Şimdi Ara

Golf Fsi Manuel Aliyorum Yorumlariniz Onemli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız yanlış yazmışım ben MPI 102 lik 2001 golf kullanmıştım FSI da yine V-tec 115 cıvıc kadar performans vermez diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

quote:

Orijinalden alıntı: gitarist1186

quote:

quote:

quote:

Tavsiye edilen bir motor degil.Kullanmis arkadaslarin yorumunu dikkate almaniz sizin yarariniza olur

Kullanip onerende var onermeyende kafam cok karisti. Peki bu fiyata baska ne arac alinir ki? Punto mu alsam acaba dizel ama dunyalar kadar fark var

Bütçeniz ne kadardı?

25-30 arasi hocam. Hatta tum param 30, 1000 tl masraflar kislik lastik falan diye hesap ediyorum 28-29 civari bakiyorum

Biraz modeli düşük olur ama bmw düşünür müsün?İtin çakalın elinde rezil edilmemiş bir e46 bulabiliriz?Bakım masrafları sizi korkutmasın normal arabaya 100 tl ise bmw 150tl alır bakıma.(Fiyatlar temsilidir)

Ahh cok isterimde, nerden bulacagiz temizini? Normal araclar da bile cakal ve dolandirici kayniyorken ortalik, temiz bmwlerden umidi coktan kestim ben bakmadim bile hic :) tanidiktan dosttan olsa keske.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    siz bilirsiniz bence FSI yerine OPEL Astra 115 ecotec daha mantıklı olur kasa da göreceli olarak daha güzel bence Ama cıvıc ile performans farkı hissedilir derece olur ama yinede siz bilirsiniz
  • jetta ve passatta cok verimsiz olabilir. ama golfte o hantallik olmaz. senede 5000-10000 km yaparim diyorsan alinir. her gun 30 km yol yapan arkadasim 5.5 ortalamayi tutturuyorum diyor.

ha. satarken biraz agir gider.

• bende benzer bütçeyle araç bakıorum golf ü de dusunmedım degıl hani, ama bı sure sonra yakıt derdinden arabadan
    soğumak ıstemıorum genel görüş fazla yaktığı bu yüzden su an gundemımde megane 2 ve citroen c4 110 luk dızel var

megane 2 130 bın km cıvarı cok zor bulunyor bı tane buldum hatasız en bos paketı meganenın 23 500 verdım vermıo

bnde c4 dızele yöneldım kasası cok lüks duruo benzınlısıne bakıorum aynı fıyatlar hemde 180 200 bın cvarı bende benzın lı alçağıma dızel 130 140 bınde aynı paraya alır dusuk yakır tuketımıyle unlu c4
    lede keyıfle gezerim düşüncesındeyım onumuzdekı günler ne gostercek bakalım önmelı olan temız kulanılmış araba bulmak..
  • Bence iyi performans veren bi motor deil rampalarda da deviri 4500-5000 olursa gidiyor yoksa arac bocalıyor o zaman ki modellerde renualt motoru bile 1.6 110hp 151 Megane lardaki motor daha seriydi yine cıvıclerdeki motorda v-tec 115
  • quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

bende benzer bütçeyle araç bakıorum golf ü de dusunmedım degıl hani, ama bı sure sonra yakıt derdinden arabadan
    soğumak ıstemıorum genel görüş fazla yaktığı bu yüzden su an gundemımde megane 2 ve citroen c4 110 luk dızel var

megane 2 130 bın km cıvarı cok zor bulunyor bı tane buldum hatasız en bos paketı meganenın 23 500 verdım vermıo

bnde c4 dızele yöneldım kasası cok lüks duruo benzınlısıne bakıorum aynı fıyatlar hemde 180 200 bın cvarı bende benzın lı alçağıma dızel 130 140 bınde aynı paraya alır dusuk yakır tuketımıyle unlu c4
    lede keyıfle gezerim düşüncesındeyım onumuzdekı günler ne gostercek bakalım önmelı olan temız kulanılmış araba bulmak..

Hocam km dusurme cok yaygin bu fiyattaki dizellerde. 40 bin civari param olsa bakardimda aractan cok iyi anlayan bi dostum bu fiyata dizel alma, hem dusurulmus olabilir hem basina acicagi masraflar seni sogutabilir dedi. O yuzden benzinli bakiyorum. Yilda 15 bin km yaparim. Yaz tatiline gidecek olursam babamda dizel corolla var onu alirim diye dusunuyorum.

