10 daha ucuza alışveriş yapsınlar paraları da cebinde kalsın. Bundan sonraki indirimleri ve işin inceliklerini de yazsın arkadaşlar, %10 indirim için
    çift hesap, üş bej hesap açan bile vardır.

Hayırlı alışverişler. Syn. Maxuma
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.