Arkadaşlar arabam 4200 km de. Yaklaşık 1 ay önce arabamı direksiyonu sola dönük olduğu için servise bıraktım. Rot ayarı mı gerekli yoksa direksiyona mil atlatmak suretiyle mi düzeleceğine bakılacağını söyleyerek teslim aldılar. Teslim ederken de rot ayarıyla ilgisi olmadığını, direksiyonu yuvasından çıkarıp döndürmek süretiyle düzeltildiğini söylediler. Bu şikayetle arabayı bıraktığım için, teslim aldıktan sonra da gözüm sürekli direksiyonda arabayı kullanır oldum. Şikayetim kısmen giderilmiş olsada, hala sola hafif bir dönüklük sözkonusu. Ama araba sağa yada sola çekmiyor. Rot ayarı mı gerekir? Bu arada bir mil daha döndürürlerse bu sefer sağa dönük olabileceğini söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Boşverip, arabayı bir daha kurcalatmayıp, böyle kullanmalımıyım? Yoksa bu kadar para verdiğim arabanın kusursuz olmasını istemekte haklımıyım?
son cümlenizin cevabını vereyim;bu kadar para verdiğiniz aracın kusursuz olmasını istemekte kesinlikle haklısınız.anlattıklarınıza göre de bir arıza olduğu ortada.bir iki servise daha sorun bence.
eskihisar servisine gitmede benim araba aynı hatadan dolayı 3 kez servise gitti başka servislere git
Çözüm bulundumu peki? Direksiyonu mu söküp takarak çözdüler, rot ayarına girdimi? Hangi servisi önerirsiniz, ben Doğuşa götürmüştüm.
Direksiyon m
quote:
Orjinalden alıntı: burak7777
eskihisar servisine gitmede benim araba aynı hatadan dolayı 3 kez servise gitti başka servislere git
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme