Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1038. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben beklemedim şahsen. Çok büyük fark olacağını sanmıyorum. Şahsi düşüncemdir.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Custom rom kullanıyor musunuz? Varsa hangi grubun romun kullanıyor/kullanmayı düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Askerden bugun terhis oldum hocam :)
  • Ok geçmiş olsun hocam... Kendinize geldiğinizde tekrar konuşuruz inşallah...

Hadi gözünüz aydın üstadım Darısı başıma artık.
    Ben de salı günü yola çıkıyorum. Acemi manisa, usta birliği girne.

Döndükten sonra cihaz hakkında konuşuruz artık.
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Abiminde acemi manisa, usta girneydi:) manisa kismi zor biraz. Sipil daginin eteginde birlik. Soguk orasi. Ama usta birligi tatil koyu gibiydi. Denize girerken fotograflari var. Tabi 15-20 sene oldu abim askerligi yapali:)

Hadi hayirli olsun agritux. Daha dun gittin gibi diyecem ama sana sormali bide:) Ben 5ay 4gun yaptim aydin karacasuda. O 1gun fazladan yol izni bile paha bicilemezdi:)
    Simdi asker modundan cik bi an once. İlk bi afalliyo insan ama gecer;)

Hadi geçmiş olsun hocam

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Hadi hocam sağ salim git sağ salim gel inşallah. Şimdiden hayırlı tezkereler.
  • Ana ekranda 5 tane ekran var nasıl azaltabilirim

• telefondaki ekranlar siz uygulamalar için kısa yol atadıkça ve doldukça yenisi açılır. Bazı uygulamalar yüklendiğinde kendisi telefon ekranına kısayol atarak ekranı doldurur... Bunları azaltmak için uygulama ikonu üstüne parmağı basılı tutup ekran üstünde kaldır seçeneği çıkana kadar bekleyin sonra parmağı kaldırmadan çöp kutusu şeklinde ikona sürükleyin kısayol silinir... %15 in altında şarj cihazına takın demesi normal bizimkilerde de o yazı çıkıyor... Telefonu yeni kullanmaya başladınız anlaşılan... Youtubedan galaxy nexus diye aratıp kullanım ile ilgili videoları izleyin... İlk sayfayı bir okuyun... Telefonu kurcalayın... Kullanımla ilgili bazı temel şeyler için forumdan cevap almanız zor...

• şu an için en sorunsuz en stabil ve şarj ömrü en iyi giden rom nedir galaxy nexus için?
    yardımcı olabilecek arkadaş var mı? :)
    android sürümü çok önemli değil. sıkıntı olmasa yeter. anneme vereceğim telefonu.
    Hoşgeldin hocam,
    Bir reklamda dediği gibi "Kekimi Ye Beni Yeme" demek istiyorum...
    Bizim telefon siz askere gittiğinizden beri pek değişen bir şey olmadı. O yüzden pek söylenecek bir şey yok...
    4.4 romların pil performansı daha iyi gibi geliyor bana ama official stabil 4.4 rom yok... Ama anneniz interneti ne kadar kullanır bilemiyorum. 4.3 de işini görür derseniz stok 4.3 yada CM'in 4.3 stable romu denenebilir CM 10.2.1 stable diye geçiyor... Ya fa carbon rom 4.3 stabil versiyonu bulamadım nette...
    Bu arada LG g3 ile aranız nasıl :)
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    % 15 in altına gelindi mi bir an değil 15 saniyede bir sürekli çıkıyor. Batarya sorunu Yaşıyorum. Ana sayfa da 5 pencere var ve hepsi boş samsunglar da ki gibi iki parmakla küçültme ve silme yok.

Yaklaşık 4 senedir akıllı telefon kullanıyorum.

• Peki,
    Cihazın yazılımı nedir? Hangi android versiyondasınız?
    Telefonda google play store dışı uygulama yüklü mü?

• 4.3 jb.

Play store dışı uygulama yok.

Malum yoldan imei atılmış.

Edit . ayrıcA kendi kendine ekran açılıyor kapanıyor 30 saniyede bir. Ve ekran dondurme açık olmasina rağmen dönmüyor. Program vasıtası ile dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercumanlik -- 13 Şubat 2015; 17:13:11 >
  • İmei atılma yolu ve izlenen yol ile ilgili bilgim yok bilgisi olan varsa size yardımcı olur... Yazdığınız sorunlar için denemediyseniz tekrar stok rom flashlama öneriyorum ancak bu sorunlar İmei atılmasıyla ilgili değildir gibi net konuşamıyorum... Diğer bir olasılık Anakart arızası ki o durumda cihazı toparlamak masraflı olacaktır...

• Nexus'da Android 4.3'de nasıl root atıyoruz?
    http://www.muhyal.com/galaxy-nexus-i9250-root-rehberi-ve-cwm-recovery-yukleme-4-3-jwr66v/

Böyle bir yazı buldum ama nexus toolkit işe yaramıyor mu?[sm=icon_smile.gif]
  • http://www.wugfresh.com/nrt/

en güncel yöntem budur. kullanımı basit, sorun çıkarsa yine yardımcı olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

http://www.wugfresh.com/nrt/

en güncel yöntem budur. kullanımı basit, sorun çıkarsa yine yardımcı olalım

Teşekkürler,çoktan attım recovery ve root,saatlerce araştırma yaptım(Windows 8.1 kullanıyorum,bir türlü adb driverını yükleyemedim pdanet,android sdk,internetten bulduğum driverlar vs denedim).https://www.youtube.com/watch?v=P6GI1QFt__c
    bu videodaki şekilde root attım

Sorum:
    *Hangi romu önerirsiniz,carbon rom,slimkat(4.4.4) yoksa rootlu stock 4.3 mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hun Göktürk Uygur -- 19 Şubat 2015; 19:10:55 >

• 
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.