Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    video oyun vs gibi şeyler acıldıgında gelen sesmi ? bahsettiğin oysa evet 2 telefonda da var .
  • Oyunda daha çok duyuluyor ama aslında her şeyde cızırtı sesi çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GENERAL006 kullanıcısına yanıt
    evet kısık seste belirginleşiyor. diğer telefonlarda da mevcut ama bazısında işte bizdeki gibi uzaktan duyuluyor bazısında kulagını dayaman gerekiyor
  • GM5 PLUS GÖRÜNTÜLÜ ARAMA ( Volte, Vilte)

Son güncelleme ile bildiğiniz gibi Türk Telekom Kullanıcılarıda artık bu hizmetten faydalanabiliyor...

Operatörünüze msj atıp Volte özelliğini aktif hale getirdikten sonra

Ayarlar- Diğer- Hücresel Ağlar kısmından Tercih edilen ağ Türünü 4G olarak seçip Geliştirilmiş 4G LTE Modu nuda aktif hale getiriyoruz ve artık rehberden bir kişiyi seçtiğimizde aşağıdaki gibi görüntülü arama simgesi sizde de cıkıyor....

Yanlız burda yazılımsal bir hata var.... Telefonu kapatıp açtıgımızda bu görüntülü arama simgesi kayboluyor. Tekrar aktif hale getirmek için Ayarlar- Diğer- Hücresel Ağlar KIsmından 4G LTE modunu kapatıyoruz. Telefonu kapatıp açıyoruz. sonra yeniden 4G LTE modunu aktif hale getirdiğimizde görüntülü arama simgemiz geri gelmiş oluyor...

Kimleri Görüntülü arayabilirim:

1-Görüntülü arama yapabilmek için öncelikle siz ve karsınızdaki kişi 4,5g kullanıyor olmalı arama yaptıgınız anda.

2- Aradıgınız kişi de sizinle aynı operatörden olmalı( Vodafone - vodafone ) (Türktelekom - TÜrktelekom) ( Türkcell- Türkcell)

3- Aradıgınız kişinin telefonu ve hizmet aldıgı operatör de Vilte desteği olmalı. Örneğin Türktelekomda desteklenen cihazlar Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, LG G5, LG G5 SE, LG G4 ve LG V10, GM5 Plus Bunlardan birini ararsanız bu işlem gerçekleşir yoksa sadece sesli arama yapabilirisiniz... .
    Her operatörün desteklediği cihazlar farklı şuanda

NOT:
    3g üzerinden görüntülü arama yapamazssınız yada 3g üzerinden görüntülü arama yapan biri sizi aradıgında görüntülü görüşme yapamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

GM5 PLUS GÖRÜNTÜLÜ ARAMA ( Volte, Vilte)

Son güncelleme ile bildiğiniz gibi Türk Telekom Kullanıcılarıda artık bu hizmetten faydalanabiliyor...

Operatörünüze msj atıp Volte özelliğini aktif hale getirdikten sonra

Ayarlar- Diğer- Hücresel Ağlar kısmından Tercih edilen ağ Türünü 4G olarak seçip Geliştirilmiş 4G LTE Modu nuda aktif hale getiriyoruz ve artık rehberden bir kişiyi seçtiğimizde aşağıdaki gibi görüntülü arama simgesi sizde de cıkıyor....

Yanlız burda yazılımsal bir hata var.... Telefonu kapatıp açtıgımızda bu görüntülü arama simgesi kayboluyor. Tekrar aktif hale getirmek için Ayarlar- Diğer- Hücresel Ağlar KIsmından 4G LTE modunu kapatıyoruz. Telefonu kapatıp açıyoruz. sonra yeniden 4G LTE modunu aktif hale getirdiğimizde görüntülü arama simgemiz geri gelmiş oluyor...

Kimleri Görüntülü arayabilirim:

1-Görüntülü arama yapabilmek için öncelikle siz ve karsınızdaki kişi 4,5g kullanıyor olmalı arama yaptıgınız anda.

2- Aradıgınız kişi de sizinle aynı operatörden olmalı( Vodafone - vodafone ) (Türktelekom - TÜrktelekom) ( Türkcell- Türkcell)

3- Aradıgınız kişinin telefonu ve hizmet aldıgı operatör de Vilte desteği olmalı. Örneğin Türktelekomda desteklenen cihazlar Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, LG G5, LG G5 SE, LG G4 ve LG V10, GM5 Plus Bunlardan birini ararsanız bu işlem gerçekleşir yoksa sadece sesli arama yapabilirisiniz... .
    Her operatörün desteklediği cihazlar farklı şuanda

NOT:
    3g üzerinden görüntülü arama yapamazssınız yada 3g üzerinden görüntülü arama yapan biri sizi aradıgında görüntülü görüşme yapamazsınız

sadece biresyel faturalılar kullanabiliyor

• Şuan için öyle... 3-5 gün öncesine kadar Faturalı fturasız kimse kullanamıyordu. Umarım faturasızlarada bu hizmeti verirler... Bu arada Son güncellemeyle cihaz türkcel de volte uyumlu cihazlar arasından cıkartıldı :) buda enteresan
  • 3 adımda google klavyeyi Türkçe yapma

• fabrika ayarlarına sıfırla dedim not commaded yazısı geldi telefon kapandı ve çalışmıyor telde şarj sıkıntısı şebe problem önceki yazımda belirtiydim şarj soketini ve anakartı degişti dendi

not commaded yazısı geldi format atmadı tel kapandı dahada açılmıyor bir çözümü varmı telefonu sizde duvara atıpmı parçalayayım yoksa nasıl paramparça edebilirim videosunuda buraya atayım önerileriniz varsa sevinirim birdaha dikdin sene discovery almam asla nasıl bir cihazdır anlamadım şarjı aşırı bitmekte telefon ateş gibi oluyor üzerine yumurta kırdım pişti :D tabikide şaka
  • Yaklaşık 6 aydır GM5+ kullanıyorum oldukça da memnunum. Geçtiğimiz gün kardeşime de GM5+ aldık. Hattı vodafone tüm ayarları yapmamıza rağmen telefon internete girmiyor. Telefona benim hattımı taktığımız zaman sıkıntı yok internete bağlanıyor. Benim telefonuma kardeşimin hattını taktığımızda da sorun yok internete bağlanıyor.

Kardeşimin hattı takılı iken yukarıdaki bildirim ekranında, sinyal seviyesini gösteren bar'ın sağ alt köşesinde küçük bir çarpı işareti var. Sorunun kaynağı olduğunu düşünüyorum. Bu çarpı işareti ne anlama geliyor. Çözümü bilen beri gelsin. Teşekkürler.
  • bir önceki telefonum discovery 1 idi. hafıza problemi olmasa yavaş falan demem hala onu kullanırdım. daha öncede samsung kullanmıştım.

telefonu ilk ofis arkadaşımda görmüştüm. sonra burdan yorum ve incelemeleri okudum. ve satın aldım. 8-9 aydır kullanıyorum. neredeyse hiç elimden düşmüyor. görüşme yapmadığım zamanlarda bile ekran tutkunu olduğum fifa mobile yada 101 yüzünden hep aktiftir. buna rağmen banamısın demiyor. tabi oyunlara bağlı ısınma problemleri oluyor. bugüne dek hiç kasmadı. telefon dinlenmeye sadece ben uyuduğum zaman geçiyor anlayacağınız. cızırtı vs gibi bir sıkıntım da olmadı.

rengini sevmesemde kaliteli bir kulaklığı var güzel ses veriyor. başka kulaklıklarda bu ses kalitesi yok. tabi 100 tl nin üzerine çıkarsanız kaliteli kulaklıklar var. orjinal gm bass master kulaklık 45 tl civarında. geçen kulaklığımın sağ tarafından gelen sesin sol taraftan gelen sese göre düşük olduğunu farkettim. tabi aldığımda böyle değildi. internet üzerinde mesaj attım hemen dönüş yaptılar fatura ile teknik servise gitmemi belirttiler. teknik servise gittim. çok güler yüzlü ve ilgi çalışanları var. kulaklığı ve test için telefonumu aldılar. 60 dk sonra ürünleri alabilirsiniz dediler. bu arada telefonumu kontrol ettiler ve şarj soketinde benim farkedemediğim gevşekliği farkettiler. 1 saat sonra gittiğimde eski kulaklığım, yeni bir kulaklık ile, gene şarj soketinin yenisi ile değiştirildiğini gördüm.

forumda bilgi verenlere teşekkürler. ilgili firma güzel ürün.

• Sürekli Samsung üst seviye telefonlarını kullanan biri olarak ben de Gm5 Plus'ı yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. Telefonun hiç bir eksi yanını vs görmedim. Artı olarak şimdi satsam zarar edeceğim rakam 300-400 tl.. Telefonu almamdaki en önemli etken buydu.. Çünkü Samsung telefonlara 3000-4000 tl verip satarken kapı kapı dolanıp zararına satmaktan bıktım artık.. Benim açımdan iki eksiği var su geçirmez özelliği ve direkt hdmi çıkışının olmaması.. Bunların haricinde verdiğiniz son kuruşa kadar hakkını veren bir cihazdır. Ben memnunum alacak olanlar hiç düşünmesin alsın kullansın.
  • Gm5 Plus Dokunmatik Çalışmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gm5 plus telefonumun dokunmatigi calismiyor telefonu formatladiktan sonra tekrardan geldi baya bi takıldım telefonda daha sonra telefina gelen android guncellemesini yaptim telefon yeniden baslatildi ve yine calismiyor dokunmatigi ne yapmam lazim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iLLeqaL_75 kullanıcısına yanıt
    40 saniye boyunca açma kapama tusuna basılı tutup bir deneyin.
  • Samsung lg Huawei iPhone dan vazgecmeyeceksin arkadas. Bu ne ya 2010 da aldigim Android 2.0 samsung tlfon 6 yıl boyunca sikintisiz kullandim. GM5 ise haftada bir dokunmatigin bazı yerleri çalışmıyor saatlerce, cihazin orasi burası yamuluyor. Yıl 2017 ya.

