Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    malesef öyle bir özellik gelmiyor
  • sarj yeri soket yerinde problem cıkıyormu arkadaslar? sorunu cozmuşlermi .
  • nazarka kullanıcısına yanıt
    Cihazda öyle birsorun yok
  • Ekle Beni siyah GM5
    Yalnız Nougat 7.0 in Gm4 e verilip Gm5 e verilmemesi üvey evlat muamelesidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su geçirmez kılıf dün baya işime yaradı, peçete koyup denemiştim zaten başta, fiyatı da uygun

• bende turkcell den aldım 2 hafta önce şimdilik memnunum bi dün telefon dondu hiç bi tuş işlemedi açma kapamadan açıp yeniden başlatabildim inşaallah anlık bi sıkıntıdır
    7 eylül başında gelir diye düşünüyorum 4g ye verdiler
  • tesekkurler hocam bilgilendirme için.
  • Arkadaşlar bildirim göstergesinde sürekli "şarj için USB" diyor ve bu gitmiyor hızlı hızlı kaybolup geri geliyor ne yapabilirim ?

Bu mesaja eklenen görseller:

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★

• eray015 E kullanıcısına yanıt
    şarj kablosu ile pc ye bagladıgınızda bu yazı cıkar herhangi bir ağlantı yapmadan bu yazı cıkıyorsa sıkıntı var demektir. USb girişine herhangi bir sıvı teası olmus olabilir. telefonunuzu kapatın ve usb girişini gözkontrol edin. bir müddet bekleyin yarımsaat 1 saat gibi. sonra yeniden acın aynı sorun devam ediyorsa fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin. Sorununuz çözülmediği taktirde servise gönderiniz.

daha önce böyle bir sorundan bahseden kimseolmadı o yüzden verdiğim tavsiyeler teoriktir tamamen
  • Çift tıklma ile ekranı uyandurmak isteyen arkadaşlar

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tomer.alwayson

iki gündür kullanıyorum fena değil , zaten yazıyor amoled ekranlar ıcın ideal olanının ama yapacak bısey yok, ben denemek istedım sensorlerle cepte kapanıyor ekran cıkarınca sıyah en dusuk işikla kullanılıyor . Şimdilik işimi gordu ama yaklasık %20 sarj yıyor .
  • Ben geldim

• izimekran amoled olmadıgı için siyah ekranda da enerji harcıyor. ve %20 gerçekten çok büyük bir rakam batarya katili desek yeridir... @Baxı

hoşgeldin hocam @Saydam
  • Beni de ekleyebilirmisiniz?

• oskurrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hiçbir aygıt bağlı değil gitmiyor. fabrika ayarlarına döndüreceğim .

• Asus zenfone 2 kullanıyom alalı 4 ay oldu donanım olarak sıkıntıları var ekran titremesi vardı garantiye vermiştim 3 hafta önce dokunmatik panelini değiştirmişler ama hala titriyor satıp bu telefon alınır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 25 Ağustos 2016; 19:20:52 >
  • Telefondan bu bildirim sesi felan geldiğinden hoparlörden hisirti geliyor o sorun değil hoperlere kulağımı tuttuğumda duyuyorum ama bugün oyun sesini son ses açtım ses gelmedi hisirti geldi müzik açtım gene gelmedi kapatıp açınca duxelti neden böyle oldu durduj yere alalı 5 gün oldu

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    celotpl kullanıcısına yanıt
    ilk sayfadaki bilgilere ve incelemere gözatınız ihtiyaclarınızı karsılayacagınızı düşünüyorsanız taiki alınır ben 2 tane aldım ve memnunum @kaan1840

sistem kaynaklı hocam. müzik sesi gelmediğiiçin hısırtıyı duydunuz sadece harlör devreye girmiş fakat ses gelmediği için ses yerine acık olan hoparlör sesini duydunuz. Sürekliaynı şeyi yapmadıgı sürece sorun yok rahat olun . @celotpl
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    ve bir sorun daha oldu şimdi 24 saatte bir şarja takıyordum şarjdayken telefonu kapatıyordum bugün acık takayım dedım şarjı %10 du sonra 11 de kalmıs 10-15 dir priz le alakalıdır dedım baska prıze takmak ıcın şarjdan cektım sarj %10-8 ve 4 e düşttü 10 saniye içinde bune saçmalıktır
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    şimdi tekrar baktım şarj almamıs %3 e dustu cekınde %4 ten kapttım taktım sarja bu sefere kapalıyken gosterdıgı sembol varya onda 1 tanesı dolu gosterdı nedenını bılmıyorum ama sarj almıs ama acıkken yuzyı gostermemıs
  • celotpl kullanıcısına yanıt
    Aynısını birkaç kez bende yaşadım. hocam şarjı takıyorsun oldugu gibi kalıyor. birkaç dakika boyunca değişmediğinde kıllanıyorsun cıkartıyorsun şarjı dediğiniz gibi 9-8-7 gibi aşagılara düşüyor... Bu yazılımsal benim anladıgımçünkü telefonu kapatıp actıgında şarj göstergesi normale dönüyor artık şarjda nekadar beklediyse %25 -40 vs o seviyelerde gösteriyor . aslında telefonun normal şekilde şarj oldugunu ama göstergenin sapıttıgını görüyorsun. 3 ayda 3 kere yaşadım... hepsindede %15 in altındaydı şarja taktıgım zaman...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.