Şimdi Ara

gm discovery ekran kırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
5.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NOTE 2 : 190 / 200

Normal dükkanlarda.

NEXUS 4 ORJİNAL SERVİS : 300 TL

GMD için orjinal 75/100 dolar ancak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sekilde sat baska telefon al o zaten coptu simdi halkali coplugu oldu

• discoveryim tam 13kez bel hizasından düştü ve sapasağlam her seferinde gitti bu sefer dedim ama maşallah bir şey olmadi kolay kirilmiyor ekrani kesinlikle eminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

O sekilde sat baska telefon al o zaten coptu simdi halkali coplugu oldu

Son 2 yılda hiç HALKALI ÇÖPLÜĞÜNE gittin mi ?

• Telpa ekrani 160 la 170 arasi degisiyo forumda yaptiranlar olmustu.

Ayrica bu cihaza cop diyenler kendi kullandiklari coplugun ne durumda oldugu hakkinda bilgisi varmi yada cok para verip zorlarina gittiyse yediremiyorlarsa kendilerine kendi coplugunde ses cikarmadan yollarina devam etsinler bi bitmedinizzz bee

• verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hepinize.
  • Ekranın gorilla glass 2 olduğu söyleniyordu bu telefonun, yalan değildir inşallah.

• Hocam bende bu telefonu iki gün önce sipariş ettim. Bu telefonda gorilla glass ekranın olduğuna dair hep çelişkili yazılar olduğu için sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Hocam bende bu telefonu iki gün önce sipariş ettim. Bu telefonda gorilla glass ekranın olduğuna dair hep çelişkili yazılar olduğu için sordum.

Peki olsa da kırılmayacağını mı sanıyorsunuz ?
  • Bende cok korkuyorum kirilcak diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

Hocam bende bu telefonu iki gün önce sipariş ettim. Bu telefonda gorilla glass ekranın olduğuna dair hep çelişkili yazılar olduğu için sordum.

Peki olsa da kırılmayacağını mı sanıyorsunuz ?

Arkadaşın bahsettiği kadar kolay şekilde kırılmaz. Iphone kullandığım dönemler defalarca yere düşürdüğümde bir şey olmamıştı ama arkadaşım (o da Iphone kullanıyordu) motor kullanırken yola düşürdükten sonra ekranın paramparça olduğunu söyledi.

Sonuç olarak kırılması elbette mümkün ama bu kadar kolay değil.

• quote:

Her Discoverykkonusunda mesajın var
    Sen galiba telefona 1500-2000 TLverdin p yüz den böyle yapıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

• thestell kullanıcısına yanıt
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

quote:

Hahahaha telefonlar hakkında bilgisi olupta ayni donanima cop diyip s3 u oven telefonlar hakkında bilgisi olan!!!!! arkadasta burdaymis sirf bu arkadaşa bakmak için konuya girdim adam gmd ciktiktan sonra s3 nasil içine oturmussa artik her gmd konusunda var yazik valla hangi renk gmd konusu acilsa oradada olur ya lan bu gmd yok ama.her gmd.konusunda varsin maşallah bu kadar yakin takip etme git al bir tane kafan rahat olsun elindeki ekrani bile gözükmeyen zamaninda yedigin kazigida cikarmis olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 18 Ekim 2013; 11:50:25 >

• Telpa da 167 TL dur... Telpaya gidmiştim kırk ekranli telefongeldi ...duydum.....

• Öncelikle geçmiş olsun, Corning Gorilla Glass kaplaması ekranın çizilmesine ve hafif darbelere karşı mukavemet sağlar, hiçbir zaman darbe sonrası kırılmama garantisi ve iddiası yoktur..Ayrıca bu biraz şans biraz "moment" işidir..Üçüncü katın merdivenlerinden aşağı yuvarlana yuvarlana düşüp hiçbirşey olmayan iPhone varken, 30 cm. yükseklikten düşüp paramparça olan iPhone var yine..Bazı arkadaşlar söylemiş "Ekranı büyüdükçe risk artar" diye bu da doğru bir yaklaşım..

GM Discovery'nin 150-200 TL arası ekran değişimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 18 Ekim 2013; 14:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Öncelikle geçmiş olsun, Corning Gorilla Glass kaplaması ekranın çizilmesine ve hafif darbelere karşı mukavemet sağlar, hiçbir zaman darbe sonrası kırılmama garantisi ve iddiası yoktur..Ayrıca bu biraz şans biraz "moment" işidir..Üçüncü katın merdivenlerinden aşağı yuvarlana yuvarlana düşüp hiçbirşey olmayan iPhone varken, 30 cm. yükseklikten düşüp paramparça olan iPhone var yine..Bazı arkadaşlar söylemiş "Ekranı büyüdükçe risk artar" diye bu da doğru bir yaklaşım..

GM Discovery'nin 150-200 TL arası ekran değişimi.

galiba haklısın iphonum 3s im merdiven boşluğuna düştü sağa sola çarpa çarpa 3.kattan telefon paramparça oldu dedim ama indiğimde koruyucu jelatinden mermer ve toz parçalarını kaldırdım hayretler içerisinde kalmıştım şimdi bu da olduğu yerde düşüpde bu hale gelince biraz üzüldüm doğrusu.

• Belki fiyata ihtiyacı olan olur; Telpa servise 186TL ödedim, paramparça ekran+alt tuş takımı sadece ekranın üst bölgesinde kırık olmayan bölümün dokunmatiği çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD99

Pek uygun bir yaptıracağını sanmıyorum, onun gibi büyük ekranlı telefonlarda en az 400TL alıyorlar

Çok büyük bir sorun yoksa bence olduğu gibi devam et

bilmıyorsun konusuyorsun yapma !

telefonun ekran fıatı max. 150 tl
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.