Şimdi Ara

Golf Fsi Manuel Aliyorum Yorumlariniz Onemli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tavsiye edilen bir motor degil.Kullanmis arkadaslarin yorumunu dikkate almaniz sizin yarariniza olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

quote:

Orijinalden alıntı: Harun

quote:

Hocam sana dedigim gibi burda sorarsan araci kotulerler. Fsi motor gitmiyor cok yakiyor sesi cok yuksek. Yokusda hangi araba cok yakmiyo yahu siz nasi araba suruyosunuz anlamiyorum eski aracim megane 1,5 dci bile yokusda basinca anlik 15 16 lt leri goruyordu bu cok normal bisey. Bana daha az yakan 1,6 16 valf arac gosterin ben bu isi bilmiyorum dicem.bazi arkadaslar honda onermis amcamin oglu sifir aldigi honda civic sirf cok yakiyor diye aracini satti 1 sene kullanmadan.sirf lpg uyumu var diye 1,6 duz motoru yere goge sigdiramayanlar var ne is anlamadim

benim babamda bu subat ayında sıfır civic aldı. alındıgından beri bir kere ist- çanakkale yaptı ve ortalama yakıt tüketimi 7.1 litre.

Hocam uzun yolda 7,1 yakmis daha ne yakicak sehiricinde 10 11 den asagi dusmez

alındığından beri yani 5000 km ortalaması 7.1 litre. 5000 km nin sadece 350 km si uzun yol diğeri ist anadolu yakası şehir içi.

Hocam farkettiyseniz butcem 25-30 siz sifir civicten bahsediyorsunuz :) farkli motorlar, farki teknoloji, gelistirmeler mevcut bu araclarin arasinda dunya kadar

• gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    Düz yolda 6 litreyi 1.6 klasik atmosferikler de tutturuyor.

• Normal benzinli motordan tek farkı dizel gibi ses çıkarması. İmkan varsa TSI yoksa 8v motorlara bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1193

Normal benzinli motordan tek farkı dizel gibi ses çıkarması. İmkan varsa TSI yoksa 8v motorlara bakın.

Nasi dizel gibi ses cikariyor anlamadimvalla icinde calismiyo diye kontak cevirmisligim bile oldu okadar sesiz yani.siz fsi golfe bindiginize eminmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landscapee -- 27 Haziran 2014; 13:54:47 >
  • Benim kullandığım araba 2006 Passat 1.6 FSI Otomatikti. Şehir içi ortalamam 12 lt/ 100 km altına düşmedi. Yokuşta çekmez, bağıra bağıra gider. Uzun yolda da özellikle rampalarda 2. vitese kadar düşer.

Bu benim kullandığım arabaydı. Benden daha iyi araba kullananlar, daha az yaktıranlar, daha hızlı gidenler şüphesiz vardır. Ben kötü bir şoförüm. Ben kendi tecrübelerimi yazdım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1193

Normal benzinli motordan tek farkı dizel gibi ses çıkarması. İmkan varsa TSI yoksa 8v motorlara bakın.

Nasi dizel gibi ses cikariyor anlamadimvalla icinde calismiyo diye kontak cevirmisligim bile oldu okadar sesiz yani.siz fsi golfe bindiginize eminmisiniz ?

Ben jettaya binmiştim. Evet rölantide ses kabine pek sızmıyor ama gerçekten gürültülü çalışıyordu. Ayrıca 4000 üstü devirlerde de sesi pek güzel değildi. Dizellere benziyordu. Bilmiyorum belki benim kullandığım araba sorunluydu ama dışarda ne zaman takır takır çalışan jetta golf görsem yarısı tdi yarısı fsi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Tavsiye edilen bir motor degil.Kullanmis arkadaslarin yorumunu dikkate almaniz sizin yarariniza olur

Kullanip onerende var onermeyende kafam cok karisti. Peki bu fiyata baska ne arac alinir ki? Punto mu alsam acaba dizel ama dunyalar kadar fark var

• ooohooo iş 4000 devire kaldıysa benim astra twinport da 3900 da sübap açıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

ooohooo iş 4000 devire kaldıysa benim astra twinport da 3900 da sübap açıyor

Hocam asiri performans istemiyorum. Benim icin golf konforunda bir arac olmasi ve asiri yakmamasi yeterli yani 7-8 lt yaksa cok yeterli.

• La Fontaine Masalları ve Hikayeleri....