Astra oneren dostum, tesekkur ederim onlarada bakacagim. Bir ev arkadasimda astra h dizel var digerinde golf 5 hitler benzinli. Golf 5 daha cazip geliyor fakat temiz astra olursa neden olmasin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist1186 -- 27 Haziran 2014; 17:30:25 >

• quote:

quote:

bende benzer bütçeyle araç bakıorum golf ü de dusunmedım degıl hani, ama bı sure sonra yakıt derdinden arabadan

Hocam km dusurme cok yaygin bu fiyattaki dizellerde. 40 bin civari param olsa bakardimda aractan cok iyi anlayan bi dostum bu fiyata dizel alma, hem dusurulmus olabilir hem basina acicagi masraflar seni sogutabilir dedi. O yuzden benzinli bakiyorum. Yilda 15 bin km yaparim. Yaz tatiline gidecek olursam babamda dizel corolla var onu alirim diye dusunuyorum.

Astra oneren dostum, tesekkur ederim onlarada bakacagim. Bir ev arkadasimda astra h dizel var digerinde golf 5 hitler benzinli. Golf 5 daha cazip geliyor fakat temiz astra olursa neden olmasin :)

km düşürme benzınlı de de var herkes bişey der yani :) benım bahsettıgım mesela 2005 2006 140 150 binde dizel e tabıkı elımden geldıgı kadar
    yetkılı servıse falan gostercem

ıkıncı el ama gerçekten rezalet ıkıncı el şu an bı alabilsem kurtulcagım şu araç aramakdan

• quote:

quote:

quote:

km düşürme benzınlı de de var herkes bişey der yani :) benım bahsettıgım mesela 2005 2006 140 150 binde dizel e tabıkı elımden geldıgı kadar
    yetkılı servıse falan gostercem

ıkıncı el ama gerçekten rezalet ıkıncı el şu an bı alabilsem kurtulcagım şu araç aramakdan

Benzinli motorlarda km cok onemli degil demisti bir taksici arkadasim. Tabiki biz bakiyoruz yinede max 120-130 binde olmasina :) birde fsi motorlara tup takilamadigindan, cok fazla yuksek km yapan yok. Millet zaten az surerim diye fsi aliyor birazdan ordan guven veriyor:)

• gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    evet pskolejkmn bnde ole d usnyrum fsi lerde km düşürme pek yoktur :D :d belli olmaz tabı bızımki ön yargı ,
    dızel mı uzun ömürlü benzınlımı dersek bu konuda cok tartışmalar var boşver :)
  • quote:

evet pskolejkmn bnde ole d usnyrum fsi lerde km düşürme pek yoktur :D :d belli olmaz tabı bızımki ön yargı ,
    dızel mı uzun ömürlü benzınlımı dersek bu konuda cok tartışmalar var boşver :)

Teknik olarak calisma omurleri hakkinda cok sey soyleniyor fakat ulkemizdeki mazot kalitesini dusunursek cevap bariz olarak benzinlidir bence :) ayni sehirde ayni markada farkli iki istasyondan birisi enjektorleri tikarken digeri sorunsuz calisabiliyor daha ne diyelim :)

• erzi kullanıcısına yanıt
    V-TEC DAHA iyi rampa çıkar yazmamışım o fiyat aralığında V-tec fsı dan daha başarılı motor demişim daha az yakarda dememişm dikkat ederseniz FSI dan daha az yakar demişim ara hızlanmalarda düz yolda V-TEC FSI DAN daha iti performans veriyo
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiye edilen bir motor degil.Kullanmis arkadaslarin yorumunu dikkate almaniz sizin yarariniza olur

Kullanip onerende var onermeyende kafam cok karisti. Peki bu fiyata baska ne arac alinir ki? Punto mu alsam acaba dizel ama dunyalar kadar fark var

Bütçeniz ne kadardı?

25-30 arasi hocam. Hatta tum param 30, 1000 tl masraflar kislik lastik falan diye hesap ediyorum 28-29 civari bakiyorum

Biraz modeli düşük olur ama bmw düşünür müsün?İtin çakalın elinde rezil edilmemiş bir e46 bulabiliriz?Bakım masrafları sizi korkutmasın normal arabaya 100 tl ise bmw 150tl alır bakıma.(Fiyatlar temsilidir)

Ahh cok isterimde, nerden bulacagiz temizini? Normal araclar da bile cakal ve dolandirici kayniyorken ortalik, temiz bmwlerden umidi coktan kestim ben bakmadim bile hic :) tanidiktan dosttan olsa keske.

