Şimdi Ara

GOD of WAR Film oluyor..!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akrep kralda oynayan the rock. O da amerikan güreşçisi. Ama hakikaten goldberg daha iyi gider o role. Filmlerde de oynuyor amcam. en son longest yard diye bi filmde oynadı, bir ara da evrenin askerleri ikide oynamıştı van damme'la birlikte.
  • ya daha geçen gün bunları konusuyoduk arkadaşlarla

god of war

devil may cry

yaşadık diyorumm

çok sevindim cidden,süper bi haber !!!!
  • Anlaşılan bu youndan da soğutacaklar milleti. Yaw bıraksalarda bizi rahat oyunumuzu oynasak bağlamasalar bizi 3-5 komboya düşürmeseler gözümüzden bu kahramanları
  • quote:

Orjinalden alıntı: turans

yada bu nasıl beyler
     GOD of WAR Film oluyor..!!!!

Oldu canım bu nasıl ?

• sultans of dance n baş dansçısı varya adam çok ii giderrrr
    ama oynatmazlar tabi :) bnece en ii gşdecek olan oo
  • ş

• Bence kratos'u hakkıyla bu adam oynar vücut dersen var tip dersen var üstelik yetenekli oyuncu merak edenler bakabilir.
    tıkla
    Adamı kel yapar boyarız olay tamam kratos karşımızda. Şaka yapmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Anlaşılan bu youndan da soğutacaklar milleti. Yaw bıraksalarda bizi rahat oyunumuzu oynasak bağlamasalar bizi 3-5 komboya düşürmeseler gözümüzden bu kahramanları

evet bende sinema yerine yeni çıkacak oyunlarına emek harcayıp daha derin karmaşık ama oynanması aynı derecede kolay bir oyun yapsalar

film daha karlı tutarsa

vin diesel rol olarak müsait
  • Evet bu oyunların filmleri yapıldıkça oyunların gözümüzdeki kalitesini düşürüyorlar.
  • FAKE

prince of persia da 2004 sonbaharında geliyodu...2006 sonbaharı yaklaşıyo daha tık yok...
  • arkadaşlar hortlattım yeni konu açmamak için.aradım bu çıktı.napmalıydım yeni konu açsam aramayı kullanın derdiniz.
    film hakkında haber var mı?çıkacak mı?oyuncular kim olacak??
  • abi nasıl konu açılıyo bilen varmı ben yapamadım(biraz cahiliz)

müzisyenler

bütün piskopatlar

• inşallah umarım,anime olur...Yoksa o titanlar falan.Çok fazla hata olur.
  • sadece film hakkında david jaffe nin röpörtaj ı varmış.anladığım senaryonun tamamlandığı ve kratos un djimon hounsou olacağı

orjinal metin:
    kaynak:www.gameguru.in

“God of War” Movie Script Done, Djimon Hounsou could play Kratos

It has been well known that the PlayStation 2 hit “God of War” was being made into a movie. Now designer David Jaffe has stated that the movie script is done. He also said that he would prefer Djimon Hounsou, who was worked in Amistad and Blood Diamonds, to play Kratos.

David Jaffe said in an interview to Entertainment Weekly, “I keep expecting them to call me and say it’s dead, but my fingers are crossed. We’ll be sending the script out to a huge-name director… Djimon Hounsou as Kratos. Absolutely. You have to get past the fact that Kratos is Greek, but in terms of the way he looks and his acting ability and his physique, I can’t think of a better choice.”

The script of the God of War movie has been written by David Self who has worked on Thirteen Days and Road to Perdition. The sequel to the game, God of War 2 for the PS2 is expected to release this month while a PSP version of the game is also in the works. The movie has a good script writer; lets hope the director would be a good one too and the movie doesn’t end up like the Lara Croft movies.

• Ya iyide bu adamın rengi farklı
  • İGN Deki Çeviri
    Mozaik grubu, emir subayıyla karıştırılan aynı yapımcı şirket, başlar, ve yaklaşan erkek kardeşler Grimm, büyük ekranda yaşama savaşın PlayStation-2 oyun Tanrı'na getirmeyi planlıyor, değişikliği anlatır.

Savaşın Tanrısı, intikamın kanlı bir hikayesidir, eski bir Yunanistan'da öyküsel yaşamlar ve tanrılarla dolu koydu. Hikayenin kahramanı, sade bir savaşçının, Atina'nın şehrini yok etmekten arları engellemesi için Olimpos'ta tanrılar için misyonları tamamlamalı olan Kratos'u adlandırdığıdır. Oyun, Mart'ta Sony'un konsolu için bırakıldı.

"Biz, Mart'ta oyunu oynuyor olan bizim ilk zamanımızdan beri bu proje ile büyülendik, ve onun hikayesinin, büyük-ekran üretimi için büyük potansiyeli olduğunu fark ettik", üretici Charles Roven dedi.

Oyunun, Sony'un eğlence bölümünün bir ürünü olmasına rağmen, evrensel, savaş filminin Tanrısı'nı dağıtıyor olacak.

Hiçbir döküm veya yöneltme kararları, ilan edilmedi, ama biz, senin, IGN FilmForce'de burada, Hollywood'a yönetilen senin favori başlıklarında son haber için bizim oyun-film sayfamızı kontrol etmeyi tuttuğunu ilan ettiğini tutacağız.

Gamegurudaki metin
    "Savaşın Tanrısı" film metni, yaptı, Djimon Hounsou, onun, PlayStation-2 vuruşunun "Savaşın Tanrısı", bir filme yapılıyor olduğu iyi bilinmiş olduğu Kratos'u oynayabilirdi. Şimdi tasarımcı David Jaffe, film metninin, yapıldığını belirtti. O hem de, onun, Amistad ve kan elmaslarında çalışılan Djimon Hounsou'yu tercih edecek olduğunu dedi, Kratos'u oynamak.

David Jaffe, eğlenceye bir görüşmede her hafta dedi, "Ben, beni çağırmak için onları beklemeyi tutarım, ve ölü olduğunu demek, ama benim parmaklarım, geçilir. Biz, Kratos olarak bir kocaman-isim yöneticisi … Djimon Hounsou'na metni yolluyor olacağız. Kesinlikle. Sen, Kratos'un, Yunan olduğu gerçekten sonra olmak zorundasın, ama o yol bakımından, bakar, ve onun vekil yeteneği ve onun fiziği, ben, daha iyi bir seçeneği düşünemem."

Savaş filminin Tanrısı'nın metni, on üç günde çalışan David tarafından kendi yazıldı, ve cehennem azabına yol. Oyuna devamı, PS2 için savaş 2i'nin Tanrısı, bu ay bırakmak için beklenir, oyunun bir PSP uyarlaması, hem de işlerde olurken. Filmin, iyi bir metin yazarı var; Yöneticinin de, iyi bir tane olacak olduğu umuda izin ver, ve film, Lara küçük alan filmleri gibi son vermez.

hemencevir.com saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 2 Ağustos 2007; 23:14:34 >

• Yok ya bence Dijimon'da uymaz bu role.

En iyisi Goldberg gibi ama oyunculuğu nasıl acaba?
  • Honsou nun sesi güzel ama,kara elmasta seyrettim oyunculuğu da iyi.Ama şu renk işini nasıl yapacaklar.
  • kratos u amerikan güreşindeki goldberg çok güzel oynar diye tahmin ediyorum.Tip olarak aynı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.