Şimdi Ara

GOOGLE HACKLENDİ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim özr dilerim sana lazımsa düzeltiyim insanlık öldü mü
  • koptum yaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! harbiden ikinci bi '' ''Google yazı tipini büyüttü mü? '' vakasii google gayet güzel çalişioo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddoo. -- 18 Şubat 2008; 3:55:07 >
  • Google elbette hacklenir arkadaşlar her sistemin açıkları vardır mühim olan o açıkları bulabilecek adam olması.
  • bence shell atmasın OPET atsın
  • google da arama yapıyorum bu sayfa çıkıyor. mozilla da çerezleri sildim. nafile. kaspersky le arama yaptım tertemiz. superspyware le arama yaptım sorun yok. neden açılmıyor??

GOOGLE HACKLENDİ Mİ?
  • Beyler gerçekten google da bir sorun olabilir..

Hafta sonu bende girmeye çalıştığımda ilk defa sayfa görüntülenmiyor yazdı...Daha önce hiç olmamıştı, arkadaşıma sordum ara sıra oluyo öyle dedi... Ama bu hacklenmiş anlamına gelmiyo
  • Bu dedikleriniz telekom kaynaklı bölgesel sorunlar, farklı noktalardan bir çok datacenterları var. Arkadaşın madem böyle yetenek birisi niye AdSense'ten ayda max 1000-2000$ için kasıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

www.kucukgoogle.com burdan devam et
    bende bişey yok sorunsuz calısıyor.

eyvallah açılış sayfam yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrim_35 -- 19 Şubat 2008; 16:58:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

www.kucukgoogle.com burdan devam et
    bende bişey yok sorunsuz calısıyor.

Cidden bundan mı giriyosun

• Google gibi bir arama motorunun hacklenmesi çok zor

• google

GOOGLE HACKLENDİ Mİ?
  • Bir ara yazı tipini büyültmüştü(Bilen bilir Daha doğrusu bilmeyen yok).Şakacı google

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakkrazeN -- 19 Şubat 2008; 17:10:28 >
  •  GOOGLE HACKLENDİ Mİ?
  •  GOOGLE HACKLENDİ Mİ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.