FSI konularını görünce zevkten dört köşe oluyorum. (Gitmez-Gelmez-Çıkmaz-İnemez-Yakar-Bağırır-Böğürür-tü-.aka) Bu yakıştırmaların tek nedeni tüpe duyarsız olmasından, lpg takılınca %40 verim alınsa daha iyisi olmazdı.

Vurun daha ölmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitarist1186

quote:

Hocam asiri performans istemiyorum. Benim icin golf konforunda bir arac olmasi ve asiri yakmamasi yeterli yani 7-8 lt yaksa cok yeterli.

araç ile ilgili bilgim yok hiç kullanmadımda ama ş.içinde o aracın 9-10 litreden aşağıya düşüceğini hiç sanmıyorum. fsi motorlarla ilgili pek iç açıcı yorumlar okumadım ama illada golf diyorsanız hitler motor alıp lpg uygulatın derim, yakıt sorun olucaksa tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

La Fontaine Masalları ve Hikayeleri....

FSI konularını görünce zevkten dört köşe oluyorum. (Gitmez-Gelmez-Çıkmaz-İnemez-Yakar-Bağırır-Böğürür-tü-.aka) Bu yakıştırmaların tek nedeni tüpe duyarsız olmasından, lpg takılınca %40 verim alınsa daha iyisi olmazdı.

Vurun daha ölmedi.

Al bendende okadar

• @Aybars Mert
    Hocam kullanici yorumlarina ihtiyacim var. Sagdan soldan duyma bilgilere degil. Asli astarini biliyosan yardimci olabilirmisin yakit tuketimi ve arac hakkinda

• quote:

quote:

quote:

araç ile ilgili bilgim yok hiç kullanmadımda ama ş.içinde o aracın 9-10 litreden aşağıya düşüceğini hiç sanmıyorum. fsi motorlarla ilgili pek iç açıcı yorumlar okumadım ama illada golf diyorsanız hitler motor alıp lpg uygulatın derim, yakıt sorun olucaksa tabi.

Hitler motor + lpg 12-13 lt yakiyor diyorlar nerdeyse 40 kurus benzini dahil edersek. Bu kadarcik fark icin ugrasmak istemiyorum lpg ile.

• quote:

quote:

Tavsiye edilen bir motor degil.Kullanmis arkadaslarin yorumunu dikkate almaniz sizin yarariniza olur

Kullanip onerende var onermeyende kafam cok karisti. Peki bu fiyata baska ne arac alinir ki? Punto mu alsam acaba dizel ama dunyalar kadar fark var

Bütçeniz ne kadardı?
  • quote:

quote:

quote:

Bütçeniz ne kadardı?

25-30 arasi hocam. Hatta tum param 30, 1000 tl masraflar kislik lastik falan diye hesap ediyorum 28-29 civari bakiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bütçeniz ne kadardı?

25-30 arasi hocam. Hatta tum param 30, 1000 tl masraflar kislik lastik falan diye hesap ediyorum 28-29 civari bakiyorum

Biraz modeli düşük olur ama bmw düşünür müsün?İtin çakalın elinde rezil edilmemiş bir e46 bulabiliriz?Bakım masrafları sizi korkutmasın normal arabaya 100 tl ise bmw 150tl alır bakıma.(Fiyatlar temsilidir)

• gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    FSI 102 İLE V-TEC 115 ARASINDA HİSSEDİLİR FARK OLUYOR.iki Aracıda KULLANDIM Honda cıvıcler fiyatlar şişik olmasa V-tec tercih edin fsı göre daha istekli devir çeviren ve daha hafif kasada olduğundan daha işler çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

FSI 102 İLE V-TEC 115 ARASINDA HİSSEDİLİR FARK OLUYOR.iki Aracıda KULLANDIM Honda cıvıcler fiyatlar şişik olmasa V-tec tercih edin fsı göre daha istekli devir çeviren ve daha hafif kasada olduğundan daha işler çıkarıyor.

Fsi 115 hp dir ;) birde kiz arkadasima gosterdim civic ve golfu, dedi ki bu golf yeni mi cikti, hayir dedim, civici gosterdim, bu ne ya biz ilkokuldayken vardi cok kulustur sakin alma dedi :D saka bir yana, golf hep cizgisini modernligini koruyor gibi, fakat civic bana da biraz daha eski geliyor gorunus acisidan. Daha bir baba arabasi gibi sanki civic sedan kasadan oturu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist1186 -- 27 Haziran 2014; 17:19:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.