Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cyanogenmod kullanmıyorum ancak kullandığım dönemde bu tür bir ekran görmedim hiç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Lg g2 ile ilgili hep olumlu geri bildirim geliyor bana ancak carbon rom desteklemeyi bırakmıştı. Donanımsal bir sorundan bahsediyordu ama ne tam anlamadım. G3 hayırlı olsun diyelim... Ben 64 bit işlemcili telefonları bekliyorum... Sizin bu 64 bit ile ilgili düşünceniz nedir?

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Yeni telefon almak için askerlik dönüşünü beklemek daha iyi değil mi?

• Erreguay kullanıcısına yanıt
    hocam ben de yaklasik on ay cm kullandım ama boyle bir bug görmedim. klasik olarak cache, dalvik temizliği yapın. bir ara klavye değiştirince klavyede buna benzer bir sorun yaşadım, kaldırdım programı, düzeldi. bir de cm bana da iki ayda bir format attiriyordu.

son çare zaten o, son o yüklediğiniz programları kaldirin öyle deneyin.

bir de nightly sürümlerde buna benzer buglar yaşanabilir, kullandiginiz en sağlıklı son sürüm hangisiyse ona geçin, bir iki güncelleme sonra sürüm yukseltirsiniz.
    Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Kullandığım rom Cm idi yanlış hatırlamıyorsam. Bir defa da değil, en az 5-6 defa olmuştu.
    Şu an Carbon'dayım ve şimdilik sorun yok gibi.
    İsterseniz yeniden temiz bir kurulum yapın.
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Şu an belli değil fakat yedek subay olarak gidebilirsem telefon kullanma konusunda sıkıntı yaşamayacağım.
    Fakat er olarak gidersem bırakın yeni telefonu, eski bir telefon götürmeyi bile düşünmüyorum. Bu durumda yeni cihazı da döndükten sonra alırım.
  • format yolu göründü yani
    titanium backup la bi yedek alıyım da oyunların save leri gitmesin
    Er olarak kisa donem askerlik yapiyorum, telefon kesinlikle sakla gotur hocam. Telefonsuz cekilmez bu cile. Nexus askerlik icin cok uygun bi cihaz.

• CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Bakalım artık hocam, duruma göre bir karar veririz

Hayırlı tezkereler size de
  • Arkadaşlar merhaba.

4.4 ile gelen bir özellik vardı hatırlarsınız, kayıtlı olmayan bir numara aradığında arayan bir kurum veya işletme ise ve google'da kaydı varsa ekranda ilgili bilgiler görülecekti.
    Bu özelliğin uygulamaya yük olduğunu düşünüp ayarlardan kapadım ve artık aramalarda ekranın geç gelmesi gibi bir durum yok. Arama geldiğinde ekran neredeyse hemen açılıyor.

Arama ayarlarından forward lookup, people lookup ve reverse lookup seçeneklerini devre dışı bırakmak yetiyor.

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★

• titanium backup alıyorum şimdi ama tabiki telefonda hafıza kartı olmadığı için sıkıntı. bide ne güzel telefondan bilgisayara resimleri kablo ile attım ama backup klasörünü atamadım. şimdi ağ üstünden modeme depoluyo bakalım ne olucak
    Teşekkürler hocam,
    Bak bunu bilmiyordum ben. Dediğiniz tikleri kaldırınca çağrı gecikmesi yok denecek kadar az artık... Böyle başka ipuçları varsa paylaşalım. 4.4 romlardaki en büyük sıkıntım bu idi, bu da sayenizde çözülmüş oldu...
    titanium backup'ın dropbox'a veya google drive'a otomatik eşleştirme özelliği vardı. hiç denemedim ama denemeye değer.
  • google drive a yükle dedim

ama drive da göremedim sacede hangi program hangi versyon olduğunu gösteren bi metin dosyası yüklemiş
     ★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★
  • Uzun süren Paranoid Android kullanımımdan sonra telefonu ilk aldığımda yüklemiş olduğum 2. rom olan olan Carbon Rom'a dönüş yapmış bulunmaktayım.Baya değişmiş 2 senede telefon rahatladı ve özelliklerini sevdim.Gnex'e sadık kullanıcı sayısı azaldı baya zaten konuda canlılığını yitirdi.

Buradan @agritux hocam'a hoşgeldin diyorum.(Belki geldiğini geç gördüm ama kusura bakma)
    Yeni telefon alıyormuşsun hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 28 Ocak 2015; 1:58:07 >
  • Hocam telefona Lollipop için custom rom bekliyoruz ama cyanogenmod çıkarmadı gitti... Zaten fiziksel tuşlardan ben yakında gidiciyim mesajları alıyorum benim telefonda... 64 bit işlemcili modelleri bekliyorum şahsen... Nexus 6 32 bit işlemci ile çıkarak hayal kırıklığı yarattı. Bir sonraki nexus'ta ekim ayından önce çıkmaz. Custom rom olayına da iyicene alıştık, telefon bozulursa geçiş dönemi bir telefon alayım diye bakınıyorum, carbon rom'un desteklediği modellere bakıyorum sırf başka bir şeye değil ...
    @agritux hocam ne oldu G3 ulaşmadı mı daha eline
    Cm çıkarsa bir değişiklik olurda stabil olacağını zannetmiyorum.

Açıkçası bende değiştirmek için 64-bit işlemci teknolojisini bekliyorum.(tercihen 5 inç bir nexus)
    Allahtan bende tuşlarda sıkıntı olmadı hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngaWen -- 28 Ocak 2015; 15:11:25 >
  • haha herkes aynı şeyi bekliyo. bende 64biti bekliyorum. bakalım ne olucak

Geldi hocam :) ondan yaziyorum.
    Ota ile güncelledim, kdz diyorlar. Şimdi onu yapacağım. 20f kdz indiriyorum. Tavsiyeniz var mı acaba :)

• agritux kullanıcısına yanıt
    Kdz 20f hiç bir fikrim yok hocam... 64bit telefonlar beklenmeli mi diye sormuştum...

• 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.