Bundan sonra yukarıda saydigim 4 markanin en yeni çıkan modelini alip babalar gibi 2 sene kullanacağım.

• S_ina_N kullanıcısına yanıt
    2 adet gm5 plus kullanıyorum 1 seneyi geçti canavar gibi çalışıyor ... o sizin şansınız sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuthankh

Yaklaşık 6 aydır GM5+ kullanıyorum oldukça da memnunum. Geçtiğimiz gün kardeşime de GM5+ aldık. Hattı vodafone tüm ayarları yapmamıza rağmen telefon internete girmiyor. Telefona benim hattımı taktığımız zaman sıkıntı yok internete bağlanıyor. Benim telefonuma kardeşimin hattını taktığımızda da sorun yok internete bağlanıyor.

Kardeşimin hattı takılı iken yukarıdaki bildirim ekranında, sinyal seviyesini gösteren bar'ın sağ alt köşesinde küçük bir çarpı işareti var. Sorunun kaynağı olduğunu düşünüyorum. Bu çarpı işareti ne anlama geliyor. Çözümü bilen beri gelsin. Teşekkürler.

Online islemden telefonun internete baglantisinin (4g) acik olup olmadigina bakin. Internet ayarlarini gonder diyin online islemlerden. Sonra hucresel aglar >ag operatorlerine tıklayın (wifi ve hucresel agi kapatin sonra altta ki vodafone a tıklayın) Sonra hucresel aglar> erisim noktasi adlarina tiklayip sag ustten sifirlayin.En son telefonu kapatip acin.

• quote:

Orijinalden alıntı: omercanakgul22

fabrika ayarlarına sıfırla dedim not commaded yazısı geldi telefon kapandı ve çalışmıyor telde şarj sıkıntısı şebe problem önceki yazımda belirtiydim şarj soketini ve anakartı degişti dendi

not commaded yazısı geldi format atmadı tel kapandı dahada açılmıyor bir çözümü varmı telefonu sizde duvara atıpmı parçalayayım yoksa nasıl paramparça edebilirim videosunuda buraya atayım önerileriniz varsa sevinirim birdaha dikdin sene discovery almam asla nasıl bir cihazdır anlamadım şarjı aşırı bitmekte telefon ateş gibi oluyor üzerine yumurta kırdım pişti :D tabikide şaka

Sarja takinca tepki vermiyor mu? Sarja takin ve 1 saat sonra sarjdan cikarip 10-15 saniye guc dugmesine biraz sert basin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Orijinalden alıntı: tuthankh

Yaklaşık 6 aydır GM5+ kullanıyorum oldukça da memnunum. Geçtiğimiz gün kardeşime de GM5+ aldık. Hattı vodafone tüm ayarları yapmamıza rağmen telefon internete girmiyor. Telefona benim hattımı taktığımız zaman sıkıntı yok internete bağlanıyor. Benim telefonuma kardeşimin hattını taktığımızda da sorun yok internete bağlanıyor.

Online islemden telefonun internete baglantisinin (4g) acik olup olmadigina bakin. Internet ayarlarini gonder diyin online islemlerden. Sonra hucresel aglar >ag operatorlerine tıklayın (wifi ve hucresel agi kapatin sonra altta ki vodafone a tıklayın) Sonra hucresel aglar> erisim noktasi adlarina tiklayip sag ustten sifirlayin.En son telefonu kapatip acin.

Sorun Vodafone bayiinde çözülmüş. Muhtemelen sizin tarif ettiğiniz işlemleri yaptılar. İlginiz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler.

• Merhaba. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu bilemiyorum. 58 sayfayı okuyamadım. TElefon bana Turkcell Platinum'dan yedek olarak verildi. Yarın teslim edicem. Kusura bakmazsanız ivedilikle yardıma ihtiyacım var.

Telefon kapalıyken sarj oluyordu. 20 dk sonra ekranda pil doluyor işareti kayboldu. Şimdi telefon açılmıyor. Reset de atılmıyor. Sıfır güç var.

http://hakaniletisim.net/showthread.php?tid=152

Burada böyle bir şey denmiş ama o entegre 380 derecede nasıl ısıtılır ki?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.