Tam doğru adrese geldin işte.İstersen fabrikadan nasıl çıktıysa en iyi en orjinal halinde başını ağrıtmayacak bir bmw bulabililiz.Ömürlük binersiniz

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Nasil olacak o? Nasil bulacagiz :) galericimisiniz?

• quote:

Hayır :) Ama ileri seviye bmwden anlarım.Profilimi incelerseniz sahip oladuğum araçları ve tecrubelerimi konularımı görebilirsiniz.
  • Arkadaş ben anlamıyorum bu millet ya gerçekten araba kullanmasını bilmiyor yada atıp tutuyor. 2000 model marea sw 1.6 16v 100bg aracım vardı hiç yokuşta tıkandığımı hatırlamıyorum herzamanda uçardı araç he yakmasına bişey diyemem ama ben yokuşta hiç 5-6 bin devir bandında görmedim aracı (uzun yol hariç) demem o ki motorlar farklı olsada bnim sw aracımı kaldırırsa (100 bg) senin hatchback aracını hayli hayi kaldırır.Gelelim motor ömrüne ben aracı sattığımda 190bin km deydi masrafı yoktu ömrü dizelden uzundur kesinlikle tartışmaya bile girilmez (şu an dizel kullanıyorum) kesinlikle daha uzun ömürlüdür ama bakımı yapılırsa.Demem o ki bilip bilmeden konuşmayın yok çekmezmiş yok 5-6 bin devirden inmezmiş bilip bilmeden konuşmayın. Arkadaş sana da gelince aracı test et yoksa burda bilende konuşur bilmeyen de kararrını sen ver.
    sürçü lisan eylediysem affola.
  • quote:

quote:

Hayır :) Ama ileri seviye bmwden anlarım.Profilimi incelerseniz sahip oladuğum araçları ve tecrubelerimi konularımı görebilirsiniz.

Siyah renk bir E39'unuz vardı galiba. İncelemesini görmüştüm.

• quote:

quote:

Hocam, otur bi konusalim :) pm atiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

Arkadaş ben anlamıyorum bu millet ya gerçekten araba kullanmasını bilmiyor yada atıp tutuyor. 2000 model marea sw 1.6 16v 100bg aracım vardı hiç yokuşta tıkandığımı hatırlamıyorum herzamanda uçardı araç he yakmasına bişey diyemem ama ben yokuşta hiç 5-6 bin devir bandında görmedim aracı (uzun yol hariç) demem o ki motorlar farklı olsada bnim sw aracımı kaldırırsa (100 bg) senin hatchback aracını hayli hayi kaldırır.Gelelim motor ömrüne ben aracı sattığımda 190bin km deydi masrafı yoktu ömrü dizelden uzundur kesinlikle tartışmaya bile girilmez (şu an dizel kullanıyorum) kesinlikle daha uzun ömürlüdür ama bakımı yapılırsa.Demem o ki bilip bilmeden konuşmayın yok çekmezmiş yok 5-6 bin devirden inmezmiş bilip bilmeden konuşmayın. Arkadaş sana da gelince aracı test et yoksa burda bilende konuşur bilmeyen de kararrını sen ver.
    sürçü lisan eylediysem affola.

Estagfurullah gayet guzel anlatmissiniz. Bizimde eski arac focus 1.6 100 hp idi, hic babamin sikayetci oldugunu duymamistim. Forumda sanirim dizel arac cogunlukta oldugundan, insanlar dizelden inip atmosferige binince rampada cekmiyormus gibi geliyor. Aslinda bendede olmustu ayni durum dizel corolladan inip 1.4 accente binince yadirgamamak lazim :) fakat ne yalan soyleyeyim atmosferik motorun homojen surusunu ozlemisim, turbo ne kadar guclude olsa acilana kadar gitmiyor acildiktan sonra patliyor bir garip :)

• quote:

quote:

quote:

Hocam, otur bi konusalim :) pm atiyorum

Tabiki buyrun bekliyorum.Herkesin güzel araçlara binmesini canı gönülden istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.