Şimdi Ara

Göğüslerim büyük erkeğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: armada16

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Endişelerin varsa doktora git

Endişeden kastın nedir anlamadım ama bir yüzmeye falan gidince bile insan utanıyor hocam

Aynı durum bendede var.1.90 boyudnayım 110 kiloyum.Çok göbek yok ama şu göğüs olayı beni çok üzüyo hiç yüzmeye filan gitmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

quote:

Orijinalden alıntı: Hobala Cobulup

Göğüs kası çalıştırma hareketleri yap 1-2 haftaya geçer ve göğüs kası belirginleşmeye başlar

nedir o hareketler?

En basitinden 2 dambıl ile yapabilirsin.
    Yere uzan ellerini sonuna kadar yanlara aç elinde tuttuğun dambılları hava kaldır ve göğüs hizanda birleştir. Havaya kaldırırken yarım daire çizmiş oluyorsun yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipilikız

Aramıza Hoşgeldin

Pipilikizlar Kulübü

Hahahahahashs

• benim arkadaş aynı konudan şikayetçiydi ameliyat oldu küçülttürdü :D
  • quote:

quote:

quote:

Göğüs kası çalıştırma hareketleri yap 1-2 haftaya geçer ve göğüs kası belirginleşmeye başlar

nedir o hareketler?

Yere uzan ellerini sonuna kadar yanlara aç elinde tuttuğun dambılları hava kaldır ve göğüs hizanda birleştir. Havaya kaldırırken yarım daire çizmiş oluyorsun yani

300 bi el 300 diğer el kaldırsa gene 2 haftada belirginleşmez. millet bir haftada kas yapıcağını sanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pipilikız

Aramıza Hoşgeldin

Pipilikizlar Kulübü

Shemale kaçın !!11!!1
  • quote:

quote:

quote:

nedir o hareketler?

Bence bunun yerine ellerini yüz hizasinda degil de biraz daha aşağıya yani omuz hizasinin asagisina getirip bir de acabildigin kadar açıp sinav çek daha işe yarar böyle yaptığında gogus kaslarının gerçekten çalıştığını hissediyorsun sakatlama ama bileklerini falan

• doktora gitme tecavüz eder te allahım ya
  • Git tükenene kadar şınav çek 2 günde bir üstüne bir diyet tamamdır.

• quote:

Beyler birçok erkeğin sıkıntısı vardır böyle kilodan dolayı göğüslerim vardı şimdi kilom azaldı biraz ama göğüslerim aynı doktora gitsem nasıl söyleyecem bilmiyorum yokmu çaresi olan :(

Yalarun.

Edit şınav falan demişler.Şimdi durum şöyle gögüs çalışınca göğüs yağların erir diye birşey yok.

Koş bisiklet sür dahada kilo ver.Baktın geçmedi kas yapmak zorundasın yoksa o memeler hep sarkık kalıcak.

Sağlam kaslı bir vücutla memelerini doldurursun sexy olursun.Memeli erkekleri seven kızlar var ama pek tavsiye etmem giydiğin hiçbirşey yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevecen69 -- 23 Temmuz 2014; 13:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerbow

quote:

quote:

quote:

nedir o hareketler?

Bence bunun yerine ellerini yüz hizasinda degil de biraz daha aşağıya yani omuz hizasinin asagisina getirip bir de acabildigin kadar açıp sinav çek daha işe yarar böyle yaptığında gogus kaslarının gerçekten çalıştığını hissediyorsun sakatlama ama bileklerini falan

bı vıdeo falan yok mu gorseydık su haraketı

• Memeni göster inanıcam
  • sana 4x15 bench press ve 4x15 crossover hareketi yazıyorum , bu hareketten önce ve sonra en az 20dk kardio yap hızlı yürüme yada bisiklet. 1 haftada sıklaşırsın tabi kas kütlen ne kadar bilemiyorum, 2-3 ay devam edersen kötü göğüsler gider güzel(erkeksi) göğüslerin olur.
  • quote:

Beyler birçok erkeğin sıkıntısı vardır böyle kilodan dolayı göğüslerim vardı şimdi kilom azaldı biraz ama göğüslerim aynı doktora gitsem nasıl söyleyecem bilmiyorum yokmu çaresi olan :(

göğüslerim büyük diyeceksin işte nasıl nasıl söyleyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

quote:

quote:

nedir o hareketler?

300 bi el 300 diğer el kaldırsa gene 2 haftada belirginleşmez. millet bir haftada kas yapıcağını sanıyor

Bunu yazmaya gelmiştim.2 haftada göğüs kası yapılsaydı ohohoho

• SS bekleniyor
  • Doktora git memografi çektir yağ mı doku mu ona baksınlar dokuysa çare yok ameliyat

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.