Şimdi Ara

gittigidiyor bonus kampanyası(17-23 kasım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
10.619
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu nasıl müşteri hizmetleri. birisi altın dahil diyor ikisi dahil değil. altın almıştım en iyisi kargoya verilmeden siparişi iptal ettirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Sorulara cevap verenlerin canı sıkılmış, eğlence arıyorlar. Tutarlı cevap yok.

Koşullar hala değişmedi.Sorun olursa direk hakem heyetine ve sikayetvar.com'a...
    Cevap burda;

Kampanya; , "Seyahat", "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar" ve "Emlak" kategorileri dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

GittiGidiyor.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kesinlikle katılıyorum,
    Motosiklet ve Aksesuar
    Denilince motosiklet aksesuarı olarak anlaşılıyor
    Motosiklet, Aksesuar Denilseydi Dahil olmadığı açık bir şekilde belli olurdu.

Kimse MH'ye mesaj atmasın.Daha önce world'de aynı sorun yaşandı.Son 2 madde aynı idi.Sonra adamlar uyanıp maddeleri değiştirdiler...

bulandırma denizi uyandırma kerizi diyosun :)

• quote:

Afedersiniz ama saçmalayan arkadaşlara ithaf olunur....

22-28 Eylül %10 Worldpuan Kampanyası

Kampanya kapsamında Yapı Kredi, TEB, Vakıfbank ve Albaraka Worldcard kart sahiplerine 22 - 28 Eylül 2012 tarihleri arasında tek seferde yapacakları 250 TL ve üzeri peşin veya taksitli alışverişlerde %10 Worldpuan hediye edilecektir.
    .
    .
    .
    .
    .

Kampanya GittiGidiyor.com'da yer alan "Seyahat", "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar", "Ziynet ve Külçe Altın" ve "Emlak" dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir.

Arkadşaım saçmalayan kim . Eğer bana dediysen Türkçe de dilbilgisinde virgül ile ve bağlacı aynımıdır , öğren bence.

• arkadaşlar Teb'i aradım,
    -GG'de altın alımında %10 bonus geçerli mi? diye sordum,
    biraz hatta beklettikten sonra, - hayır geçerli değil dedi,
    - O zaman GG'de kampanya şartlarında neden böyle yazıyor? dedim,
    biraz daha hatta beklettikten sonra,
    - O bilgi yanlış bilgidir, kesinlikle bonus yüklemesi yok dedi.
    İsteyen Garanti'yi de arasın teyit etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Arkadaşlar şimdi müşteri hizmetlerini aradım. ALtın alışverişleri dahil mi diye sorudum. İlgili temsilci bizim hiçbir kampanyamızda altın ve ziynet alışverişleri dahil değildir diye cevap verdi ...
    Sistemi kendilerine göre yorumluyorlar ...

bugün sms geldi cebime, "5 li çeyrek altın bilmem kaç tl'dir ve 100 tl bonus hediyesi" olaya bence nokta burda konulmuştur. Bundan bir önceki bonus kampanyasında da altın hariç demiyordu ve ben altın alıp 100 tl bonusu almıştım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda arkadaşın dediği gibi lütfen konuyu bulandırmayalım tereddütte kalanlar almasınlar yoksa yüklenme ihtimali olan bonuslar da yatmıyacak :)
  • Arkadaşlar burada boşuna kafa bulandırmanın gereği yok.Şimdi size benzer 2 kampanyanın webcache göstereceğim;

1-http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:yDa83ciO9BYJ:yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/22-28-eylul-yuzde-10-worldpuan-kampanyasi+gittigidiyor+worldpuan&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

2-http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:48g57OWd_wMJ:yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/17-23-kasim-yuzde-10-bonus-kampanyasi+gittigidiyor+17+kas%C4%B1m&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

Göründüğü gibi 1.kampanya worldpuan kampanyası ve belirtilmiş ziynet altının kampanyaya dahil olmadığı. 2.kampanya mevzusu geçen bonus kampanyasıdır ve böyle bir şey belirtilmemişse yoktur kelime oyunları yapamaz. Ola ki Kampanya gereğince gittigidiyor, kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar maddesi gereğince değiştirirse burada yasal sorumlulukları devreye girer.Tüketici koruma kanununun Madde-4 der ki : Sağlayıcı tarafından bildirilen reklam ve ilanlarında veya standardında veya teknik kuralında tespit edilen nitelik veya niteliği etkileyen niceliğine aykırı olan ya da yararlanma amacı bakımından değerini veya tüketicinin ondan beklediği faydaları azaltan veya ortadan kaldıran maddi, hukuki veya ekonomik eksiklikler içeren hizmetler, ayıplı hizmet olarak kabul edilir. Buradan da anlaşılacağı gibi tüketicinin maddi eksikleri meydana gelmiştir.Tüketici hakem heyetine webcache çıktıları ve bonus yüklenmeyen ektrenizle başvurmanız halinde %100 hakkı taraf olarak paranız gittigidyorca faiziyle ödenir.Tabi bu bütün bürokrasi ile kim uğraşır ayrı mesele.Umarım bunlara gerek kalmadan almış olan arkadaşların bonusu yüklenir...

