Şimdi Ara

gm discovery halen kulanılırmı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende siyah 16 gb sıfır aldığım gm discovery 1 var + 32 gb sd kart taktım ne servise gitti neden 1 kez tamir gördü maşşalahı var ne yapacağımı bilemiyorum değiştirsemmi değiştirmesemmi karar veremiyorum anneme lg g3 aldık çok kalın ve hantal benim telefona göre babamda lg magna aldı oda iyi değil hiç birini beğenmedim değiştirsem bu kadar ince kibar telefonu nerden bulacağım sizce halen kulanıllırmı ?

ek olarak ben telefonu ilk 1. 1.5 sene baya bi yoğun kuladım aralksız oyun oynamak günde 5 7 kez şarja takmakmı dersin ne aşırı ısndığını gördüm ne birkere reset attını ama asph 8 de il kurdum zamanlar normal ayarlarda son derece akıcı çalıştırıyordu şuan en düşük 1 tık üstü ayarda kasma yaratıyor hafiften

• 5 plus daha ince al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNexus

5 plus daha ince al.

apple daha önce hiç kulanmadım hocam kulanmaya da niyetim heç yok android oalrak ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Orijinalden alıntı: TheNexus

5 plus daha ince al.

apple daha önce hiç kulanmadım hocam kulanmaya da niyetim heç yok android oalrak ne önerirsiniz

gm 5 plus

• hocam şimdi işini görüyorsa alma paran cebınde kalsın benım gm dıscovery telefonumun şarj yerı olmustu batarya
    sarj edıcı kullandım bıraz ekranın bır kısmının dokunmatıgı felan oldu o yuzden degıstırmem gerek ha bozulmasaydı
    gm dıscovery benı rahat goturur du tabı senın bıraz telefonda ne yaptıgına da baglı gıdıp gıtmeyecegı yenı cıkmıs agır
    oyunlarda kasar belkı hıc acmaz ama sosyal medya ve kucuk oyunlar oynuyorsan sorunsuz 1-2 yıl daha götürür
  • 4 gb Discovery kullaniyorum,yaklasik 3 sene once 580 tl ye sifir almistim

32 gb Class 10 hafiza karti takili

Gidgat Ultimate Art Edition custom romu ile kullaniyorum halen,sorun yok masallah

Sarj soketi vs hic degismedi,hala sifir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne için kullanacagına bağlı. BEn anneme verdim discovery1 i gm5 aldım. annem gayet severek kullanıyor.
  • Ben kullaniyorum Gm5 aldim icime sinmeden almistim zaten dokunmatik sikintili cikti babama everdim su anda discovery kullaniyorum , bir sene idarelik. Ha kasma falanda yok su anlik bakalim ne kadar gidecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasma, donma yapmıyorsa kullan derim. Boşuna telefon değiştiripte parayı israf etme.
  • Benimde gm discovery 1 alalı 3yıl oldu 3 yıldır tık demeyen servis görmeyen telefonun son 1 haftada şarj soketi sıkıntısı oldu internetten satın alıp kendim değiştirmeyi düşünüyorum. Kullanılır sorunsuz.
  • Kullanılır ama o telefon eskidi 5 plusa bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.