Şimdi Ara

Giydiğiniz ayakkabı kaç ayda yırtılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Hiç yırtılmıyor ?
  • Rahat 2 yıl giyerim.
  • pazardan alırsan 4 ayda yırtılır tabi. nike, adidas ömürlük. ben 1-2 yıl giyiyorum o ayrı
  • 5 sene önceye kadar 120 tl'ye adidas veya nike alıyordum,1 senede pert oluyordu. Şuan 50 tl'lik ayakkabı alıyorum o da 1 sene dayanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Converse ayakkabılar rahat mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 seneye yakın gidiyor . İlla marka olması şart değil kaliteli ayakkabıyı giyersin bu kadar zaman. 30 liraya alırsın 2 ayda pert olur
  • 9 ay - 1 yıl
  • Kaykay nedeniyle çok fazla sürmüyor. 1 ayda yırtılıyor ama bayağı uzun bir süre giyiyorum yinede.
  • 2 lacostem var 3 yıl oldu hala taş gibi , bi botum var 2 yıllık o da sağlam :D 2 nike var yıprandı onlar biraz aşa yukarı 1.5 yıllık :D bi tane de hummelim var 8 aylık ama onlar sanırım yazdan sonra pert olur , verin parayı alın iyisini uzun süre giyin
  • Nıke aldım 3 ay oldu. Kutusuna koysam giyilmiş demezsin o derece temiz kullanırım. Zaten 1 ayakkabı alırım 1 sene giyerim yırtıldığından değil sıkıldığım için yenisini alırım.
  • converse ayakkabıyı bile 3-4 yıldır giyiyorum sağlam, gerisini sen düşün
  • 6 ay önce tiger aldım hala giyerim yırtılma yok ama eskidi
  • adidas bi 4 sene gidiyor
  • Postal giyiyorum senelerden beri hic yirtilmiyo

• 2 seneden daha fazla gider. yırtılma olmaz sadece taban lastiğiyle kumaşın yapıştırılıdığı yer biraz açılır o kadar.
  • 3 yıl önce adidas almıştım hala sıfır gibi giyiyorum geçen sene ve bu sene birer tane aldım 3 ünü değişerek giyiyorum bazen hangisi yeni hangisi eski bende bilmiyorum
    modelleri farklı tabiki de...
  • benim aldığım adidaslar niye bu kadar gitmiyor 3. ayda yanlardan açılıyor içten astarı yırtılıyor ayaklarda mı sorun var nedir
  • 6-7 aylık nike ve adidas ayakkabılarım var eskidi ama yırtılmadı hala arada giyerim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.