Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1036. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazdığınız sorunlar biri düğme ile ilgili diğeri şarj giriş yeri ile ilgili olabilir... Çok rahatsız etmiyorsa bu şekilde kullanmaya devam edin şahsi tavsiyem, zira benim power düğmeside arada takılıyor. Cihazı alalı 3 seneyi geçti, böyle ufak şeylere çok takılmamak lazım...Bende bu tür sorunlar genelde rom değiştirdiğim zamanlarda oluyor... Uğraşırım derseniz temiz stok rom flashlayabilirsiniz. Ama dediğim gibi donanım ile alakalı bir sorun ise sorunlar devam edecektir.
  • Lollipop için hala beklemedeyiz ancak beğenmediğim Motorola Moto G telefonu için Lollipop güncellemesi gelmiş bile... Google Glass da Lollipop güncellemesi alırsa maguro'yu emekliye ayıracağım. Android telefon ile devam eder miyim/etmeli miyim ondan da emin değilim...
  • Beyler size birşey danisacagim, cihazın arkasında kamera cami var ya, zamanla çizikler oluşabiliyor, bu cam garantiden değiştirilebilir mi? Tecrübesi, bilgisi olan varsa sevinirim.
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    sanırım sadece o camı değiştirmek imkansız. eğer değiştirirlerse kamera modülü komple değişir. Bildiğim kadarıyla çizikler kullanıcı hatası kabul ediliyor. pek ihtimal vermiyorum hatayı kendilerinde bulup değiştireceklerini.
  • abiler

erim diye mi yoksa uzun olduğundan mı cevap vermiyorsunuz bana :(

fotoğrafları da atayım bu defa

• AYKlRl A kullanıcısına yanıt
    Er olmakla veya olmamakla ilgili bir durum yok

C-Rom'u ilk defa sizden duydum. Cyanogenmod, bence stabilite odaklı ve bazı kilit özelleştirmeleri sunan bir rom. Çok birşey beklememek lazım aslında.

Ben CarbonRom kullanıyorum. Şarj süresinden memnunum çünkü 2000 mAh'lık yeni bir pil kullanıyorum ve oyun falan oynamıyorum. Yetiyor bana.

En son yayınlanan Carbon sürümünde iki uygulamayı aynı anda çalıştırmaya izin veriliyor. Fakat hiç pratik değil ve donanımsal olarak maguro'dan çok şey beklemek haksızlık olur.

Omniswitch ve diğer bahsettiğiniz şeyler Carbon'da mevcut. Fakat ilk defa duyduğum başka bir özellik olan rom'un kendinden **** özelliği Carbon'da yok.

Denediğim romlar arasında sadece Carbon'da olan ve beni resmen Carbon'a bağlayan en önemli özellik de lockscreen notification ve bildirimlerle ekranın uyanması özellikleridir. Dikkatinizi çeker mi bilemiyorum.

Slim'de ise düşük dpi farklı bir tecrübe sunuyor. Fakat Carbon kadar özellik sunmuyor, stabilite odaklı bir diğer yayıncı da onlar.

Sorunuzun ikinci kısmı ile ilgili söyleyebileceğim tek şey hiçbir fikrimin olmadığıdır. Forum eskisi kadar aktif değil gördüğünüz üzere. Cihazdan gerçekten anlayanlardan cihaz değişenler oldu, foruma girmeyenler oldu vs. Benim de bu konu ile ilgili bir fikrim yok maalesef. Umarım bilen biri çıkar, ben de öğrenirim.

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkur ederim. duygu sömürüsü yapınca yanıt geleceğini biliyordum :) ne olursa olsun bu topraklardaki insanlar bu tip durumlarda yardım ediyor ya, iste sizin gibi insanların hatırına dönüyor dünya, tekrar teşekkürler.

daha önce de dediğim gibi C-rom toplama bir rom, zaten ekran görüntülerinden slım kerneli kullandığıni görmüşsünüzdür. Asıl sizin carbon hakkında soylediklerinizi merak ediyordum. sagolun kafamdaki soru işaretleri gitti. bu durumda c-rom daha avantajlı duruyor. uygulamalarda durduk yere çıkan r****mları engellemesi ise cidden bayildigim bir özellik. ilerde stabil bir sürüm de yaptı mi zaten son romu olur galaxy nexusun.

Saygilar.

edit: Lockscreen notification ve bildirimlerle ekranın uyanması özellikleri c-rom'da da var. c-rom virali gibi oldu ama ben hic ellesmeyeyim, farkında olmadan iyi bir rom yuklemisim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYKlRl -- 17 Ocak 2015; 2:49:01 >

Tercih sebebim tabiki F/P
    Asla samsung almam. HTC pahalı. Sony arayüzünü sevmiyorum. Huawei süper ama yazılım desteği bıktırdı. Geriye LG kalıyor. Ama geriye kaldığı için değil. Arkadaşım 1 yıldır G2 kullanıyor. Açık kaynakta ve bu işlerde benden daha iyi anlar. Zaten bilgisayar mühendisi. G2 den çok memnun kaldı. Bende G2 alacaktım ama G3 daha cazip geldi açıkçası. 1359 liraya sanırım siparişi geçeceğim bugün.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Üstadım, eğer 2K ekran performans için olumsuz bir unsur değilse ben de almak için araştırmalara başlayabilirim. Oyun oynamak istiyorum artık
    Kamera olarak da Z3'den daha iyi diyorlar, aklımı çeliyorlar. Kamera da benim için çok önemli
    Güncelleme ve destek konusunda da zaten G3 ve Z3 sorun yaşamaz.

Eğer sipariş verirseniz ve zaman bulursanız detaylı bir analiz bekliyorum sizden Her izleniminiz çok kıymetli olacaktır.
  • AYKlRl A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Mesajınızı ilk yazdığınız zaman da okumuş ama sorunun ikinci kısmı hakkında hiçbir bilgim olmadığı için yazmak istememiştim.

Şu an üşenmesem C-Rom'u da denerdim inanın. Merak uyandırdınız En azından ad-block özelliğinin varsayılan olarak diğer romlarda da gelmesi lazım bence Geri kalan şeyler biraz tercih meselesi oluyor artık.

İyi bir rom yüklemişsiniz Memnunsanız değiştirmeye gerek yok belki de

Teknoseyir incelemeleri benim için yeterli oldu. 1 yıldır da G2 kullanan arkadaşım var dediğim gibi. Teknoseyir G2 ile detaylı inceleme de yapmış sağolsun.
    Teknoseyiri sıcak ve muhabbet tarzlı anlatımları olduğu için sever oldum. Siparişi bugün geçeceğim. Delta servis garantili alacağım. Ama en az bir 15 gün benden yorum beklemeyin :) Aynı telefonu kullanacak olursak çok da memnun olurum :)
    Evet, teknoseyir'den izlemiştim ben de

15 gün değil, iki ay sonra bile yazsanız sorun değil. Malum, şubat başında askerlik başlıyor. Kim bilir ne zaman fırsat bulurum, ne zaman sipariş veririm hiç belli olmaz.

Son olarak sormak istediğim bir şey var müsaadenizle:

Hepsiburada'dan bakınca 1500 lira fiyatı var. Diğer büyük mağazalarda 1800 civarı. Siz daha düşük bir fiyattan bahsettiniz. Nereden sipariş veriyorsunuz ve delta servis dediniz, greymarket mi oluyor? Bu terimlere de çok aşina değilim açıkçası Bilmeden sipariş verip sonradan ortalıkta kalmak var mazallah. Öğrenmem lazım

Aslında 2 çeşit garanti var. Bunlarda halk ağzı ile şöyle adlandırılıyor. Aslına bakarsanız mantık ikisinde de aynı..
    1- distribitör garantisi
    2- paralel ithalat

1- Direk kendi ya da direk kendi anlaştığı firma ilgilenir. Misal; nokia telefon alırsınız (eskiden) kvk ilgilenirdi. Bu türkiye için nokia nın kvk ile anlaşmış olmasından kaynaklıydı. Şimdi nokia kendi teknik servisini veriyor o ayrı. Samsung telefon alırsınız samsung ilgilenir vs.

