Şimdi Ara

Gm 4g alinirmi ? 599 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pemaxs

quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

quote:

Eyvallah arkadaşlar 5 taksitle aldim telpa bayisinden

Hayirli olsun hocam kaca aldin? Bazi uyaniklar 650 ye satmaya ccalisiyr ondan sordum.

Telpa bayisi hocam Ankara kizilay ekin iletisim 600 tl 100 tl pesin verdim gerisi taksit

Memnun musunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah arkadaşlar 5 taksitle aldim telpa bayisinden

Hayirli olsun hocam kaca aldin? Bazi uyaniklar 650 ye satmaya ccalisiyr ondan sordum.

Telpa bayisi hocam Ankara kizilay ekin iletisim 600 tl 100 tl pesin verdim gerisi taksit

Memnun musunuz hocam?

Evet hocam gayet yeterli ben nexus5 kullanıcısiydim sanki ayni nexusu kullaniyorum nexusda sarj deli etti beni 1/2 saat anca gidiyordu kullanimda simdi gm4 kamerasi felan cok iyi isinma yok denecek kadar az. Bataryasida iyi gidiyor 1 gunu rahat cikardim bizim çocuklar oyun oynamasaydi 2 gun rahat giderdi gayet yeterli gm5 alacaktim yazik arada 400 tl var para kolay kazanılmiyor suanda kasma donma yok biraz sanki sarji gec doldu gibime geldi oda yeni tel olduğu icin sanirim batarya 1 ayda duzene giriyormus. 600 tlye alinacak tel oyunlarda bi clash of clans oynuyorum ondada sıkıntı yok

Şarj %10 kaldi 5 saat ekran görüntüsü

Bu mesaja eklenen görseller:

Gm 4g alinirmi ? 599 tl

• Hayırlı olsun hocam,2.5 yıldır s3mini kullanıyorum. Herhalde ondan sonra bu tel ucak gibi gelir xd xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 8 Ağustos 2016; 13:25:28 >
  • quote:

Hayırlı olsun hocam,2.5 yıldır s3mini kullanıyorum. Herhalde ondan sonra bu tel ucak gibi gelir xd xd

Aynen hocam telefon hizli ben Samsung urunlerine pek yanaşmıyorum bu butcedeki telefonları kasiyor hep

• pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Telefonu anneme almayı düşündüğüm için garip sorular gündeme geliyor.

Telefonda görüşme halindeyken gelen ikinci aramada uyarı veriyor mu? Benim Nexus 5 hem uyarı veriyor, hem de konferansa izin veriyor. Acaba GM 4G'de böyle bir özellik var mı? Zahmet olmazsa müsait bir zamanda deneyebilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 15 Ağustos 2016; 13:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Telefonu anneme almayı düşündüğüm için garip sorular gündeme geliyor.

Telefonda görüşme halindeyken gelen ikinci aramada uyarı veriyor mu? Benim Nexus 5 hem uyarı veriyor, hem de konferansa izin veriyor. Acaba GM 4G'de böyle bir özellik var mı? Zahmet olmazsa müsait bir zamanda deneyebilir misiniz? Teşekkürler.

Sanirim o hattinizla alakali oluyor vodafone boyle birşey vardi fakat turkcell kullaniyorum araninca mesgul çalıyor turkcelin bu hizmeti ucretli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.