• arkadaşlar ben altın aldım dün ama kargoya verilmedi daha. bu aşamada iptal edilebilir mi sipariş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: mculhaci

Arkadaşlar şimdi müşteri hizmetlerini aradım. ALtın alışverişleri dahil mi diye sorudum. İlgili temsilci bizim hiçbir kampanyamızda altın ve ziynet alışverişleri dahil değildir diye cevap verdi ...
    Sistemi kendilerine göre yorumluyorlar ...

bugün sms geldi cebime, "5 li çeyrek altın bilmem kaç tl'dir ve 100 tl bonus hediyesi" olaya bence nokta burda konulmuştur. Bundan bir önceki bonus kampanyasında da altın hariç demiyordu ve ben altın alıp 100 tl bonusu almıştım...

arkadaşlar alışveriş yapanların istesini bankaya gg vermiyormu?
    banka nerden bilecek kimin ne aldıgını.

yani bankalara sormaya gerek yok. gg'nin attıgı bu mesaj zaten nokta koyuyor...

• arkadaşlar ben altın aldım dün ama kargoya verilmedi daha. bu aşamada iptal edilebilir mi sipariş?
  • Ya arkadaşlar hiçbir banka kampanyasında hiçbir sitede "Altın Dahildir" yazısına itibar etmeyin arkadaşlar. Altın her şartta yüklenirrrrrrrrrrrr

Umarım açıklayabilmişimdir. Boşuna bankalardaki bir halttan anlamayan Müşteri Hizmetleri birimini aramayın. Gönül rahatlığıyla alın altınınızı puanınızı kazanın. Akıl var mantık var adam sırf altın var diye bütün sanal poslara ek pos mu ekleyecek? Bunu yapmak demek 2 katı personel çalıştırmak demek. Buradaki bütün suç bankalarda. Eğer altından gerçekten puan yüklenmesini istemiyorsan altın bölümünü kampanya olduğunda kapattırırsın olur biter. Aksi halde "Altın dahil değildir" gibi Ali Cengiz oyunları yaparak mileltin kafasını bulandırmayın

Hocam altını alın takmayın bu kapitalistleri. Ben hangi kampanyada hangi banka olursa olsun altın aldım ve puan yüklendi. Lütfen kimse bunun hakkında pm atmasın. Alsın altını puanı kapsın

• Arkadaşlar geçen aylarda yapılan bu kampanyada ben de sizler gibi altın almaya karar verdim..

1- %5 indirim çekini kullandım .

2- Garanti bonus altın alımlarında geçerli oluyor.

Not: Benim bir anlık dalgınlık ile sanal kartımdan alışveriş yapmamdan dolayı ben bonus kazanamadım. Ne alaka bilmiyorum, aynı kartın sanal kartı ile alışveriş yapınca o kartı harcamış olmuyormusun ! ( Kampanya kurallarında sanal kartın dahil olmadığı belirtilmiş,ben flexi,deniz ..vs diye yazmaya başlayınca , yaa heee hee nasıl olsa benimki onlardan değil deyip o satırı atladım ,biliyorum yanlış )

Yani direk kartın üzerindeki numaralar ile alışveriş yapınca kazanılacağını defalarca teyit eden birisi olarak söylüyorum. (GS Bonus )
  • Dün 535 den 2 adet 5 gram aldım ve bugün altının alışı 100 lirayı buldu.Alan arkadaşlar %10 bonus ile şu anda satsalar 30 lira kardalar. Birde %5 hediye çekleri varsa süper bir şey :)
  • Sabah yine mesaj atmışlar bilmem kaç tane çeyrek bilmem kaç TL + 100 TL'de bonus diye. Dağıtılmayan bonusları personel mi alıyor ne yapıyorsa çalışanlar ne söylüyorsa tersi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Sabah yine mesaj atmışlar bilmem kaç tane çeyrek bilmem kaç TL + 100 TL'de bonus diye. Dağıtılmayan bonusları personel mi alıyor ne yapıyorsa çalışanlar ne söylüyorsa tersi oluyor.

hocam altın dahil banada aynı mesaj geldi .Yatımazlarsa boru gibi mesaj var 10 lu ceyrek alımlarında 100 ytl bonus siye.Ama emin olun yatıracaklar bir kaç müşteri yetkilisi yanlış bilgi veiyor.
  • hele şükür sonunda %5 çekimi verdiler. ama 2 gün önce 1070'e alacagım altını bugün 1090a aldım. hayırlısı bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

hele şükür sonunda %5 çekimi verdiler. ama 2 gün önce 1070'e alacagım altını bugün 1090a aldım. hayırlısı bakalım...

sonunda verdiler derken nasıl verdiler hocam?
  • quote:

hele şükür sonunda %5 çekimi verdiler. ama 2 gün önce 1070'e alacagım altını bugün 1090a aldım. hayırlısı bakalım...

Bu çeki nasıl elde ediyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyecan

quote:

hergün sırayla 3 eski hesabın dogum tarihini degiştirdim ilk ikisine vermediler sonuncusuna tanımladılar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uyecan

quote:

hergün sırayla 3 eski hesabın dogum tarihini degiştirdim ilk ikisine vermediler sonuncusuna tanımladılar...

niye hemen aldın bekleseydin biraz..ben de senin gibiyim 1070TL yi gördükten sonra 1089TL ye alasım gelmedi.. Düşer belki diye 1-2 gün daha bekleyeceğim. Düşmezse son gün alırım artık.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.