İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo, Volkan Demirel'i yaşından ötürü seneye göndermeyi düşünüyor. İlk olarak Terraneo, Volkan'ı teknik ekibe dahil etmeyi teklif etse de, Volkan futbol oynamayı bırakmamayı düşündüğünden ötürü Terraneo'ya olumsuz cevap verdi. 34 yaşındaki Volkan'ın son günlerde Aziz Yıldırım ile kavgalı olduğu da iddia ediliyor. Volkan Demirel ile Antalyaspor ilgileniyor. Terraneo, kaleci transferi için İtalya'ya uçacak. Terraneo'nun gündeminda A.C Milan'ın henüz A takıma çıkmış 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var. Donnarumma için ilk olarak kiralık formülü denenecek. Giuliano Terraneo, daha önce A.C Milan'da kalecilik de yapmıştı.
A.C Milan'ın henüz A takıma çıkmış 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var Gianluigi Donnarumma
quote:
Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz
A.C Milan'ın henüz A takıma çıkmış 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var 1999 doğumlu İtalyan kalecisi Gianluigi Donnarumma var Gianluigi Donnarumma
17 yaşında Milan'da 11 çıkan kaleciyi mi düşünüyormuş Terraneo
Aziz Yildirim biriyle sorun yasarsa o kisi Messi bile olsa hemen kovar. Yilan haber.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AB1E07F87
Aziz Yildirim biriyle sorun yasarsa o kisi Messi bile olsa hemen kovar. Yilan haber.
Yalan haber bir de haberi yapan vatandaş geçmişte Volkan'ın yapmış olduğu açıklamaları keşke takip etmiş olsaydı. Volkan FB gönderilirsem futbolu bırakırım diye sezon başında kaç defa açıklamalar yaptı.
Gigi yi bir dolu takim takip ediyor. Adamı yeni buffon diye lanse ediliyor.
La 17 yaşında Milan'da ilk 11 oynayan adamın Fener'de ne işi var
34 yasindaki kaleciye yasli demek nasil bir futbol anlayisidir kaleciler 40 a kadar oynar oynuyo oynayacaklar heleki turkiyede volkan kalibresinde kaleci cok rahat oynar
Kim çıkarıyor böyle haberleri ya kulübe vizyon sahibi bir adam geldi hemen yalan yanlış haberlerle kötülemeye çalışın.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0F2AFDA7E
Kim çıkarıyor böyle haberleri ya kulübe vizyon sahibi bir adam geldi hemen yalan yanlış haberlerle kötülemeye çalışın.
volkan burda futbolu bırakır emre gibi başka bi takıma gideceğini düşünmüyorum ayrıca sene sonu yollar mutlaka ayrılmalı he ayormak istemiyorsa düşük bi sözleşme ile 2 sene imzalanır kulübede bekler yerine mutlaka muslera gibi bi kaleci bulmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
volkan burda futbolu bırakır emre gibi başka bi takıma gideceğini düşünmüyorum ayrıca sene sonu yollar mutlaka ayrılmalı he ayormak istemiyorsa düşük bi sözleşme ile 2 sene imzalanır kulübede bekler yerine mutlaka muslera gibi bi kaleci bulmak lazım
Alıntıları Göster
Bence Volkan dayıyı yollar.
quote:
Orijinalden alıntı: saimertug
Sanırım hiç izlemediniz.Ibra,Silva,Özil gelir bu çocuk gelmez.İnanılmaz parlak bir geleceği var.
quote:
Orijinalden alıntı: Markus Schulz
quote:
Sanırım hiç izlemediniz.Ibra,Silva,Özil gelir bu çocuk gelmez.İnanılmaz parlak bir geleceği var.
Ben de o yüzden yazdım zaten. Milan'da 17 yaşında 11 çıkan kaleciyi mi alacakmış Terraneo
quote:
quote:
quote:
Ben de o yüzden yazdım zaten. Milan'da 17 yaşında 11 çıkan kaleciyi mi alacakmış Terraneo
Forvet gelse şükredeceğiz , adamlar Donnarumma diyor
quote:
quote:
quote:
quote:
Forvet gelse şükredeceğiz , adamlar Donnarumma diyor
Alıntıları Göster
bence yollamamalıyız aynısını emreye yaptık açıkçası şu an orta sahamız emre ozan diego souza topal şeklinde olsa emre ozan souza emre ozan diego ozan diego souza topal emre diego gibi daha ofansif şekillerde çıkabilirdik sahaya hemde kulübün taraftarı oyunculara ihtiyacımız var
quote:
Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?
bence yollamamalıyız aynısını emreye yaptık açıkçası şu an orta sahamız emre ozan diego souza topal şeklinde olsa emre ozan souza emre ozan diego ozan diego souza topal emre diego gibi daha ofansif şekillerde çıkabilirdik sahaya hemde kulübün taraftarı oyunculara ihtiyacımız var
Alıntıları Göster
Helal olsun sıkmada son nokta
Volkan biyiklinin tazminatını verip İtalya ya pizza yemeye gönderir
haber tersten yazilmks. ters sekilde daha gercekci
terraneo öyle birşey teklif bile ederse aziz başkan tarafından kapıya konur.gitsin eksik yerlerle uğraşsın yıllardır milli takıma kaleci yetiştiren kulübüz.volkan 4-5 yıl sonra emekli olunca da alt dönem kalecilerimiz kaleyi devralır. Anladık Türkiyede kaliteli Türk oyyncu olmadığı için yabancılarla kadro doluyor ama Türkiyenin en iyi kalecilerinin yetiştiği kulübe kaleci aramak ukalalalıktır.Bu işin altında başka sebep ararım ben