Şimdi Ara

Global Silkroad II 110 Cap II Özel Edit II İtem Satışı Yok II (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
6.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server aktifdir oyuncu saysı 400 civarı seyretmekte okulların kapanmasıyla büyük bir patlama yapacagız sizlerde yerinizi alın
  • Server aktifdir.
  • Server aktifdir.
  • Server aktifdir bekleriz. Online 450'e ulaşmıştır.
  • Server aktifdir bekleriz.
  • Yeni güncelleme detaylar sayada
  • 4 yıldır sro oynamıyorum konuyu gördüm download etmeye başladım zor kurtulmuştum yine bağımlı olmam inşallah :D

Edit: Kimseyi zan altında bırakmak istemem fakat rar dosyasını çıkartınca Defender virüs buldu
     Global Silkroad II 110 Cap II Özel Edit II İtem Satışı Yok II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaonell -- 16 Haziran 2014; 14:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaonell

4 yıldır sro oynamıyorum konuyu gördüm download etmeye başladım zor kurtulmuştum yine bağımlı olmam inşallah :D

Edit: Kimseyi zan altında bırakmak istemem fakat rar dosyasını çıkartınca Defender virüs buldu
     Global Silkroad II 110 Cap II Özel Edit II İtem Satışı Yok II

Binlerce oyuncu kullanmakta ve hiçbir sorun yaşamamaktadır, Bazı antivirüsler virüs görebilir fakat Vsronun genel dosyalarıda olan birşeydir bu, Avira Antivirüs kullanmaktayım ben ve onardım sizde yapabilrisiniz sizin tercihidinz fakat, Onarmadanda uzun zamandır bu clienti kullanmaktayım hiçbir sorun yaşamadım,

• globalsilkroad G kullanıcısına yanıt
    Windows Defenderla onardım oyuna girdim sıkıntı yok gibi dosyanın yapısını bozmamış bu tarz oyun ve programlarda böyle şeylerin olduğunu biliyorum sadece herkesin bilmesini istediğim için ss paylaştım
  • Server online 500e ulaşmıştır
  • Server aktifdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: globalsilkroad

Server aktifdir.

pm attım serverla ilgili cevap verirseniz sevinirim
  • Server aktifdir.
  • Server aktifdir online 500 playera ulaşmıştır.
  • Server aktifdir.
  • Server aktifdir.
  • globalsilkroad G kullanıcısına yanıt
    oyunda kullanabileceğim botun linkini verebilirmisin
  • Server aktifdir.
  • türk serverları pek tutmuyor silkroadda. herşeyi geçtim artık silkroad da tarih oldu.

türkler çakallık yapıp hep server oyuncu sayısını artırıyor sitede. 100 kişi varsa yapıyo onu 500

sizinki de o hesap mı
  • server aktifdir..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.