2- Telefonu ithal eden firma anlaştığı teknik servisi ile garantiyi sunar. Bu anlaşma LG yi ya da telefon markasını bağlamaz. Sadece firmaya satar rahatına bakar. Benim daha önce yaptığım alışverişlerde delta servisi gayet başarılı buldum. yorumları da iyi. çoğu bölgede şubesi de var. en azından merdiven altı telefon tamircisini servis olarak göstermiyor. bu bu bu şartları tamamladık istanbulda da servisimiz var oh tamam iş bitti demiyorlar. arayınca ulaşıyorsunuz. sizinle ilgileniyorlar. dediğim gibi şubeleri de var. hizmetleri de iyi.

uzun uzun açıklamaya gerek bırakmaz sanırım bu anlatım.
    Yanlışım var ise daha iyi bilen biri düzeltirse sevinirim.

Anladım üstadım. Cevap için teşekkürler

Eğer alırsanız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun Söylediğim gibi, detaylı izlenimlerinizi bekliyorum
  • Bende Galaxy nexus dan g3 32 GB Modeline geçtim,bilgim dahilinde sorularınızı cevaplayabilirim.
  • Hayırlı olsun

Madem öyle ilk iki sorumu soruyorum

1- 2K akran oyunlarda vs. cihazı çok yoruyor mu?
    2- Kamera performansı nasıl?

Şimdi bu soruları neden ilgili forumlarda sormuyorum da burayı işgal ediyorum. Onu da söyleyeyim arkadaşlar.

Buradaki ortam ve samimiyet diğer başlıklarda yok. Birkaç soru sordum, hiçbir Allah'ın kulu cevap vermedi. Z3 ve Z2 başlıklarında saçmasapan montaj hatalarıyla ilgili yüzlerce mesaj yazılıyor.
    GNex forumu gibi paylaşıma ve yardıma yönelik tek bir mesaj yok.
    Bu yüzden Galaxy Nexus harici yazdığım mesajları maruz görün arkadaşlar. Sonuçta yarın bir gün buradaki arkadaşlar da cihaz değiştirmek için araştırmalara başlayacaklar. Ellerinin altında bir bilgi olur en azından

Sipariş geldikten sonra cevaplayabilirim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Hayırlı olsun

Madem öyle ilk iki sorumu soruyorum

1- 2K akran oyunlarda vs. cihazı çok yoruyor mu?
    2- Kamera performansı nasıl?

Şimdi bu soruları neden ilgili forumlarda sormuyorum da burayı işgal ediyorum. Onu da söyleyeyim arkadaşlar.

Buradaki ortam ve samimiyet diğer başlıklarda yok. Birkaç soru sordum, hiçbir Allah'ın kulu cevap vermedi. Z3 ve Z2 başlıklarında saçmasapan montaj hatalarıyla ilgili yüzlerce mesaj yazılıyor.
    GNex forumu gibi paylaşıma ve yardıma yönelik tek bir mesaj yok.
    Bu yüzden Galaxy Nexus harici yazdığım mesajları maruz görün arkadaşlar. Sonuçta yarın bir gün buradaki arkadaşlar da cihaz değiştirmek için araştırmalara başlayacaklar. Ellerinin altında bir bilgi olur en azından

Teşekkürler hocam.
    2K ekran herhangi bir şekilde kullanıma etki etmiyor,genel olarak ortalama 4 saat ekran süresi alıyorum.Gta SA,Modern C5 gibi oyunları oynadım hiç bi şekilde kasma yapmadı.MC5 fazla oynadığımda biraz ısınma oldu.
    Kamera performansı gayet iyi kalitesini merak ediyorsanız g3 konusunda örnekler mevcut
    4.4 Android sürümüyle 37 bin antutu alırken 5 de 46 bin antutu aldım.
    Eğer alacaksanız 32 gb modelini alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar bende z3 compact ta karar kıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bi bag oluştu
    telefonla konuşurken tuş takımını açmaya çalışınca altta kalıyo tuşlar resimdeki gibi
    cm rom kullanıyorum

böyle bişi başına gelen varmı
    yoksa bi format zamanı mı gelmiş acaba
  • 
Sayfa: önceki 10341035103610371038
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.