Şimdi Ara

GM 4G SORUNUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba evvelki gün aldığım 3 aylık gm 4g dual cihazımda (daha önce de sıfır olarak aldığım ve sırf bu sorun nedeniyle sattığım gm 4g cihazımdaki gibi) şöyle bir sorun var: Ayarlarda güç tuşuna iki kez basınca kamera açma özelliği kapalı.Ekran kilidi kullanmıyorum.Güç tuşuna bir kez basıyorum cihazı kilitlemesi gerekirken kilitlenir gibi ekran kararıyor ve hemen arkasından ekran açılıyor.Veya tam tersi cihazın kilidini açması gerekirken ekran aydınlanıp aynı saniye içinde tekrar kararıyor.Bu olay kesinlikle günde 2-3 kez başıma geliyor.Daha önceki cihazımı servise gönderdiğimde yazılım güncellemesi yaptıklarını iddia edip cihazımdaki ekran kilidi uygulamalarının zararlı yazılım olabileceği gibi saçma sapan bir açıklamayla cihazımı geri göndermişlerdi.Bu durumu yaşayan ve çözüme ulaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebim59 -- 6 Haziran 2016; 15:33:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gm4g kullananları bekliyorum.

• O özellik "kilit ekranındayken 2 defa basıldığında kamerayı aç" şeklinde. kilit ekranı kullanmadığın için ekran kapanıyor ve açılıyor, bu gayet normal. bu yüzden telefonu sattıysan garip :)
  • RealSchule R kullanıcısına yanıt
    Ama zaten sorun da burada.O özellik kilit tuşuna arka arkaya 2 defa basınca geçerli,ben sadece 1 defa basıyorum tuşa ve bu yaşanıyor.

• Benzer sorunu lg optimus ve xperia e4g de yaşadım.

Sim kart kesilmiş / zararlı yazılımlar vb. denildi.

Tüm servisler aynı GM servisi kendi çapında iyi sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.