Şimdi Ara

GM DISCOVERY 4GB ROM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm beyler. Şimdi ben telefonu bayadır kullanıyodum rom atmayı düşündüm youtube dan felan videolarını izledim. S5 rom yükledim sd karta attım philz root programıyla atıyodum herşey gayet güzel yaptım ama işlem bitti reboot now dedikten sonra s5 yazıp kapanıp tekrar açılıyor ve sürekli devam ediyor bunun nedenini ve çözümü varmı beyler lütfen :/ yardım edin ya çok zor durumdayım.

Teşekkür ediyorum.

• Recovery moda girebiliyor musun? Girip tekrar wipe data/factory reset yapmayı denedin mi?
  • İnternetten gm discovery4 gb yeni rom yükleyip denedim şuan açıldı ilgi ve alakandan dolayı da teşekkür ederim kardeş :) ama neden s5 rom atmaıda eski romu attı bi bilgin varmı ?
  • Lord of Light kullanıcısına yanıt
    Kardeş. nternet ten romunu indirdin fakat güncelleme yapamiyorum ne yapmaliyim ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkadir40

Kardeş. nternet ten romunu indirdin fakat güncelleme yapamiyorum ne yapmaliyim ;(

Stock rom mu yükledin? Custom ise güncelleme olmaz zaten. Stock'tayken telefon rootluysa veya orjinal recovery yüklü değilse güncelleme yapamazsın. Rootluysa unroot yapıp fabrika ayarlarına dön, recovery moduna girince philz açılıyorsa da orjinal recovery flaşla.
  • Herşeyi anladim orijinal recovery i nasil falsliycaz peki

• quote:

Herşeyi anladim orijinal recovery i nasil falsliycaz peki

Telefonu rootla, mobileuncle tools yükle, internetten orjinal recovery bulup telefonun ana dizinine at ve adını recovery.img olarak değiştir. mtk tools > recovery update > img dosyasını seç, sonra telefonu unroot yapıp fabrika ayarlarına dön.
    Dediklerini yaptim ama bu seferde güç ve ses açmaya bastimda menu gelmiyor :/

• quote:

Dediklerini yaptim ama bu seferde güç ve ses açmaya bastimda menu gelmiyor :/

Uyumsuz bir sürüm yüklemiş olabilirsin, internette bir sürü stock recovery var dene illa ki biri olur. Olmadı sp flash tool ile stock rom atarsın.
    sagolasin peki kardeş ben neden s5 veya s4 ROM atarken ekrana s4 gazisi gelip gelip kapandi ve discovery ROM attimda bbasarili oldu sanada çok soru sordjm ama :/

• Yanlış kurmuşsun işte

• dogukanoksuz kullanıcısına yanıt
    discovery ROM attimida aynisini yaptim.yanlis olsa şuan hic giremezdim ama

• Telefonun partisine göre değişiyor, mesela ilk parti telefonlarda sorunsuzken son partilerde bazı romlar çalışmıyor. Servise gittiyse ve anakart değişimi yapıldıysa da bazı romlar yüklenmiyor. Denemek lazım
    Bi kere ekranin kirdim icin servise gondermistim. Farklı romlari indirip denesem elbet biri olurmu yoksa rom kabul etmezmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Light

quote:

Herşeyi anladim orijinal recovery i nasil falsliycaz peki

Telefonu rootla, mobileuncle tools yükle, internetten orjinal recovery bulup telefonun ana dizinine at ve adını recovery.img olarak değiştir. mtk tools > recovery update > img dosyasını seç, sonra telefonu unroot yapıp fabrika ayarlarına dön.

recovery.img yazmak zorunda mıyız adı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.