Arkadaşlar 5-6 tane hesaba shadowlands + gametime almayı düşünüyorum, aklımda 2 tip multibox planı var; -2 party x 4 player slot farmı -bfa da sanırsam node lar 10 karaktere kadar lootlanıyordu o yüzden herbalism+mining farmı Shadowlands i yatırım olarak görüyorum ama ilk aydan itibaren elimden her ay +500 lira çıkacak gametime için, sizce günde 3-4 saat gatheringle bu miktarı amorti edebilir miyim? Sadece gifting üzerinden çalışsam ban yer miyim? Düşüncelerinizi merak ediyorum |
gold farming
-
-
5 hesap diyelim, gathering yapacaksın expansion başında, en kötüyü düşünelim saatte 20k gold diyelim(eminim çok çok fazlasını kasabilirsin ilk 1 ay), 5 hesap ile yapsan saatte 100k gold, günde 3 saat 300k gold, 30 gün yapsan 9m gold, 9m gold , 200k 1 token dersek, 45 tane token, shadowlands 40 euro 1 ay süre 13 euro kabaca 4 token diyelim buraya da, 5 hesap için 20 token harcamış oldun, 25 token kar ettin ama zamanını harcadın, 1 token i yine en kötü ihtimal ile 80 TL den satsan, 25 x 80 =2000 TL eder, günde 3 saat dedik 1 ayda 90 saat, 90 saat çalışma ile 2000 TL en kötü
edit: gift atarak ban yiyemezsin, ban yeme ihtimalin olsa blizzard oraya gift seçeneğini koymaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre510 -- 17 Ekim 2020; 13:44:4 > -
hocam öncelikle yorumun için teşekkür ederim, ben haziran ayında gold kasmaya başladım yazın gold 2.5 dolardan fazlaydı günde 25 dolar civarlarında kasılabiliyordu 6-7 saatlik emekle fakat şuan gold fiyatları 1.4 civarında. Bunun birinci sebebi shadowlands ayrıca benden gold alan insanların yarısından çoğu reseller ve sitelerdi, adamlar şöyle yapıyor mesela sitede en ucuz gold 1.7 dolar adam 1.4 den 40k gold koyuyor fakat teslimat süresini 6 saate kadar yapıyor kimse adamdan almıyor fakat yeni satanlar salak gibi bu adamın fiyatının altından gold satmaya başlıyor. Bu kırpılmış fiyattan ise reseller/siteler gold toplayıp kendi sitelerinde 3 eur a satıyor. Yazın fiyata bu kadar müdahele edilmezdi ama şuan günde 6-7 saatlik emeğe karşı kazandığın kemiksiz kazanç 100-110 lira.
Classicte genelde boosting yapıyorum, bu yüzden sabah boş zamanım çok olmasına rağmen boost yapacak adam bulamıyorum zamanım boşa gidiyor. Gatheringde ise ot her saat yerden bittiği için çalışma saatini kendin belirleyebiliyorsun. Ban konusunda ise ciddi miktarda gold sattım classicte ve hiç ban yemedim. Yersem bile belli sitelerde mage 60 level account 700 lira civarına gidiyor sistemimi hemen yeniden kurabilirim ama retailde ban yersem her hesaba 300 lira gömdüğümden zararım büyük olacak hiç emin olamadım :( Bende kendi bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim tekrardan teşekkürler
-
Silinebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 2 Şubat 2021; 2:48:38 > -
Classic'te gold farm baya zorlaştı. Pandamide yeni oyuncuya kapatılan realm şuan akşamları anca medium doluluğa ulaşıyor. Doluluk gün geçtikçe azalıyor. Yakında naxx gelecek, 3 4 kere naxx tamamlandıktan sonra çoğu oyuncu shadowlands e dönecek. TBC ile classsic eski canlılığına kavuşur ama onada en az 5-6 ay var. Retail shadowlands gelince baya canlanır. Oranın potansiyeli daha yüksek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X