Şimdi Ara

Gold Farm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gem işi ve mystic beni bitirdi şuan için en iyi gold farm yolu nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Bu gem işi ve mystic beni bitirdi şuan için en iyi gold farm yolu nedir ?

Bounty ve rift.

Ayrıca Goldskin ve Gladiator Gauntlets de düşürebilirsen daha fazla gold biriktirmene yardımcı olacaktır.
  • bence gemlere artık para harcamayın kesinlikle.. 2.0.5 ile ucuzlayacağı yazıldı..
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    50 m yalan oldu gerçekten ona buna harcarken
    tekrar 50 m bırıktırmeye kalksam gunlerımı alır pffffff
  • Dusuk lvl bir arkadasinizi t6 da clear hell rift yaparak kasarsaniz 2-4 m arasi para geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sıkıştığım zaman zorda olsa clear hell rift yapıyorum T6'da 420k para geliyor 10 kere yapmaya çalışıyorum oda 4m felan oluyor işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Çok sıkıştığım zaman zorda olsa clear hell rift yapıyorum T6'da 420k para geliyor 10 kere yapmaya çalışıyorum oda 4m felan oluyor işte..

Tam açarmısınız nasıl oluyor bu iş ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Max level karakteriniz ile Torment 6'da Bounty açıyorsunuz, sonrasında ACT 4'te "clear the hell rift" görevine giriyorsunuz.

Burada sizden level 2'yi temizlemeniz isteniyor, girer girmez level 2'ye geçip bütün yaratıkları temizliyorsunuz. 68m XP + bolca gold geliyor.

Görev her zaman gelmiyor, bu nedenle bir kaç arkadaşınız ile gir çık yaparak o görevi yakalamaya ve beraber bitirmeye kasabilirsiniz bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hedgehog!

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Bu gem işi ve mystic beni bitirdi şuan için en iyi gold farm yolu nedir ?

Bounty ve rift.

Ayrıca Goldskin ve Gladiator Gauntlets de düşürebilirsen daha fazla gold biriktirmene yardımcı olacaktır.

Gladiator Gauntlets dustu bana ama kırdım ne özelliği var bunun ?
  • şuan oyuna girebilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

şuan oyuna girebilen varmı acaba?

Oyuna giriliyor da çok fazla battle.netten koptunuz hatası almaya başladım ben. Sizde de öyle mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

quote:

Oyuna giriliyor da çok fazla battle.netten koptunuz hatası almaya başladım ben. Sizde de öyle mi bilmiyorum.

Allah allah ben giremiyorum. Hata veriyor oyunu kurarken code 316610 yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

quote:

Allah allah ben giremiyorum. Hata veriyor oyunu kurarken code 316610 yazıyor

Clanda da online olan kişiler var. Ya Battle.netten hata koduyla bir arama yapın ya da bir res atın bilgisayara belki bi bağlantı sorunu vardır. Gerçi foruma bağlanıyorsunuz ama denemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Çok sıkıştığım zaman zorda olsa clear hell rift yapıyorum T6'da 420k para geliyor 10 kere yapmaya çalışıyorum oda 4m felan oluyor işte..

Tam açarmısınız nasıl oluyor bu iş ? :D

Ben geç kaldım sanırım saolsun Redall cevaplamış nasıl olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redall

Max level karakteriniz ile Torment 6'da Bounty açıyorsunuz, sonrasında ACT 4'te "clear the hell rift" görevine giriyorsunuz.

Burada sizden level 2'yi temizlemeniz isteniyor, girer girmez level 2'ye geçip bütün yaratıkları temizliyorsunuz. 68m XP + bolca gold geliyor.

Görev her zaman gelmiyor, bu nedenle bir kaç arkadaşınız ile gir çık yaparak o görevi yakalamaya ve beraber bitirmeye kasabilirsiniz bilginize.

Cevap icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.