Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cihaz elime dun ulasti tek kelimeyle canavar, ozellikle ekrani harika. Yanliz internet ten radyo dinleyemiyorum adobe flash player needed diyor. Adobe kurulu sistemimde bu sorunu nasil cozerim? Flv playerda kurdum ama nafile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfs Touch

Az önce sepete ekledim 16 gb olanı tam ödeme ye geçecekken stok tükendi bir anda, yanımda kızım heyecanla beklerken soğuk duş etkisi yaşadık ikimizde :(

Hayirlisi, yeni part erken gelebilir iyi para kazandirdi tablet bilisime, onemli olan fiyatlalari ayni tutmalari

• arkadaşlar bu tabletle real racing 3 gibi oyunları kasmadan oynatabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Executioner15

arkadaşlar bu tabletle real racing 3 gibi oyunları kasmadan oynatabilirmi

O işlemci ve ramle kasması imkansız gibi..
  • teşekkürler

• quote:

asphalt 8, real racing 3, riptide gp2 kasmadan rahatça oynanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

asphalt 8, real racing 3, riptide gp2 kasmadan rahatça oynanıyor

Hocam android telefonumda çok fazla uygulama açınca telefon yavaşlamaya başlıyor geçişlerde bile kasmalar yapıyor nexusta da oluyor mu aynısı yaşadınız mı takılmalar gecikmeler yavaşlamalar
  • ibrahimuzum1 İ kullanıcısına yanıt
    Nexus4 ü 4 ay kadar formatsız kullandım epey uygulama ve oyun yüklemiştim 4 ay içerisinde tabi uygulamaların verileri falan derken telefon baya bir doluydu ancak yine de herhangi bir menü geçişinde yavaşlama, uygulama başlangıç hızının yavaşlaması vb. sorunum olmadı

Edit: soruyu yanlış anlamışım, ram miktarınız ile alakalı bir sorun multitasking n rahat olup olmaması, nexus4de 2 gb ram n 1.2 gb kadarı boş kalıyor normal kullanımda bu da çok rahat multi tasking sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 30 Ağustos 2013; 13:09:19 >
  • quote:

Nexus4 ü 4 ay kadar formatsız kullandım epey uygulama ve oyun yüklemiştim 4 ay içerisinde tabi uygulamaların verileri falan derken telefon baya bir doluydu ancak yine de herhangi bir menü geçişinde yavaşlama, uygulama başlangıç hızının yavaşlaması vb. sorunum olmadı

Edit: soruyu yanlış anlamışım, ram miktarınız ile alakalı bir sorun multitasking n rahat olup olmaması, nexus4de 2 gb ram n 1.2 gb kadarı boş kalıyor normal kullanımda bu da çok rahat multi tasking sağlıyor

Evet sordugum oydu.Kisaca bu cihazi ipad mininin 512 mb ramiyle kiyaslayamaz bile de mi hocam?

ios rami kullanma konusunda oldukça başarılı bir sistem ancak sayıya baktığımızda kağıt üstünde yaklaşık 4 kat daha fazla ram iyi duruyor. Daha önce ipad mini deneyimledim ve şunu söyleyebilirim ki nexus7 daha hızlı(nexus4 artık yavaş geliyor) ve ekranı kendine hayran bırakacak derecede kaliteli. True hd ips panel var nexus4deki gibi ancak renkler daha canlı ve ekran çok daha parlak, bunlar ipad mininin önüne geçmesine olanak sağlıyor ancak yeni nesil bir ipad mini gelirse ne olur orası bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 30 Ağustos 2013; 13:19:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desikator

quote:

Orijinalden alıntı: Wolfs Touch

Az önce sepete ekledim 16 gb olanı tam ödeme ye geçecekken stok tükendi bir anda, yanımda kızım heyecanla beklerken soğuk duş etkisi yaşadık ikimizde :(

Hayirlisi, yeni part erken gelebilir iyi para kazandirdi tablet bilisime, onemli olan fiyatlalari ayni tutmalari

Evet iyi para kazanmışlar belli ki şimdi ön siparişe geçtiler 16 gb olanı 10 gün sonra varacakmış stoklara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfs Touch -- 30 Ağustos 2013; 13:24:01 >
  • 32 lik getiricekler mi acaba onda on siparis yok

