Şimdi Ara

GOLF 7 ALMAYA GİTTİM PASSAT ALIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kasa golf 'u uzun zaman bekledikten sonra görüp test etme imkanım oldu.Bir kere araçlar çok boş comfortline versiyonunda hız sabitleyici bile yok.İstediğim araç dizel otomatik.golf 7 Higline DSG ise 71000 tl civarında .İstediğim özelliklere passat comfortline sahip(hız sabitleyici yağmur sensörü dokunmatik radyo-mp3 çalar hava kalite sensörü arka bagajda soket vs..) beni tek düşündüren olay 2014 sonunda passat ın yeni kasa çıkaracak olması.Yıl sonu kampanyası+bayi indirimi ile şeker beyazı passat 1.6 dsg comfortline 78.000 civarına mal olacak.2 sene sonra yeni kasa çıkması halinde zararım çok olurmu?

• GOLF 7 TDI DSG'nın fiyatı o kadar pahalı ki ve ayrıca boş, cılız donanım giden ya Passat ya da CC alıyor doğal olarak , bence de doğru karar, yeni kasa mevzu'sundan pek bir fikrim yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 11 Aralık 2012; 21:17:51 >
  • iki sene çok uzun zaman, yeni kasa için takipte olur çıkmasına yakın satarsınız, şuan genel olarak sıfır araç fiyatlarına bakarsak çok iyi fiyat, golf 71 passat 78 bu piyasa ne hale gelmiş bu arada çok duymaya başladım golf almaya gittim tiguan aldım, polo alıcaktım jetta aldım falan bu vw reklamı gerçek oluyor demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

iki sene çok uzun zaman, yeni kasa için takipte olur çıkmasına yakın satarsınız, şuan genel olarak sıfır araç fiyatlarına bakarsak çok iyi fiyat, golf 71 passat 78 bu piyasa ne hale gelmiş bu arada çok duymaya başladım golf almaya gittim tiguan aldım, polo alıcaktım jetta aldım falan bu vw reklamı gerçek oluyor demekki
    geçen de biri aynı konuyu açıp cc aldım mı demişti,ben mi dejavu oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

iki sene çok uzun zaman, yeni kasa için takipte olur çıkmasına yakın satarsınız, şuan genel olarak sıfır araç fiyatlarına bakarsak çok iyi fiyat, golf 71 passat 78 bu piyasa ne hale gelmiş bu arada çok duymaya başladım golf almaya gittim tiguan aldım, polo alıcaktım jetta aldım falan bu vw reklamı gerçek oluyor demekki

1999'da babama golf almaya gidip passat almıştık, hala kullanır. anneme de 2005 yılında golf almaya gittik, polo aldık şimdilerde ben de polo düşünüyorum bakalım vw'ye gidersem hangi arabayla döneceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 11 Aralık 2012; 21:23:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

aynen :) 3-4 gün önce idi
    bence vw gitmeden en ucuzunu planlayıp gitmek gerekiyor :)

bu arada golf ile passat arasından stil tarz ve kullanma ihtiyacına kadar farklar var bence ıyı dusunun hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 11 Aralık 2012; 21:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

aynen :) 3-4 gün önce idi
    bence vw gitmeden en ucuzunu planlayıp gitmek gerekiyor :)

bu arada golf ile passat arasından stil tarz ve kullanma ihtiyacına kadar farklar var bence ıyı dusunun hayırlısı olsun.

Alıntıları Göster
    Üstat seninle bir özelden konuşalım bu araç kararınız hakkında. Ha bu arada golf bakmaya gittim cc alıyorum galiba diyen bendim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Üstat seninle bir özelden konuşalım bu araç kararınız hakkında. Ha bu arada golf bakmaya gittim cc alıyorum galiba diyen bendim arkadaşlar

Alıntıları Göster
    iyi yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

Alıntıları Göster
    yazık ya bir golf e 70 bin tl...
    devlete mi kızsak millete mi kızsak bilemedim...
  • Golfün fiyatı abartı olunca passat sanki makul gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar43

Yeni kasa golf 'u uzun zaman bekledikten sonra görüp test etme imkanım oldu.Bir kere araçlar çok boş comfortline versiyonunda hız sabitleyici bile yok.İstediğim araç dizel otomatik.golf 7 Higline DSG ise 71000 tl civarında .İstediğim özelliklere passat comfortline sahip(hız sabitleyici yağmur sensörü dokunmatik radyo-mp3 çalar hava kalite sensörü arka bagajda soket vs..) beni tek düşündüren olay 2014 sonunda passat ın yeni kasa çıkaracak olması.Yıl sonu kampanyası+bayi indirimi ile şeker beyazı passat 1.6 dsg comfortline 78.000 civarına mal olacak.2 sene sonra yeni kasa çıkması halinde zararım çok olurmu?

dsg nin sorunları giderilmiş mi sen 2 sene sonraki zararı değil önce bunu düşün.

ayrıca yeni kasa passat ın 2014 sonu değil başı değişeceği tahmin ediliyor.

