Şimdi Ara

Golf comfortline,trendline,basicline farkı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar comfortline,trendline arasındaki farklar nelerdir acaba.Golf almayı düşünüyorumda.
    Saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Golf Comfortline, Trendline ve Basicline Arasındaki Farklar

Volkswagen Golf'ün Comfortline, Trendline ve Basicline donanım seviyeleri, farklı özellik ve konfor seviyeleri sunar. İşte bu donanım seviyeleri arasındaki temel farklar:

Basicline: * Golf'ün temel donanım seviyesidir. * Temel özellikler ve sınırlı konfor ekipmanları içerir. * Manuel klima, kumaş döşeme ve çelik jantlar gibi temel olanakları sunar.

Trendline: * Basicline'dan daha fazla özellik sunar. * Otomatik klima kontrolü, elektrikli camlar ve çok fonksiyonlu direksiyon gibi konfor unsurları içerir. * Polo Basicline ile Trendline arasındaki fark, Trendline'ın daha fazla konfor ve özellik sunmasıdır.

Comfortline: * Golf'ün en yüksek donanım seviyesidir. * En geniş özellik yelpazesini ve en yüksek konfor seviyesini sunar. * Deri döşeme, ısıtmalı koltuklar, navigasyon sistemi ve geri görüş kamerası gibi lüks olanaklar içerir.

Golf 4 Trendline ve Comfortline Arasındaki Fark: * Golf 4 Trendline ve Comfortline arasındaki fark, Comfortline'ın daha fazla konfor ve özellik sunmasıdır. * Comfortline, çoklu bölgeli otomatik klima kontrolü, yağmur sensörü ve otomatik farlar gibi ek özellikler içerir. * Polo Basicline ile Comfortline arasındaki fark, Comfortline'ın daha fazla konfor ve özellik sunmasıdır.

Donanım seviyesi seçiminiz, bütçeniz, sürüş tercihleriniz ve istediğiniz konfor seviyesi gibi faktörlere bağlıdır. Golf Comfortline, Trendline ve Basicline, her ihtiyaca ve bütçeye uygun seçenekler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kardeş. Sıralama olarak confortline-Basicline-Trentline. Bildiğim kadarıyla lastik genişlikleri Trentline 185, Basicline 205 Confortline 205-210.(Biraz tahmini) Yol Bilgisayarı Basicde ve Cont. da var. Trentde yok. Cruise Kont. Sadece Contf.da var. Sis farı sadece Cont.da var. Ama hepsinin 4 camı otomatik ve sürücü tarafından kontrol edilebiliyo. Ayrıca Baiscline nın Alarm sistem içten kameralı. Trend. de bu yok.Conf.da var mı bilmiyorum.
    Almayı düşünürsen Basicline tavsiye ederim. Ben kullanıyorum.
    Aklıma gelenler bunlar başka sorun olursa msj atabilirsin
  • bilgine ihtiyacom var 2000 comfort golf var orta aynanın altında küçük bir göz var kamera gözü gibi yeni fark ettim ne işe yarıyor
  • o modelde otomatik kararan dikiz aynası var benim bildiğim kadarıyla.
    Ve o kamera gözü gibi olan şey de ışık sensörü olsa gerek
  • ------bilgine ihtiyacom var 2000 comfort golf var orta aynanın altında küçük bir göz var kamera gözü gibi yeni fark ettim ne işe yarıyor----

Basicline larda böyle bir şey yok. 3 yıldır kulllanan bi arkadaşda böyle bi şeyin varlığının farkına yeni varmış. Bahsetmişti. Ama unuttum ne işe yaradığını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: otobilge

bilgine ihtiyacom var 2000 comfort golf var orta aynanın altında küçük bir göz var kamera gözü gibi yeni fark ettim ne işe yarıyor

kesinlikle kendiliğinden kararaan iç dikiz aynasının sensörü . araçta varsa kesinlikle kullanılmalı. gece sürüşü çok rahatlatıyor.
  • Gençler peki bu primeline ve pasific sıralamanın neresinde? onlardan bahsedilmemiş hiç, bende pek bilmiyorum ama belki farklı kategorilerdendir, sorayım dedim...

vede golf4 nedir, ben ilk defa duyuyorum, golf 6 çıkacak diyorlar golf5 te bu son kasa golflermi oluyor, FSI lar yani???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    insignia cosmo-sport farkı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.