Şimdi Ara

Golf sunroof tıkırtısı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2003 model golf aldım.Araçta sunroof var.Biliyorsunuz ki sunroof tamiri pahalı bende tamirciye gitmeden kendimin yapabileceği yollar arıyorum.Şimdi iki sorun var.Sunroof yukarı açılıyor sorun yok ama tam olarak açtığımda döşemenin içine tam olarak girmiyor yaklaşık 10 cm dışarıda kalıyor.Yani 3 te 2 si giriyor.İkinci sorunum ise bozuk yollarda lakalarda filan tıkır tıkır sesler geliyor.Bu ses tam kapalı iken veya tam olarak açtığımda geliyor yukarı kaldırdığımda ses yok.Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim.

• İnt izle yabancılar sokup takıyor sorunu soyluyorlar fitillerde yada kayısta sorun vardır yada sensorlerde acıp bakman gerek iyice yaglıcan aralara yaprakta girrbilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

İnt izle yabancılar sokup takıyor sorunu soyluyorlar fitillerde yada kayısta sorun vardır yada sensorlerde acıp bakman gerek iyice yaglıcan aralara yaprakta girrbilir

Güzelce yağladım temizledim olmadı bir yandanda korkuyorum oynamaya elimde kalırsa çok masraf çıkarcak :D
  • İzmirde güzel bir sunroof tamircisi tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki94

quote:

İnt izle yabancılar sokup takıyor sorunu soyluyorlar fitillerde yada kayısta sorun vardır yada sensorlerde acıp bakman gerek iyice yaglıcan aralara yaprakta girrbilir

Güzelce yağladım temizledim olmadı bir yandanda korkuyorum oynamaya elimde kalırsa çok masraf çıkarcak :D

elin yatkınsa tamir yapabiliyorsan az cok videoları izle acar bakarsın yok ben elime hiç tornavida almadım elim yağlanmasın hemen bırarım yarım kalır dersen hiç bulaşma tavan acık kalır al başına belayı
  • quote:

quote:

quote:

elin yatkınsa tamir yapabiliyorsan az cok videoları izle acar bakarsın yok ben elime hiç tornavida almadım elim yağlanmasın hemen bırarım yarım kalır dersen hiç bulaşma tavan acık kalır al başına belayı

Alıntıları Göster
    biraz fiyat araştıracam çok astronomik fiyatlar çıkmazsa yaptıracam.Elimden çoğu şey gelir ama sunroof tamir edicem derken bozan çok duydum korktum o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baki94 -- 26 Temmuz 2016; 16:46:33 >

• baki94 B kullanıcısına yanıt
    Sanayide oto cam kilit tamiri yapan yerler olur bir göster illaki servise gitmen gerekmez cıkma parca olur uydurur takarlar.tabi içini acmadan da fiyat veremezler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel mokka tavan boyası atıyor
    3 yıl önce açıldı
    Seat İbiza Klima Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Fc5 Civic Koltuk/Klima problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendin girme. Kırık parçayı bulsan bile temin etmek için uğraşacaksin. ararken Araç lazım olacak, sunroof açık şekilde gezeceksin, gündüz yetiştiremezsen akşama kalacak, yağmur falan da yağarsa vay haline. Tamirat çok astronomik olmaz.

• İzmirde sunroof tamiri yapan bir yer vardı. İki üç sene önce görmüştüm. Googlea yazarsanız adreslerini bulursunuz. Bir görüşürün. Duruma göre hareket edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Kendin girme. Kırık parçayı bulsan bile temin etmek için uğraşacaksin. ararken Araç lazım olacak, sunroof açık şekilde gezeceksin, gündüz yetiştiremezsen akşama kalacak, yağmur falan da yağarsa vay haline. Tamirat çok astronomik olmaz.

Aynen bunları düşünerekten vazgeçtim önce arıza tespiti sonra fiyat araştırması yapacağım.
  • quote:

Sanayide oto cam kilit tamiri yapan yerler olur bir göster illaki servise gitmen gerekmez cıkma parca olur uydurur takarlar.tabi içini acmadan da fiyat veremezler

Servise gitmem zaten sunroof tamiri yapan yer bulup yaptırmak daha iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

İzmirde sunroof tamiri yapan bir yer vardı. İki üç sene önce görmüştüm. Googlea yazarsanız adreslerini bulursunuz. Bir görüşürün. Duruma göre hareket edersiniz.

İsim olarak bilseniz çok güzel olurdu ben biraz internetten araştırdım ama yorum olmayınca pek güvenemedim.
  • 10 cm dışarda kalma olayı normal değil mi?

Benim aracımda da aynısı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

10 cm dışarda kalma olayı normal değil mi?

Bana da önce normal geliyordu ama değilmiş.Eğer tamirciye gösterirseniz haberleşelim.Ben izmirdeyim siz ?
  • quote:

quote:

Bana da önce normal geliyordu ama değilmiş.Eğer tamirciye gösterirseniz haberleşelim.Ben izmirdeyim siz ?

Benim ki Civic hocam.

4 parmak boyunda kalıyor Sunroof ama aldığımdan beri böyle. Sıfır almıştım.

Bence sizinkinde de problem yok. Ama ben yine de kıllandım bir ara servise sorayım.
  • quote:

quote:

quote:

Benim ki Civic hocam.

4 parmak boyunda kalıyor Sunroof ama aldığımdan beri böyle. Sıfır almıştım.

Bence sizinkinde de problem yok. Ama ben yine de kıllandım bir ara servise sorayım.

benim vectra vardı sonuna kadar açılıyordu bence problem var.Bir kaç video izledim tam açılıyor hepsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Kendin girme. Kırık parçayı bulsan bile temin etmek için uğraşacaksin. ararken Araç lazım olacak, sunroof açık şekilde gezeceksin, gündüz yetiştiremezsen akşama kalacak, yağmur falan da yağarsa vay haline. Tamirat çok astronomik olmaz.

Aynı fikirdeyim hocam. Şakası olmaz, iyice bozulursa çok sıkıntı çekersin. Bence en yakın bir servise veya ustaya git hallet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.