• sanırım son 32 lik olanı ben aldım sabah arıyorlar sigortada istermisin diye yok dedim :) ben sordumki ürünüm kargoya verilecekmi bugün dedim evet şimdi veriyoruz dedi. halen daha kargolanacak diyor şimdide arıyorum muasebeleri faturayı kesmemişmiş. istanbul bilişim inşallah elinde olmadığı halde bana var hemen ertesi gün teslim modunda satmamıssındır inan senle uğraşırım. madem elinde yok ön sipariğ diyecen 16 gb lik gibi :) asakma kadar vakti var sonucu yazarım arkadaşlar.
  • quote:

ios rami kullanma konusunda oldukça başarılı bir sistem ancak sayıya baktığımızda kağıt üstünde yaklaşık 4 kat daha fazla ram iyi duruyor. Daha önce ipad mini deneyimledim ve şunu söyleyebilirim ki nexus7 daha hızlı(nexus4 artık yavaş geliyor) ve ekranı kendine hayran bırakacak derecede kaliteli. True hd ips panel var nexus4deki gibi ancak renkler daha canlı ve ekran çok daha parlak, bunlar ipad mininin önüne geçmesine olanak sağlıyor ancak yeni nesil bir ipad mini gelirse ne olur orası bilinmez

Sizce ipad mini mi nexus 7 mi desem?

nexus 7 aldım pişman değilim derim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunela? -- 30 Ağustos 2013; 13:53:47 >
  • beyler az önce telde konustum stokta bitmiş. bana nasıl sattıysa direk olarak. yok para iadesi yapacakmıs 15 günden önce gelmezmiş miş miş. istanbul bilişime sakın daha türkiyeye gelmemiş aletlerde vb şeyler güvenmeyin. şimdi şikayetim var a da yazacağım.
  • Size stokta olmayan ürün mü satıldı?

• Merhaba nexus severler.

Aranıza Nexus 7 16gb ile katılıyorum İngiltereden 200£ a satın aldım 200.3.1=620tl ye denk geldi tablet pazar gecesi elime ulaşacak umarım bir sıkıntı olmaz sorusu olan varsa pazartesi günü cevaplarım ?
  • Dun itibari ile yeni nexus 7 elime ulaştı, İstanbul bilişim sayesinde.
    Tabiki paralel ithalat yapan şirketlerin çoğunda stok sıkıntısı olması normal bir durum ama stok bittiği halde satış yapilmasi da kabul edilebilir gibi değil.

Cihaz ile ilgili ilk görüşte fark ettiklerim ise,

İlk elinize aldığınızda tablet son derece ince abisine gore dar ama kalite hissi son derece yuksek

Uzun suredir android kullanan biri olarak kullandigim en seri ve akıcı alet, telefonum olan s3 çok yavaş gelmeye başladı.

RAM ve CPU çok iyi uyum saglamis bir ios akıcılığı hakim snapdragon, pro 600 ile gerçekten iyi bir iş yapmış

Androidlerde genel hakim olan multitasking lag olarak tanımlanan olay minimumda

Ekran kartı buyuk abisinin sahip oldugu tegranın geforce nun çok üzerinde bir performans veriyor.

Ekran ise en en etkileyecisi full hd gerçekten harika ve doğru renkler cihazı çok keyifli kiliyor. ancak digitizer ve LCD arasında bazi anlaşmazlıklar var gibi dokunma, uzun dokunma, metin seçimi biraz zor olabiliyor ama sanıyorum ki biraz yazılımsal ayar sorunları ortadan kaldıracak gibi gözüküyor.

Kamera ise 5 megapiksel kamera çok fazla birşey beklememek en iyisi :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: falanol

Arkadaslar cihaz elime dun ulasti tek kelimeyle canavar, ozellikle ekrani harika. Yanliz internet ten radyo dinleyemiyorum adobe flash player needed diyor. Adobe kurulu sistemimde bu sorunu nasil cozerim? Flv playerda kurdum ama nafile

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Flash player'ı kesinlikle yüklememenizi tavsiye ederim. Cihazın, tabiri caizse anasını ağlatıyor. Birçok sorunun temel sebebi Flash Player.
    Radyo için birçok uygulama var. Ben Tune In'i tavsiye ederim. İstediğiniz radyo burada yoksa daha başka birçok uygulama daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 31 Ağustos 2013; 0:04:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.