Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1039. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10371038103910401041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Usame bin Zeyd

4.3 jb.

Play store dışı uygulama yok.

Malum yoldan imei atılmış.

Edit . ayrıcA kendi kendine ekran açılıyor kapanıyor 30 saniyede bir. Ve ekran dondurme açık olmasina rağmen dönmüyor. Program vasıtası ile dönüyor

Sizin sıkıntı şarj soketinden kaynaklanıyor gibi geldi bana. %15'in altına düşünce sürekli uyarı vermesi ve ekranın kendi kendine anlık açılması göstergeleri. Şarj soketinin dilini iğne yardımıyla biraz yukarı iktirin bir de böyle deneyin.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    sarj sorunu çozüldü teşekkürler

Ekran dönmüyor kendiliğinden ( ekranı otomatik döndür açık) program vasıtası ile dönüyor bu neden kaynaklanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom rom attığımız zaman Nexus toolkit gibi şeyler cihazı ayrıca tanımıyor.Bunun için ne yapmalıyız?

http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/ref-galaxy-nexus-gt-i9250-baseband-t1405345
    Birde radyo yükleyip çalıştırabilen var mı,hangisini indiriyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hun Göktürk Uygur -- 14 Şubat 2015; 18:46:16 >
  • Neden radio yüklemeye çalışıyorsunuz ki? Ayrıca Root olduktan sonra custom Recovery yükleyin, bir daha bilgisayara bağlanmasına gerek kalmaz. Yeni romları telefon üzerinden yüklersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usame bin Zeyd

Ana ekranda 5 tane ekran var nasıl azaltabilirim

Arkadaşlar 5 tane ekran var. Mavi çubukta görüldüğü gibi Bunu azaltmak istiyorum nasıl yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercumanlik -- 16 Şubat 2015; 1:48:10 >
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekürler. M sürümü kitkat cm kurdum. Şu ana kadar şikayet gelmedi. Umarım gelmezde.
    G3 ile aram çok iyi. Canavar gibi telefon :) takılıyoruz şimdilik bakalım.
  • Ya arkadaşlar cm kurulu telde hat kesiliyor daha öncede yazmıştım hala çözüm bulamadım bi arkadaş yardım edicem bekle dosya falan atıcam dedi 4 hafta bekletti bi gelişme olmadı kaldı öyle. bu sorunu nasıl çözebilirim hat kesildigi için datayıda açamıyorum birşey indirip kurma şansımda yok. pcye baglayıp ne kurabilirim nasıl kurarım yardım edebilecek olan varmı ? Tuşlu telefon kullanmaya başladım bu olay yüzünden Bİ BAKARSANIZ COK SEVİNİRİM nerdeyse 2 aydır yatıyor telefon.
  • Nova Launcher öneririm. Görsellik olarak aynısı fakat özelleştirme sunuyor. Ekran sayısını artırıp azaltabilirsiniz.

• Aosp lollipop kurdum canavar oldu nexusum.

• Taharet Musluğu kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanım için nasıl hocam kamera wifi da bir sıkıntı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Günlük kullanım için nasıl hocam kamera wifi da bir sıkıntı var mı?

Imeisini yanlislikla sildigim icin hucresel veri kullanamadim lakin evde tablet niyetine 3 gundur kullaniyorum bi sikinti yok. Antutudan 16k aldi. Menuyu acis animasyonu biraz takiliyor gibi ama g3 e nazaran yine de daha iyi oneririm. Xda de gormustum romu bulabilirsin.

• Taharet Musluğu kullanıcısına yanıt
    Bende yapmıştım aynı hatayı. Ben cwm den yapmıştım. Dalgınlığıma gelmiş format factory demiştim. İmei bırak factory klasörü komple gitmişti. Garantisi devam ediyordu. Servise verdim. Anakart komple değişti verdiler. Sonra eve geldim. Tüm sayfalarını tek tek aradığım xda da biri konu başlatmış. Cwm den yanlışlıkla format factory yapanlar için çözüm diye. Oraya bakın belki çözersiniz. Link vermek isterdim ama veremiyorum şu an. Kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Bende yapmıştım aynı hatayı. Ben cwm den yapmıştım. Dalgınlığıma gelmiş format factory demiştim. İmei bırak factory klasörü komple gitmişti. Garantisi devam ediyordu. Servise verdim. Anakart komple değişti verdiler. Sonra eve geldim. Tüm sayfalarını tek tek aradığım xda da biri konu başlatmış. Cwm den yanlışlıkla format factory yapanlar için çözüm diye. Oraya bakın belki çözersiniz. Link vermek isterdim ama veremiyorum şu an. Kusura bakmayın.

Dediginizi yapmistim, linki aradim bulamadim verseniz makbule gecerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

Aosp lollipop kurdum canavar oldu nexusum.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-aosp-lollipop-wee-stock-t2971379

Bu mu hocam?
  • Aynen bu, bi yedek alip deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 19 Şubat 2015; 19:09:33 >
  • Tam olarak bugları nedir,ne çalışıyor ne çalışmıyor gözlemlerinizi yazabilir misiniz?Direk cwm'den kuruyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

Tam olarak bugları nedir,ne çalışıyor ne çalışmıyor gözlemlerinizi yazabilir misiniz?Direk cwm'den kuruyoruz değil mi?

Kapaliyken sarj olmuyor, baska bir sey farketmedim.

• Yazıları büyütebileceğim safari de ki reader gibi bir browser var mı?

• quote:

quote:

Tam olarak bugları nedir,ne çalışıyor ne çalışmıyor gözlemlerinizi yazabilir misiniz?Direk cwm'den kuruyoruz değil mi?

telefonun şarjı bi bitse bir daha açılmayacak yani. Doğru mu anladım?

• quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

quote:

quote:

telefonun şarjı bi bitse bir daha açılmayacak yani. Doğru mu anladım?

Bi kere bitmisti sarja takip actim sarj oldu

• 
Sayfa: önceki 10371038103910401041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.