sebebi de aracın şase testleri başladı .3 ay sonra da kış testi için yollara çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Yeni kasa golf 'u uzun zaman bekledikten sonra görüp test etme imkanım oldu.Bir kere araçlar çok boş comfortline versiyonunda hız sabitleyici bile yok.İstediğim araç dizel otomatik.golf 7 Higline DSG ise 71000 tl civarında .İstediğim özelliklere passat comfortline sahip(hız sabitleyici yağmur sensörü dokunmatik radyo-mp3 çalar hava kalite sensörü arka bagajda soket vs..) beni tek düşündüren olay 2014 sonunda passat ın yeni kasa çıkaracak olması.Yıl sonu kampanyası+bayi indirimi ile şeker beyazı passat 1.6 dsg comfortline 78.000 civarına mal olacak.2 sene sonra yeni kasa çıkması halinde zararım çok olurmu?

Zarar düşünerek araba alan bir tipsen zaten passat sana biçilmiş kaftan(reşat altını muamelesi görüyor).
    Fakat manuelini almanı öneririm.DSG sorun çıkarabiliyor.
    Ayriyeten 105 hp çok zayıf kalır eğer dizel alacaksan o kasaya.
    78bin tl çok yüksek bir rakam 105ps passat için,bunun yerine avensis+lpg önerebilirim.
    15 küsür bin liran cebinde kalır.

LPG li araç kullanmaya tövbe ettim motora zararı olan bana göre tehlikeli ve alışveriş merkezlerinde zenci muamemesi görtürten bir teknoloji.
    passat ı tercih etme sebebim 2.elde para etmesi değil elbet benim sormak istediğim yeni kasa beklemeye değer mi?
    birde tipsen gibi ifadeler kullanmazsan sevinirim en azından saygı çerçevesinde konuşuruz

• quote:

LPG li araç kullanmaya tövbe ettim motora zararı olan bana göre tehlikeli

lpg li araçlar tehlikeli değildir.
    Eğer ki uygun zamanda bakımını yaptırır,yetkili servislerinde taktırırsanız motora zararı da yoktur.
    Hele ki toyota gibi motorları lpg ye tam uyumlu markaların.
    AVM'ye girmek için 15 bin lira bayılacaksanız ona bir şey diyemem tabi.
    passatın yeni kasası çıkınca eskisi çok değer kaybetmez onu da ekleyeyim.
  • quote:

quote:

Eğer ki uygun zamanda bakımını yaptırır,yetkili servislerinde taktırırsanız motora zararı da yoktur.

suzukı grand vitara 2009 model aracıma zavolli marka lpg taktırdım 20.000 km de bir lpg servisine girdim.tam 1 sene titremesini çözmek için gitmediğim yer kalmadı(polaris dahil) tam o sorun çözüldü derken sübaplar hasarlandı tamir ettirdim 10.000 km sonra arıza tekrarladı bana servisin söylediği lpg yüksek ısısından dolayı motorlara zarar verdiğiydi.
    ama anladığım kadarıyla DSG başa bela şanzımanmış.Eh ben sorun çözüldü diye biliyordum forumda canı yananlar öyle demiyor.

• quote:

quote:

quote:

suzukı grand vitara 2009 model aracıma zavolli marka lpg taktırdım 20.000 km de bir lpg servisine girdim.tam 1 sene titremesini çözmek için gitmediğim yer kalmadı(polaris dahil) tam o sorun çözüldü derken sübaplar hasarlandı tamir ettirdim 10.000 km sonra arıza tekrarladı bana servisin söylediği lpg yüksek ısısından dolayı motorlara zarar verdiğiydi.
    ama anladığım kadarıyla DSG başa bela şanzımanmış.Eh ben sorun çözüldü diye biliyordum forumda canı yananlar öyle demiyor.

Alıntıları Göster
    Vw, Vw olanı Türkiye pazarında bu kadar itibar görmedi.

70.000 Golf.

Ben olsam bu kadar para verince Passat tercih ederdim.

Kasasının değişecek olması çok da önemli değil.

Sonuçta yeni kasa da alınsa 1-2 yıl sonra makyaj, 3-4-5 yıl sonra al sana yeni kasa...

• quote:

dikkatini çekerim,lpg'ye TAM UYUMDAN bahsediyorum ben.
    Avensiste bunu sunuyor.
    Yani dizel muhabbetine 15 bin hala sokakta senin.
    DSG'ye bulaşmanı hiç önermem.
  • quote:

quote:

Avensiste bunu sunuyor.

Sıfır arabaya LPG mi taksın adam?
  • quote:

quote:

Avensiste bunu sunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monodoks

yazık ya bir golf e 70 bin tl...
    devlete mi kızsak millete mi kızsak bilemedim...

millet kızmak lazım sanırsam üstad.
    sorunuzun cevabınada gelince ben olsam ikisinden biriyse passat alırım. bi üst segmentte araca binmiş olursunuz bence. vw kasa değiştirse de ikinci el değerini koruyan bi firma neden böyle bilmiyorum ama öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Avensiste bunu sunuyor.

Sıfır arabaya LPG mi taksın adam?

İlk 1000kmde prins takarsa ipragaz motor garantisi veriyor. Yani sıfır araca takmak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.